merhabalar ben de suanda usa, virginia beachdeyim izmirden aktarmali olarak izmr-ist ist-ny ny-norflk havalimanina geldim. norfolk hava limanina gelinceye kdr bir sorun yasamadim. bundan sonra sorunlarm basladi ilk once bagajimdan biri havalimaninda parcalandi icinde neyim varsa yanmis parcalanmis bir durumda elime gecti ucak firmamin yaptigi ise sadece bir bavul ve sadece ucuslarda kullanabilecegim bir cek vermesi oldu.tabi ben bununla ugrasirken rezervasyon yaptirmis oldugumuz motelin giris saati gecti ve baska bir yer aramak zorunda kaldim. gecenin 2 sinde bir yer bulabildim. (saat 10 sularnda inmistim) o yorgunlukla zaten sizmisim.sabah uyandigimda ki ucakta hic uyumamistim saat 5 ti. daha sonra 9 gibi is yerime gittim bana sevis i ve guvenlik numarami alip oyle gelmemi soylediler.burada internet bulamadim kutuphane aradim ve cok uzakti gittim sevis e aktive ettim. daha sonra guvenlik numaram icin bana en yakin ofisi bulmaya calistim ama o gun bulamadim gercekten cok uzakta idi bende gitmedim.daha sonra rezervasyon yaptirmis oldumuz motele geldim ve rica ettim yasadigim olayi anlattim ve anlayisla karsiladilar ve ilk geceyi iptal ettiler.diger iki gece bu motelde kaldim. aslinda hala ayni yerdeyim buranin sahibi bana ikinci bir is teklif etti bende kabul ettim tabi ki kalacagim yer bir daire olarak degisti.ve bana burada calisacagim icin ucrette indirim yaptilar. alisamadigim tek sey yemekleri hicbirsey yiyemiyorum. tadini cikariyorum tek basima geldim buraya acikcasi arkadasim olmasini isterdim tek cekilmiyor. konustuklarini anlamak gercekten zor (en azindan benim icin) birsey soruyorsun kirk tane cumle kurarak anlatiyor iyice kafan karisiyor. geldik bir kere herkeze kolay gelsin gorusmek uzere suanda burada saat sabah 7:11 ve ben 4 de uyandim bye byeee