herşeyijn yolunda olmasına sevindim
umarım hep böyle devam eder
herşeyijn yolunda olmasına sevindim
umarım hep böyle devam eder
Hadi bakalım devamıda inşallah diledigin gibi gider bol bol overtime alırsın![]()
Somethings never changes..
Fotoğraf bekliyoruz aalpinistt![]()
admin (at) turkishwat.net
kardes herseyin yolunda oldugunu duymak cok guzel insallah wat suren boyunca boyle devam eder. her konuda guzellikler kolayliklar pesini birakmasin usa'da![]()
evet yaaa, keklionmu yoksa bizi, çabuk foto koy , inanmayız sonraa![]()
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
I have dream about this day boys and its going to be legendary. Together we will own this city, anytime a girl wants to get back at her ex-boyfriends we'll be there, anytime a girl wants to solve her father issues through promiscuty and binge drinking we will be there! Anytime a bachelorette party drives through the city in a limo sticking their heads out sunroof shouting "what's up newyork?" we will be what is UP Newyork!
![]()
![]()
Allah razı olsun arkadaslar....ok....bugun birkaçtane cektimm fotoo,,, koyuyorumm birazdannn bağşantım kopmazsa....
yarındaa destin Beach' e gideceğimm kısmetse...![]()
![]()
onlarıda koyarımmm
nihahahaha
Allah herkese huzurlu bol kazanclı wat sezonu versin..
bakalım şimdilik hersey yolunda,, yarın oburgun neler olacak
Foto foto foto foto![]()
eevt baba bende 15 gün sonra olacagım yerin fotolarını görmek için sabırsızlıkla bekliyorum![]()
ARKADASLAR FOTOLARI EKLEMEYE CALISTIM AMA OLMADI...YARIN TEKRAR DENERİMM.....SANIRIM BOYUTU BUYUK..
FAKAT SIZE ŞİMDİ BİR SORUM OLACAKK
Arkadaşlar sizlere bir şey danışma lazım.
Benim programın başlama tarihi normalde 3 haziranmıs..Fakat ds te 20 mayısta baslıyor…Bende bildğiniz gibi 21 mayısta floridaya geldim..Fakat suanda erken geldiğim için Sevis kaydını yapamıyorum maalesef, dün karsılastım bu sorunla..
Benim sponsora ve danısmana yazdım ama, benim varıs zamanımı update edebileceğimi soylediler fakat 27 mayısa kadar bunu yapamıyorum..
Hani bu program baslama tarihinden once giderken programın yok iptal olma durumu falan varmıs ya,,, nekadar doğru…walla ben supervisore sordum,, salla dedi,,, onemli olan senin ds tarihindir dedi….
Siz ne dersiniz….
http://www.turkishwat.net/foruma-res...ghlight=upload
BU LİNK TEN FOTOĞRAF EKLEMEK NASIL? BOYUTLARI NASIL DÜZENLENİR? BURDAN BAKABİLİRSİN aalpinistt ....![]()
Arkadasim senin ve isverenin icin onemli olan tarih DS baslama tarihin. Dolayisiyla hic bir sikinti yasamazsin. Rahat ol. Sevis olayini da cok takma kafan, gecen sene 8 ogrenci Temmuz'un sonunda yaptilar. Sans eseri ben hatirlatmasam onu da yapmayacaklardi. 27 Mayis'da update ini yaptir sonra da Sevisi ini yaparsin. Kolay gelsin.
tesekurler dostummm...saol walla..ozellıklede senin ve yakuzanın yardımlarınız için tesekkurler, tecrübelerinizi paylastığınız için saolsun...
burda saat sabahın 6 sı...bugün off-day im...internet için evin onundeki yola çıktımm
Paso sivrisinek var ya...
neyse birkaç foto ekliyorum![]()
bence bura amerika değil, izmirdede var bu amcadan, işin şakası, allah bozmasın, daha iyisi olsun işallah![]()
şimdi inandım![]()
suanki halimi gormenizi isterdim walla...bir yandan sivrisinekler,,, bir yandan arılarla savasıyorumm...ayrıca ne salak bir durumsa,, wireless sadece evin onundeki bir noktada iyi yakalıyor....evden 10 metre dısarı çıktım,,, yolun ortası gibi bişey
neyse arkadaslar,, bana sorularınız varsa yanıtlayabilirm 30 dk daha burdayım....
grsz
süpper fotolar aalpinistdarısı başımıza
sana orda başarılar iyi tatiller dilerim...
şafak 30 gün kaldı bende![]()
çok tesekkur ederim dostum,, darısı herkesin basına...
zaman cabuk geçiyor gercekten,, 30 günun nasıl geçtiğini anlamayacaksın bile...gelincede zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun...
hatta oyle oluyorki artık buraları benimsiyorsun....saka gibi geliyor....sanki yıllardır burdaymıssın ve buranın yerlisi gibi hisssediyorsun
sadece ülkenden binlerce kilometre uzaktasın
Ya buarada dün benim evde kalan cocuklara Ezogelincorbası yaptım
Begendiler walla,, hanii su Knorrun hazır corbaları varya.....ben gelirken almıstım 4-5 tane......
Arada birde bizim türkiyeden pop rpck dinletiyorum![]()
dün açmısım demet akalını, barıs mancoyu, birde gülaydan falan türkü dinletiyorum bebelere![]()
umarım evede yeni gelen olmaz...tek basıma kalıyorum odada kafam rahat![]()
Güzel başlayan birilerini görmek güzel. Umarım devamı da gelir. İsi de kapmaya baslamıssındır her halde. Fotolar güzel, gece hayatına akmaya baslayınca Nighttown'dan da fotolar bekliyoruz![]()
Off cimlerin oradaki fotograf tam Amerika resmi olmus
Haydi bakalim hayirlisi insallah siki ve guzel calisma olur senin icin , gezi kismini da sorunsuz bir okadarda bol macerali gecirirsin .![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
abi kıskanmamak elde değil valla ya
bizim daha sınavların lafı olmuyo gitmeye bir ay var adam atmış kendini oraya kurmuş düzenini kendini amerikalı hissetme konumuna bile geçmiş
herşey gönlünce olsun kardeşim bol foto çek de hatıra çok olsun![]()
ne güzel evde kalıyosun. ya aalipinistt özür dilerim bu başlık yeri diil aslında ama bişi merak ediyorum. Bilen arkadaşlar varsa yardım isticem. Motel de kalcam ben. orda odada kendim yemek yapabilmem için gerekli bir kaç bişi var mıdır? hani tekli ocak mikrodalga fırın tava tencere fln. hani sadece 1 2 tanesi bile olsa olur
keyifler yerinde allah bozmaz inşallah![]()
ஐ~√V^ $ahs!y€T ^√V'^~ஐ
Diejenigen, die Empfehlung Empfehlung lebensfähigen
aalpinistt çık artık netten de Destin Beach'e ak yav. Herkes zaten orda olmadıgı icin kıskanıyorsen de hala nettesin.
Mükemmel plaj ve günesin tadını cıkar...
aynen yat kuma kalkma![]()
arkadaki bayrak 10 NUMARA ya işte budur abicim
tesekkur ederim arkadaslar tekrar...iyi dilekleriniz için sadece amin demek doğru sanırım ve tesekkur edip, darısı hepimisin basına demek...
su saatten sonra sorun olsada sallayın zaten,,, allah izin verirse çözerizz üstesinden geliriz inşallah...
ben şimdi çıkıyorumm blaja akmayaa ..
..
motel konusuna gelirsek...
bazımotellerin kendi mutfağı var odalarında, hersey her türlü ıvız zıvıra sahipler...bazılarındada sadece elektronık esya var..bazılarındada sadece yatak....rezervasyon yaptırduysann,, yazması lazımmm ozellıklerı vb...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks