arkadaşlar biletimin mailimdeki örneğinde bi yerde 2 PC OK dio bi yerinde 1 PC OK dio bagaj için PC piece demek oluyo galiba resim koymayı beceremedim koyablsem göstericem ama 1 PC OK olanda galiba 2. için ücret isticekler![]()
arkadaşlar biletimin mailimdeki örneğinde bi yerde 2 PC OK dio bi yerinde 1 PC OK dio bagaj için PC piece demek oluyo galiba resim koymayı beceremedim koyablsem göstericem ama 1 PC OK olanda galiba 2. için ücret isticekler![]()
Biletini 22 Nisan'dan önce aldığın için 1.şartı sağlıyorsun. 2.şartı sağlamak için 1 Temmuz'dan önce uçman gerekiyor. Gidişte bunu sağlıyorsun fakat dönüşün 1 Temmuz'dan sonra olduğu için $50 ödeyeceksin.
Geçmiş olsun.![]()
Fiorex'in eklediği duyuruyu tekrar okudum. Sanırım ben yanlış anlamışım.
22 Nisan'dan sonra kesilen ve tarihi 1 Temmuz'dan sonra olan uçuşlar için geçerli bir durum. Yani 22 Nisan'dan önce alınan biletleri etkilemiyor. 22 Nisan'dan sonra alınan biletler için ise tarihine bakılıyor. Uçuş 1 Temmuz'dan önce ise sorun yok fakat 1 Temmuz'dan sonra ise 2.bagaj için para ödeniyor.
22 Nisan 2009 ve sonrası alınan ve 1 Temmuz 2009 ve sonrası başlangıçlı ekonomi sınıfı biletler için geçerli bu uygulama..Daha önce bilet alanlar ve 1 Temmuz'dan önce uçuş yapacakları kapsamıyor..For tickets purchased on or after April 22, 2009 for travel beginning July 1, 2009, customers in economy class will be charged $50 US (or the local equivalent currency) for the second checked bag.
Ayrıca burda flights yerine travel kullanılmış.Bu durumda çoğumuz haziranda gidiyoruz ve travel kısmı haziranda başlamış oluyor.Biletler round-trip olduğu için dönüş uçağı da haziranda başlayan travel kısmına giriyor ve ücret dışı kalıyor..
Benim anladığım bu ama yine de emin olmak için bir mail atıp soracam şimdi.Gelen cevabı sizinle paylaşırım.![]()
hayır sans giderken iki valizi ne yapim bana gelirken lazım zaten o....
bence de dönüşte lazım asıl 2 bavul
O değil de; British bagaj kaybediyor diye ondan almayıp Delta'dan bilet alan ve üstüne $50 bagaj parası verip bagajı kaybolan olursa kusura bakmayın, kendimi tutamayabilirim.![]()
yalnız şöyle bi durum varmış biletimde dönüş için 1PC OK demesi benim atlantadan newyorka gelip orda 2 gün kalıp ayrı bir biletle türkiyeye dönecek olmamdan kaynaklanıyomş ayrıca bir check-in yaptıracağm için yani çoklu uçuş yerine aktarma olsa olmicak sanırım bu durum
Farkeden bir şey olmaz. Fiorex ekledi zaten duyuruyu. 1 Temmuz'dan sonra yapılacak olan uçuşlar için geçerli bir durum.
Kelime oyunu yapma. O kadar da değil.
Trip dese ne olacaktı?![]()
arkadaşlar ben şirketime gidip sordum dün; bileti alan şirketin açıklaması: 25 mayıstan sonra alınan biletler için dönüşte 1 bavul hakkı tanındığını;2. bavul için 50$ ödendiği yönünde..herkes şirketini arayıp acentesiyle görüşsün mutlaka net bir bilgi edinelim gene..
biz bileti haziranda aldık dayla..daha yeni..13 haziranda gidioruz..18 eylulde donuyoruz..simdi gidişte 2 bavul..donuste 1 bavul..+1 bavulda 50$ ucret mi verecegiz ? ayrıca da da bagaj agırlıgı 23 kilo değil mi arkadaşlar ?
EskiŞehir !
arkadaşlar da nın sitesinden bagaj konusunda alıntı:
Checked Baggage—within the United States
When traveling within the United States, U.S. Virgin Islands, or Puerto Rico, customers who purchased a ticket on or after November 6, 2008, will be charged $15 for the first checked bag and $25 for the second checked bag (each way, for round trip).
Checked Baggage—International
Currently when traveling to or from cities outside the United States you can check two bags, per passenger at no extra charge. For customers traveling between the U.S. and Europe for tickets purchased on or after May 23, 2009 for travel beginning July 1, 2009 customers in economy class will be charged $50 US (or the local equivalent currency) for the second checked bag. Exceptions to the second checked bag fee include:
* First and Business Class passengers
* SkyMiles and WorldPerks Elite members (Platinum, Gold, and Silver)
* Active duty military members traveling on orders
* Passengers who purchased tickets prior to May 23, 2009
* Passengers who are confirmed on a Full Y class Economy ticket.
http://www.da.com/traveling_checkin/...ance/index.jsp
burdan hareketle watçılar olarak her nekadar amerika içinde uçuş yapsak da "international" statüsünde olduğumuz için 2. durum söz konusu; burda da 23 mayısta ve sonrası bir tarihte, 1 Temmuz ve sonrasında uçmak için bilet alanların 2. bavul için 50$ ödeme yapacağı belirtilmiş.
bilgilerinize..
Not: her şeyi sağlama almak açısından bileti kendiniz almadıysanız şirketinizle görüşmenizde yarar var..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks