en son resim çok güzel.tam nehirdeki buzlar çözülürken...hangi mevsimde çekildi o?
en son resim çok güzel.tam nehirdeki buzlar çözülürken...hangi mevsimde çekildi o?
kisin tabiki...
EY NECEFTEKI ALTIN KUBBENIN SAHİBİ.
tek eksiğin Ankaragücü bayrağı...birdaha ki sefere onu unutma...fotolar cidden güzelmiş...
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
Fotolar güzel kardeş, eline sağlık, soğuk mu oralar.
kis ayinda soguk oluyor evet...
storm
cekmisiz kafalari dalmisiz hayallere 2010 yilinda sampiyonlar liginde koyacagiz real madride...
lütfen beste çalmayalım![]()
UMUDU OLMAYAN ARKADAŞLARA...
"Terk edenler asla kazanamaz...Kazanan asla terk etmez.Bazı insanlar çalışırken keyifle ıslık çalar.Hayatları muhteşemdir...Bazıları durmadan ağlar inler.Ben çocuklara hep aynı şeyi söylerim:'Şikayet etmeyin,itham etmeyin,bahane bulmayın...Hayatın sloganı ASLA BIRAKMAYACAKSIN'dır.Çoğu terk edişimizde,zafere birkaç adım kaldığının farkında bile olmayız.Başarı yarışmanın kendisinden birkaç saniye daha dayanabilirsek,bizimdir...
Yarvay McDonald Valentine
Bızım beste ya her macta soyluyoruz...
ksk bestesi diye biliyorum 3-4senelik bir beste üniversiteye ilk başladığımda duymuştum
hatta basket maçına gelmişlerdi karagümrüklülerle de ordan biliyorum
hep dilimdedir kiminse kimin ama harbiden güzel beste
melodisi de ekinler dize kadar olması lazım
son kısmını şöyle biliyordum
2012de şampiyonlar liginde
koyacağız real madride
koyacağız real madride
bizim ankaragucunun en guzel bestesi sudur
arkanda biz vardik seninle her yerde
rizede izmirde eskisehirde
korktular kactilar bizi gorunce
ankaragucluler geliyor diye
anladim yalanmis butun sevgiler
en tatli sevgiler sendeymis meger
sampiyon olmadan olursem eger
kefenim sariyla lacivert olsun.
tribündergi.com
bıraktık işi gücü saldır ankaragücü de benim en sevdiğim
Dextro bn donuste 9 eylulde 3-4 gun chicagoda travel yapcam donusum ordan olcak.Rica etsem bana biras bılgi verirmisin nerde ne yapılır nereye gıdılır nerde kalınır nerde alısverıs yapılır eglenılır???? v.s v.s
kardes gezecegin yerlerin hepsi tek bir yerde.oraya downtown deniliyor.downtowna metroyla gidebilirsin.ismi de CTA.onu kullanarak downtowna gidebilirsin.
dowtownda millenium park,sears tower,hangcock tower,acuarium ve navy pieri gezebilirsin.navy pierin oradan botlar kalkiyor o botlarla gokdelenlerin arasinda gezebilirsin.chicago nehrinde...
downtowndan red line kullanarak chicagop cubsin stadina gidebilirsin.en yukarida bahai temple diye guzel bir bina var...gerci bahailikla alakamkiz olmaz ama.
aslında ''travel ve ulaşım'' bölümünün altına ''travel'' alt başlığı açılabilir. hangi şehirde nerelerin gezileceğini, nerede kalınacağını vs. orada paylaşabiliriz. modlara duyrulur![]()
eger ohare hava alanina geleceksen blue line trenine bin,devam et ta ki downtowna gelinceye kadar...
benim merak ettiğim, bi şehre gittiğimizde oranın şehir haritasını ya da metro ağınını gösteren haritayı nereden temin edebiliriz?
Konu metilfenidat tarafından (12-06-2009 Saat 04:18 PM ) değiştirilmiştir.
ya ben foto yukleyemıorum nasıl olacak :S
o dag rasmi olan figure tikla linki yaz..
ben de super fotolar var ama nasıl yukleyecegımı bılemıyorum foruma nasıl resim yuklenır dıye arattım bısey bulmadım varsa o lınkı buraya koyarmısın yada bana ozelden mesaj at cunku harıka ama gercekte harıka photo larım var
kardes cok basit burda dag resimli birsey var yukarida harflerin yaninda ona tiklayacaksin.ve onun icine linki yazacaksin...yapamazsan linki yaz ben resim yapayim onu...
http://www.turkishwat.net/foruma-res...esim+y%FCkleme
bu linkten bakabilirsinn
[img=http://img200.imageshack.us/img200/5813/dnz0427.jpg]
bunu deneme amaclı koydum umarım dogru yapmısımdır
sanırsam oldu demı bırde buna bakım
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks