benim sponsor AAG. ocak ayından önce kayıt oldum. parayı şubat ayında tamamladım. ds nisanın 2. haftası geldi. ama şirket nisan'ın ilk haftası gelecek demişti![]()
benim sponsor AAG. ocak ayından önce kayıt oldum. parayı şubat ayında tamamladım. ds nisanın 2. haftası geldi. ama şirket nisan'ın ilk haftası gelecek demişti![]()
İlk sponsorum intrax dı.ds zımbırtısına girmek istemiyorum uygun bir vakitte geldi ama bence önemli olan o değil. nasılsa bir şekilde geliyor o. asıl önemli olan işveren işimi iptal ettiğinde intrax ın bir şey yapamamasıydı. Sadece ds yollamak için mi kurulmuş o şirket oraya anlamıyorum? Şu anki sponsor ise awa ve işim kodak işi. İmzamda yazdığım gibi...![]()
Bindik bi alamete, gediyoz kıyamete
benimki interexchange.Ds 2 haftada ulaştı elime.yalnız newyork da saglam bi otelde 2 gece ücretsiz kalıp oryantasyon veriolar bölece travelle baslamış oluyoruz yani![]()
CCI benim sponsorum yani şirket onlarla çlışıyormuşş..
Benim Cetusa Ds formum 1 haftada geldi valla ama hala gidemedim![]()
Bu sene sponsorum ICEO du, uzak durmanız gereken bir sponsor. DS formum haziran ayına kaldı ve 3 hafta icinde anca geldi. Attıgınız maillere muhattap bulamıyorsunuz, yaptıgınız aramalarda sacma sapan seyler söylüyorlar. Buldugu isler de fos gibi. Gecen gidisimde sponsorum AAG idi. Gayet memnundum, her mailime her soruma hemen cevap gelmisti. DS formum da mart sonunda elimdeydi. Calısmadım ama wat programı icin en iyi sponsorun CIEE oldugunu da düsünüyorum. Sirketlere kayıt olurken sadece sirketi degil calıstıgı sponsorları da arastırıp kaydolmanız siddetle tavsiye olunur...
sağlam biryer bulun biz çok çektik
Evet arkadaslar bu yilki Sponsorlariniz Hangisi?
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
CİEE 3 gün sonra elime ulaştı![]()
bnm de ciee 6 günde elime ulaştı![]()
CIEE benimkide. 5-6 günde geldi DS-2019.
benimde intrax
ciee miydi neydi ondan işte tanıdık olduğu için sirketteki adam çabuk getirtti:P
İki senedir intrax ve hiçbir sorun yaşamadım.
Intrax , 1 haftada ulaştı ds bana
CCI işimi seçeli de parayı ödeyeli de çok oldu vizeye gireli de bi hafta geçti ama ds hala yok
vizeye girerken 2 hafta içinde gelcek dedi şirket, bekliyorum 2 hafta dolsun diye, dayancam kapıya, biraz çıkışcam sanırım çalışma sistemleri böyle, daha önce başka konuda karşı karşıya gelmiştim
Benim 2 senedir 2 hafta içerisinde geliyor ds'im.
Arkadaşımınki aynı fuara girmemize rağmen 3 haftada geldi,
sebebi intrax'ın internet sitesindeki başvuru formunu geç onaylamasıymış.
Firmayı direk suçlamak yerine sebebini öğrenmek de gerekiyor.
Ha 2 hafta içinde kesin gelir deyip getirmezlerse kapısına dayanmalısın![]()
aslında sıkıntı çıkcağını sanmıyorum da, ama biyandan da sinirleniyorum nedense, sonuçta sıkıntı olmasın falan diye de parayı bi an evvel vermiştim
ama araştırıp da gitmiştim ben![]()
3 kişi gidiyoruz.
İntrax'tan mail geldi, onları onaylayacaksınız dedi bizim şirket, onayladık.
Bunlar ds'nin gelmesi için falan dediler.
Ne kadar sürede gelir ds?
1 arkadaşımıza ise intrax'tan mail gelmemiş ve sistemde mail adresi gözükmüyor.
Şirkete söyledik intrax'a bildireceklerini söylediler o arkadaşımız için.
Bir sorun çıkar mı?
Bilgileriniz esirgemeyin bizden
Bir de biz geçen sene giderken hiç internetten falan onay yapmadık ds'lerin gelmesi için. Ama bu sefer net'ten gelen mailleri onayladık. Ne iş anlamadık![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks