walla bende alıcam kaçırmam![]()
walla bende alıcam kaçırmam![]()
32 gb N97 almayı düşünüyorum. Fiyatı 600-700$ arası birşey.
![]()
Konu manhattan tarafından (12-06-2009 Saat 12:52 AM ) değiştirilmiştir.
bnde ıkısı arsında kaldm 3gs mı yksa n 97 mı dıe
N97 öne çıkan özellikleri
-Dahili hafıza: 32 GB
-5MP çift LED flaşlı Carl Zeiss kamera
-DVD kalitesinde video kaydetme
-HD (Yüksek Tanım/Çözünürlük) videoları izleyebilme
-NOKIA MAPS 3.0
-hem dokunmatik ekranlı hem de Q klavyeli
N97 ile çekilmiş 1-2 fotoğraf.
![]()
ya n97 zaten ıphone 3gs takıp gecıoda herkes multımedıa ıcn ıphonu tek gecerm faln dıo ondan kararsz kaldm
Önceden sipariş verirsen bu sitede 549$
www.dealslist.com
Hiçbirşekilde 200$ a kontratsız/kontratlı telefon alamazsın. O yazılan 200$ fiyat teli kontratlı alış fiyatı. Sonra 2 yıl boyunca ayda 50-70$ arası bi ücret ödüyorsun.
400-500$ a 2. el 2G bulabilirsin.
600-750$a 3G bulabilirsin.
850-1000$ a 3G(S) bulabilirsin.
fiyatlar yaklaşık olarak böyle. Amerikadan döneceğimiz zaman 3G 100-200$ ucuzlar diye tahmin ediyorum.
peki kaçtane getirebiliyoz bunlardan acaba
Yapma manhattan, senin yazdığın fiyatlar orjinal ürün fiyatlarını bile geçmiş. 3gs belki o civarda olabilir ama ben 2nci el fiyatlarını araştırdığım için onlardan bahsedeyim.. i phone 2G 200-250$ rahat bulunur, 3G ise 275-350$ arasında çiziksiz vs. iyi durumda i phone almak mümkün.
bakın daha craiglist de bugün yayınlanmış yeni iphone 3g fiyatı 400$
üye olmadan bakılabiliyormu bilmiyorum ama link şu şekilde...
http://jerseyshore.craigslist.org/ele/1227379424.html
ben de yaz sonunda gelmeden önce almayı düşünüyorum. 3GS çıktı fiyatlar 2nci el 200$ e düşerse süper olur...
21 Haziran 2009, Air France ile İstanbul - Paris - Newark
BENCE 5 KRUŞ ETMEZ ..APPLE BU DEFADA BİZİ ŞAŞIRTTI AMA BAŞARISIYLA DEĞİL..
MAKİNA BUDUR İŞTE
http://www.turkishwat.net/nokia-n97-...69.html?t=5369
bence de nokıa nın n serileri bes kurus etmez hemen bozluyor ve dagılıyorlar
Telefon veya Iphone almayı düsünmüyorum. Onun yerine bi aytaç alsam yeter. Iphone cok pahalı ve bazı sacma eksiklikleri var. Nokianın uygun serileri de pahalı sayılır. Bana wifi, gps yazılımı, birkac da oyun ve uygulama olsa yeter. Eskisi kadar telefon merakım kalmadı, cebimde 5mp kameralı alet olsa nolur olmasa nolur. Iphone veya telefon alırsam da sadece 3G nin nimetlerinden faydalanmak icin alırım her halde. Gerci eski, hantal ve yavas olsa da 3G yi destekliyen bi 6680im var. O da is görebilir, bakalım. Ama kriz ortamında paranızı dikkatli harcamanız siddetle tavsiye edilir![]()
abd den 3g alsak türkiyede sıkıntı olmadan kullanabilirmiyiz?yada Türkiyede sıkntısız kullanmak için satın alırken abd de herhangi bi şey yaptırmak gerekiyormu?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Ben 599$ usd nokia n97 aldım gelicek yakında amazondan tavsiye edilir ama siz bilirsiniz ...unlock teelfon zaten bi kayıt yapıcn o da bsit biliynuz her telefoncuda oluyor
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks