yanlış anlama demek istediğimi de acaba kaça ne aldığını söyleyebilir misin?
bizim şaşkınlığımıza mı denk geldi naptı?![]()
century 21 banada cok ucuz gelmisti. Adidas, nike polar, esofman altlari cok ucuzdu. Ayakkabi almadigim icin fiyatlara pek dikkat etmedim. Diger sehirlere gore pahali olabilir belki ama NY ye gore fiyatlar ucuz. Ny zaten basli basina pahali. Konustugum bi kac abdli -Ny abd liler icin bile pahali bi sehir demislerdi.
hocam doğru sen new yorklu olduğun için sana göre ucuz ama biz prime outlet, premium outletin çocuklarıyız biz tommyyi 10dolara conversei 20 dolara nikeı ya da adidası da maksimum 30dolara alırız :P
guzel paylasim
Konu ThunderStorm tarafından (22-04-2011 Saat 09:06 PM ) değiştirilmiştir.
süper olmuş dostum eline sağlık
Resimleri gördükçe gitmek için daha da sabırsızlanıyorum.Paylaşım süper.Emeğine sağlık.
""Let the game begin""
mükemmel![]()
Rockefeller center'ın en tepesine ücret karşılığı çıkılabiliyor. gitmeden önce çok araştırmıştım. empire state mi yoksa rockefeller mı diye. herkes rockefeller diyor. Pişman da olmadım manzarası mükemmel. diğer 2 arkadaşım da empire'a çıktılar fakar orası tel örgüler ve camla örülü olduğu için görüş az kısıtlı.
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
güncel olarak newyorkda yapılabilecek aktiviteler bedava şeyler paylaşılıyor bu sitede
Free Events in New York City - Things to Do for Free in NYC, Free Kids Events and More / nycgo.com
ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!
fiyatlarda artma oldu
empire state 20$'di fakat kesinlikle deger![]()
çok güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks