arkadaşlar bence en mantıklısı 5 6 gibi istanbulda olursanız diek metroya atlayın 20 dakika kadar kısa bi sürede gidersiniz havaalanına. 2buçuk saat gibi bisüre de havaalaınında yeterlidir heralde
arkadaşlar bence en mantıklısı 5 6 gibi istanbulda olursanız diek metroya atlayın 20 dakika kadar kısa bi sürede gidersiniz havaalanına. 2buçuk saat gibi bisüre de havaalaınında yeterlidir heralde
arkadaşlar ben Giresun'dan geleceğim. saat 8.55 te ucagım. Son kalabileceğim en yakın yer Beylikbağı, Gebze olacak galiba. ne önerirsiniz bu durumda. işim bayagı zor ama bakalım e yapacagız.
teşekkurler...
gebzede kalırsan işin zor gebzeden kalkan ilk otobüsle kadıköy üsküdar arasında metrobüse yakın biryerlerde inip hemen metrobüsle zeytinburnu ordan da metroyla havaalanına gitmen lazım ama istanbulu iyi bilmiyorsan çok sorun olur
herkesin istanbulda bir tanıdığı vardır
senin de vardır eminim
gebze ters kalıyor uçağın öğlen olsa tamam ama 8.55e yetişmen çok zor
Somethings never changes..
teşekkurler ...artık yapacaz bişeyler mecburen bakalım...
Merhabalar arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz Ankaradan gelecegiz 12 haziran cuma sabahı 09:00 da THY Uçuş Egitim Başkanlıgı binasında olmamız gerekiyor. Fakat İst İyi bilmiyoruz. Varan bize 05:45 te Ataşehirde olursunuz en geç 07:00 de ataköy de olursunuz dedi ancak bizim gidecegimiz bina hava limanın yeşilköy tarafındaymış Şükrü Balcı Polis okulu arkası Florya /ist adresi Varan şu adreslerde inebilirsiniz dedi .
- Bakırköy İncirli cd
-Ataköy 9 kısım
-Çaglayan
- Siyavuş
Bu yerlerden hangisinde inersek bu egitim binasına çabuk ulaşırız çünkü bu bina hava limanının gelen yolcu giden yolcu vs ile ilgisi olmayan diger taraflardaymış iyice kafamız karıştı İst bilen arkadaşlardan rica ediyorum Bana yardımcı olun nerde inip neye binmeliyiz taksimi havaşmı otobüsmü Şehirlerarası otobüsümüzden inince nasıl bir yol izlemeliyiz. Şimdiden teşekkür ederim....
esenler'de doğrudan havaalanına giden metro dururken neden kasıntı oluyor bu kadar anlamadım. Bin metroya git 15 dakikada bu kadar basit.
Merhabalar arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz Ankaradan gelecegiz 12 haziran cuma sabahı 09:00 da THY Uçuş Egitim Başkanlıgı binasında olmamız gerekiyor. Fakat İst İyi bilmiyoruz. Varan bize 05:45 te Ataşehirde olursunuz en geç 07:00 de ataköy de olursunuz dedi ancak bizim gidecegimiz bina hava limanın yeşilköy tarafındaymış Şükrü Balcı Polis okulu arkası Florya /ist adresi Varan şu adreslerde inebilirsiniz dedi .
- Bakırköy İncirli cd
-Ataköy 9 kısım
-Çaglayan
- Siyavuş
Bu yerlerden hangisinde inersek bu egitim binasına çabuk ulaşırız çünkü bu bina hava limanının gelen yolcu giden yolcu vs ile ilgisi olmayan diger taraflardaymış iyice kafamız karıştı İst bilen arkadaşlardan rica ediyorum Bana yardımcı olun nerde inip neye binmeliyiz taksimi havaşmı otobüsmü Şehirlerarası otobüsümüzden inince nasıl bir yol izlemeliyiz. Şimdiden teşekkür ederim....
ben boludan gidicem istanbula. uçağım 12.30 da öğlen. burdan en erken otobüs sabah 5te kalkıyor. zaten tek bi tane firma var istanbula gidenöyle kamil koçlar falan filan da yok burda. ben sabah 5 i geç diye düşündüm. adam bana en geç 9 buçukta esenler otogarında olursun dedi ama güvenemiyorum ben türlü türlü ihtimal var. acaba gece 3te falan E-80 karayolunda beklesem otobüs geçer mi? geçse durur mu? gözüm yemiyo
hem risk. gelmezse kalakalırım. napsam en iyisi olur acaba?
Arkadaşlar 1 gün önceden gidip bir arkadaşımda kalıcam. Bu gece gidiyorum yani. Evi mecidiyeköyde. pazartesi sabah 9 da uçağım kalkıyor. Mecidiyeköyden ataturk e ulaşım en basit nasıl olur. Geceden mi gitsek yoksa sabah 5 te falan kalkıp o şekilde mi gitsek?
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
metrobüsle saat 6da mecidiyeköyden çık
zeytinburnu durağında inip metroya geç (duraklar yanyana zaten burada)
metroya binince son durağa gelmesini bekle
tüm bu işlem yarım saat bilemedin 45dk
taş çatlasın 1saatte orda olursun![]()
Yurt dısı cıkıs harcları ne zaman isterseniz o zaman yatar arkadaslar.Yolculuktan once olması sartıyla tabii.
![]()
lütfen çok önemli sorularınız olmadıkça pm atmayın.
http://img60.imageshack.us/img60/1031/dscn5152vs4.jpghttp://img219.imageshack.us/img219/540/dscn5305eb0.jpg
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks