arkadaşım başlığını yeni gördüm..ben 22'sinde gelcem inş...nasıl oralar??? =)
arkadaşım başlığını yeni gördüm..ben 22'sinde gelcem inş...nasıl oralar??? =)
THE CITY NEVER SLEEPS
ben gitmiştim magic mountuan galiba en buyku o orda ama çalışmaya değil eğlenmeye gittim gz yer şehre yakın arabyla 15-20dk gititk galiba merkezden LA merkez tabiki
Forumda 6 Flags 'in downtowna uzak oldugu soylenmisti ve pahali olmasida cabasi ...
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
merhaba arkadaşlar six flags los angeles santa clarita nasıl bir yer?
iş yiyecek içecek alanında kasiyerlik saat ücreti 8 dolar haftalık min.32 saat veriyor konaklama haftalık 112 dolar.günlük giderim nekadar olur yol yemek vs. hepsini hesaba katarsak travel için para biriktirebilimiyim.
sizce gidilebilecek bir işmi?
kimse birşey bilmiyomu arkadaşlar burası hakkında.
valla bız travell ıcın bırıktırıp los angelesı dusunuyoz forumcanak sana o taraflar gezdırecek kadar kazanc yeter bence![]()
pek fazla paran kalmaz cebine.konaklaman pahalı.anca civarı gezersin,bir de food bölümünde çalışanlar pek iş yapamıyorlar six flagste.
hıı anladım.peki günlük yemek masrafım nekadar olur ve yakın çevrede vakit geçirilebilecek yerler var mı?
buraya daha önce gitmiş olan yok muu?
Ne için gideceğine bağlı...Haftada 35 saat çalışırsın,overtime alamazsın.2 gün off un olur.Evler iyi değil.Konaklamasına geçen sene 112$ vermiştik haftalık. Parka gitmek için günlük 2-3 saatin yolda geçer.2 otobüs aktarmasyla gidiliyor.Para biriktirmek çok zor.Kazandığın para civarı gezmene anca yeter.Santa Clarita küçük bir yer zaten.İlle Los Angeles a inmek isteyeceksin.Bu da her day off ta araba kiralamak anlamına gelecek.Sadece Hollywooda inmek bile 40 mil falan.Oradaki sponsor da pek iyi değil zaten....
Derim ki iyi düşün taşın.Asıl amacın gezmek,eğlenmekse tercih edebilirsin.Diğer yandan epey zorlukları olacak.Özellikle hava çok bunaltıcı.Şimdi aklıma gelenler bunlar.Ayrıca hangi şirketle gidiyorsun?
konaklamayı ödediğimizi varsayarsak haftada 160 dolarla Los Angeles'ta yaşanabilir mi?
bende SIX flaxs düsünüyorum.Ama bir türlü karar veremedim Los Angeles daki mi yoksa San fransizco dakimi? bir de eglence parklarında hangi işleri tavsiye edersiniz.bi fikri olan varsa paylasabilir mi lütfeeeen
Valla bende San Francisco Six Flags'le L.A Six Flags arasında kaldım,ama hem alacağımız saat ücreti daha fazla olduğu için, hem de L.A Six Flags'te hiç bir yere arabasız gidilemediği için S.F'daki ulaşım olanaklarını göz önünde bulundurarak S.F ye karar verdim gibi..
meraba fidelyo anlasılan aynı durumdayız seninle ve sanırım sende colors of usa ile gidiyosun.ben bahsettiğin ulasım sorununu hiç bilmiyodum.artık 1-2 güne karar vermem lazm.banada yer olarak san fransizco six flaxs daha iyi diolar ama bilmiyorum, los angleses ında yurdu bana biraz cazip geliyor ama dediğin gibi diğeri daha yüksek veriyor. bu arada sen ne iş yapacagına karar verdin mi?ben daha onu da belirlemedm![]()
Valla L.A'deki Magic Mountain'a geçen yıl 3 ark.ım gitti ondan birçok şeyini biliyorum Magic Mountain'ın..Magic Mountain'da konakladığın yer ile Park arası 35-40 dk.mıymış neymiş ve servisle gidiyormuşsun +20 dolar, o da var.. Ark.lar bana Security'i tavsiye ettiler.Büyük ihtimal security ya da game kısmı..Bu birazda boş olan pozisyona bağlı sanırım ama direk sen seçemiyorsun..Ulaşıma gelirsek arabasız pek bir yere kıpırdayamamışlar,otobüs falan olayı pek yokmuş l.a de..Ama L.A'deki yurt olayı güzel gibi evet..
ben kararımı verdim san fransizcodaki six flags a gidiyorum.hem parası daha iyi hem konaklaması daha ucuza geliiyor.yol masrafıda yok yürüme mesafesindeymis.bide merkeze ulasım da rahatmıs.ben de game kısmını düsünüyorum ama dediğin gibi orda belli oluyomus.
dediğn gibi L.A ulasım problemi varmıs toplu tasıma yok gibi bişey en mantıklısı S.A daki . bu arada sen kaçında gidiyosun belki karsılasırız)
benim okul erken kapanıyor 10 hazirandan önce giderim herhalde..sen?
benim okul 13 haziranda kapanıyr.büyük ihtimalle 15 haziranda gidcem
ada turkishwat'ın facebook grubunda san francisco six flags mesajı yazdım,beni eklersen konuşuruz,özel msj göndermek ve msn vermek yasak forumdan..
http://www.facebook.com/group.php?gid=8256687034
arkadaslar bende san francisco six flags e gıdıcem, siz kesin karar verdiniz mi? ben bı arkadasımla gıtcktım fakat kesın deıl onunkı, aynı yere gıtceksek yardımlasmamız ıyı olur dıe dusundumm...
biz de bu yıl six flags magic mountaina gitmeyi düşünüyoruz o nedenle daha önce giden arkdşlar varsa bize bu konuda bilgi verebilirlerse sevinirm..
pamela![]()
six flags magic mountaindayım bu yaz.
gidecek arkadaslarla tanısmak ısterım
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)
Bookmarks