bir ilanı siiznle paylaşayım fikir veriri belki
I have a Brand New iphone 3Gs. Never been used,,,why I am selling for??? I just upgraded my at&t line, and I am eligible to get iphone in discounted price. I wish to use this best phone in the world, but I would rather use the money towards my tution. If you browse around, You will see that people are selling the same phone in $700. I am offering very decent price, because I want to sell, so I can pay my tution. Phone does'nt come with a car charger, but I am giving $30 car charger free.
I am sure, other seller will hate this, but I am not professional seller, so I don't care)
I would urge you guys to take this deal ASAP, before its too late.
Feel free to mail me at
salman642
and
Call or text at
832-641-8041
Good Luck!!!
it's NOT ok to contact this poster with services or other commercial interests
link http://houston.craigslist.org/mob/1340974430.html
Konu richard99 tarafından (25-08-2009 Saat 12:47 PM ) değiştirilmiştir.
ah bi gidim benimde ilk işim iphone almak olucak![]()
ben bestbuy ve appledan sirf turkishwat formu icin ozel bir yazili aciklama yapmzalirini isticem iphone hakkinda
S-pectacular
http://www.youtube.com/watch?v=7NohX...ture=quicklist işte karşılaştırmalı n97 ve iphone alın izleyin kararınızı veirnhttp://www.youtube.com/watch?v=7NohX...ture=quicklist
arkadaslar simdi new yorkta arkadas var ve elinde 400-450 dolar arasinda para var.iphone 3g 8GB alicak.kisa bir suresi var tabi turkiyeye donmek icin.soru si : nerden alabilir??
ACIL
S-pectacular
Arkadaslar bestbuy lock sekilde iphone kontrat olmadan satiyor . Unlock islemini Turkiye 'de yapabilirsiniz . Pasaportunuza kaydettirmeniz yeterli . Bestbuy 'da 3G ve 3G-S modelleri satilmaktadir . Apple ise kontrat istemekte bu kadar hersey .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
yrnturkcelle gidip musteri hzimetlerine sorucam bu durumu
S-pectacular
bende iphone almayi dusunenlerdenim ama oyle dusununca 3g tr ye yeni geldi ve gsm operatorleri fiyatlarini cok yuksek tutucak.ayrica nedir bu iphone meraki anlayamadim.iphone alip sadece telefon gibi kullandiktan sonra bir anlami yok bence he wireless ceken yerlerde girersin bunu ipod touch da yapiyor ve fiyati 250 dolar.bende buldum 2g 8 gb 300 dolara kullanilmis ama almayi dusunmuyorum.ayrica ben her gun manhattandayim o satan dukkanlara pek guven olmaz kimi 350 kimi 400 kimi 500 diyor hangisi orjinal bunlarin.neyse alan arkadaslarin ins ellerinde patlamaz.sunuda belirtiyim eger amerikada ogrenci olan bir tanidiginiz warsa apple store dan mac book aldiginiz zaman ipod touch bedava.
mac book alabilseydim zaten ,iphone parasi neyse gider en saglam yerden alirdim..
S-pectacular
ayrica 3g fiyatlari yuksek degil. normal aramayla 3g arama fiyatlari arasinda fark olmayacak. internete baglanmada haliyle ucuzlayacak. Eskiden 50mb lik paketler aylik bilmem kac paraydi. Simdi daha ucuz olacak hepsi...
-Ayrica tanidigin id si olan biri var mi. Bulusup alalim. Touch degil ama 100$ indirim icin almak istiyorum![]()
kafalar karsik itouch la mac mi alinsin yoksa iphone mu alinsin ne alinsin...\
bende test ettim best buy dan aliniyor arkadaslar tax koyuyorlar 600kusur oluyor oda state lere gore degisiyor..
tek soru n97 mi iphone mu.kararsizlik ne kadar kotu
Wat
buyuk kararsizlik seninkisi dogrusu..
farkli bisi diosan n97
ama kullanisi daha kolay diosan iphone derim
S-pectacular
ya bu iphone 3gs alsak locked lu unlocked isi war ugrstrio n97 aliym dedm bazi sitelri arstrdm yeni mal oldugu icn trdekilern bazilari arizliyms smdi bizde brdan alip gtcz bisi olursa napcm faln die iice daraldm ya
aynen locked unlocked die ugrasmiosun n97 de .drekt al kullan..ama iphone braz kafa agrisi yapti..formda da okudysan baya bir bilgi edinmissindr zaten..
S-pectacular
ya okummam mi ya farktmissnr belki nickten habire bisler yaziom cnku calstgm yer ufak biyer otobus faln yk hic herksn arabsi war arada bi sehre inme frsatim oluo denk gelirse amerkn arklardan anca ole onun icn arastramiyrmda burdan ogrenmeye calsiom daraldm. hangi bi arakafaya koymstm garanti n97 aliym diee ondada bole arizalri okuynca napsam gene dsncelere daldim![]()
para konusnda skintin yoksa bence iphone 3 g s al derim..kullanis acisndan daha sade
S-pectacular
de iste nyda nasil anlcaz 3g mi 3gs mi dukkanda kazklmsnlar bizi bole belli biyernde 3gs faln yazio mu arksnda faln?? kbakmayn inceleme frstm olmdigi icn sryrm belki yaziodr komik bi sorudur ma bilmiymr
tabi zaten herkes bndan bahsedio..sonucta alan herkes NY de shoplardan alicak unlocked..ama az yukarida ki break arkadasmzin yazisni bak istersen..bestbuydan alip da tr de unlocked yapma sansimz var dio
S-pectacular
eet bzm brda bi bestbuy war zaten bi orayla konstm lockede satiolar iste onu unlocked faln filan yapiosnda. hani sitelerde okudm baya karisk is onu yukle bunu indr ondan buna gec faln filan. trde telefoncular yapabilirmiki ucuza 10 tl wea 20ye werlim onlar unlocked yapsnlar?? ama trde daha tel yk die trsiom alirm bu seferde unlock edemessk die
tr de vodafone ile antlasmali..
50 70 kagifa yaparlar sanirm..
ben de bu konuyu sorcam zaten en kisa zamnda vodafone ve turkcele..formda da paylasirim ogrenince
S-pectacular
eyw krdsm cnku netten yapailiyrz ama pek anlamadm krsk bbaya. hani ole trkcell icn bole unlocked yaprlarsa we ole biyer warsa 3gs icn yazrsn. 3gde problem yk onu yapiolarda 3gs trde olmayinca sikinti
3g s suan yok ama sizin gelmenize zaten o gelmis olur belkide 2-3 ay sonra
zatyen aninda ceviriler onuda ..
peki sen orda hepsnin de fiytalrina bakitnmi ne kadar
S-pectacular
ya tam hatramymda 16 gb 3gs 600kusr taxla beraberdi
n 97 ile ayni yani
peki 8 gb 3 g ne kadar hatrliomusn
S-pectacular
ıphone 3gs cıkmıs arkadaslar reklamlarıda donuyor hatta ...ama hangı tel sırketındı hatırlamıyorum :S
Peki.
ewet hatta kaykay videosunu duzme felan dıyor...hatırlamıyordum hangısı oldugunu
Peki.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks