Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 43 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 43 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: kilo aldınız mı verdiniz mi?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben ne yapacağım, mc donaldsta calısıpta aç kalma olasılığı olan insan grubundayım..

yapılan seyde domuz eti yoksa yağında vardır..
    ben en iyisi bisküvi falan alırım bakkaldan!

yada sürekli kola içerim artık , kola bedavaymıs ya... evdede tost most yapsam

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

balık tavuk vb alıp evde pişirmek en mantıklısı.. Yeşillik tavuk salam peynir vb den de sandwichler hazırlanıp afiyetle yenebilir
    "Happiness Only Real When Shared"
    Electricity Paralyses..!

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı aalpinistt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ne yapacağım, mc donaldsta calısıpta aç kalma olasılığı olan insan grubundayım..

yapılan seyde domuz eti yoksa yağında vardır..
    ben en iyisi bisküvi falan alırım bakkaldan!

yada sürekli kola içerim artık , kola bedavaymıs ya... evdede tost most yapsam
    O zaman büyük bir hüsran seni bekliyor çünkü Amerika'nın bisküvi kültürü yok.
    Bizdeki ikram, biskrem, çizi, haylayf vs. zımbırtılarla ziyafet çekilebilirken orada sadece oreo denen ve bizim negroya benzeyen dandik bir bisküvileri var. En iyi sen burdan kutu kutu bisküvi götür.
    Sürekli kola içmenin zararını da görüyorsun kısa zamanda. Mide ağrıları başlıyor. O yüzden ben Ginger içeren içecekleri içmenizi tavsiye ederim. Zencefilli olduğu için mideye de faydası var. Fazla da gaz yapmıyor. Afiyet olsun

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

undan ekmek yapmasını öğrenin gitmeden ekmek olmadan yapamam diyenler makinalar var 90 liraya değer diyorsanız tabi burada da yapılışını anlatıyorlar.. http://www.benimblog.com/ekmekyap/ .. Veya kek falan yapmayı öğrenin ewinizde fırın olursa yaparsınız öyle zahmetli şeylerde değil yani..
    Konu sakurek tarafından (27-04-2009 Saat 11:58 AM ) değiştirilmiştir.
    Electricity Paralyses..!

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı faruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman büyük bir hüsran seni bekliyor çünkü Amerika'nın bisküvi kültürü yok.
    Bizdeki ikram, biskrem, çizi, haylayf vs. zımbırtılarla ziyafet çekilebilirken orada sadece oreo denen ve bizim negroya benzeyen dandik bir bisküvileri var. En iyi sen burdan kutu kutu bisküvi götür.
    Sürekli kola içmenin zararını da görüyorsun kısa zamanda. Mide ağrıları başlıyor. O yüzden ben Ginger içeren içecekleri içmenizi tavsiye ederim. Zencefilli olduğu için mideye de faydası var. Fazla da gaz yapmıyor. Afiyet olsun
    yapma yaa....... bu adamlarda da çay yok, ekmek yok, su yok, zeytin yok, bisküvi yok, rakı yok.....

boyle hayat mı olur yaa........ gideyimde fırın açayım acayım orda madem

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı sakurek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    undan ekmek yapmasını öğrenin gitmeden ekmek olmadan yapamam diyenler makinalar var 90 liraya değer diyorsanız tabi burada da yapılışını anlatıyorlar.. http://www.benimblog.com/ekmekyap/ .. Veya kek falan yapmayı öğrenin ewinizde fırın olursa yaparsınız öyle zahmetli şeylerde değil yani..

gecen bir arkadas yazmıstı forumda...

yolda poşet içinde ekmek almıs giden birisi varsa kesin türktür, bizden baska elinde ekmekle dolasan kimse yok diye yazmıs ....

bakacağız artık caresine.....

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

türklerin bol olduğu bi yere gitseydim alırdım bu makinadan yapıp satardım valla
    Electricity Paralyses..!

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

arkadaşlar benim anlamadığım, Amerika'ya gidiyoruz, yani neden böyle gelişmiş bir ülkede yemek kültürü yok ilginç hakikaten.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı roboelektronik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar benim anlamadığım, Amerika'ya gidiyoruz, yani neden böyle gelişmiş bir ülkede yemek kültürü yok ilginç hakikaten.
    yemek kültürü var fakat bizimkinden farklı sadece, bizde biraz damak tadına ve ekonomiye dikkat ettiğimiz için... o açıdan sorun oluyor

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

turşu yicez diyip tatlı turşu almayın aman
    Wat

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Biraz gec gördüm ama bazı seyleri yazayım ben de. Öncelikle Mc de calısan birisi olarak domuz olayı o kadar da abartıldıgı kadar degil. Sabah saat 10 civarına kadar domuz eti pisiriliyor sadece. Sonra nerdeyse bütün gün grilllere hic domuz eti konmuyor beef, chicken flets, vs pisiriliyor. Gelen et kolilerinde de cok iyi hatırlıyorum %100 beef yazıyordu. Domuz eti yok yani Big Mc , Cheeseburger, Hamburger, vs tarzı ürünlerde. Burgerlarda sadece 1 tanesinde domuz eti vardı o da galiba Crispy Chicken Club olması lazım. Sabah menülerinden ( Domuz eti pisen ) sonra da ocakları iyice temizlerdik, gün boyu da ara ara tabi. Ögleden sonra saat 3 te 5 te alcagınız Hamburgerin domuz etiyle alakası olmaz yani. Benim önerim yagda kızarmıs tavuk tarzı seyler. Yagda kızarmıs da her ne kadar saglıklı olmasa da ( Zaten Mc ler baslı basına saglıksız ) en azından Domuz etiyle %500 alakası yok Bence Nuggets, Crispy Snap Wrap , Crispy Chicken Classic tarzı seyler yiyin ve özellikle Hot & Spicy deneyin derim.
    Ekmek su vs olayında ise biz ekmek buluyorduk. Walmartta ve WinnDixie de falan vardı ve 300gr civarı bir sey 1.10$ civarıydı. Türkiyedeki ekmekleri aratsa da cok köyü deildi. En azından Uno ya falan benziordu. Sütlerini hic sevmemistim, tatsız tuzsuz bi seydi. Sadece corn flex in üzerine dökmek icin alıyorduk. Yagsız ton balıgını da sakın almayı derim cok kötü. TR deki mis gibi zeytinyaglı ton balıgının uzagından gecmez. Yakınınızda walmart evde de microdalga varsa dondurulmus spicy chicken alın, yanına da tortillo (lavaş ekmegi gibi bir sey ) alın dürüm tarzı bir sey yapın İcine Ranch sos, acılı mexican sosu tarzı bir seyler de koyunca yeme de yanında yat. Sosu size kalmıs.
    Bunlardan sonra kilo alma olayına da gelirsek ordayken baya yemek yiyordum. Bir ögünde orta boy pizza + kola falan tek basıma götürüyordum cok rahat. Ama ya bisiklet tepesindeydik ya da işte deli gibi calısıyorduk ki eritiyordum hatta kilo bile vermis olabilirim. Asıl sorun ordan dönünce Türk yemeklerine dayanınca 10 kilo almak oldu vs vs baya uzun oldu yeter, okurken sıkılıcaksnız.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Ah ahh , ilk geldiğimde göbeğimde gitmişti ne güzel fakat sonra yakuza' nın dediği gibi Türk yemeklerine dayanınca birden kilo aldım ve şuanda kotlarım dar gelmeye başladı ... Umarım tekrar kilo veririm .
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ah ahh , ilk geldiğimde göbeğimde gitmişti ne güzel fakat sonra yakuza' nın dediği gibi Türk yemeklerine dayanınca birden kilo aldım ve şuanda kotlarım dar gelmeye başladı ... Umarım tekrar kilo veririm .
    +1 Kilo almak istemeyenlere cok önemli bir önerim var, tersi tecrübeyle sabittir Ordayken cok yiyip cok aktif oldugunuz icin kilo almayabilirsiniz belki ama mide denen organ genisleyip kücülebilen cinsten oldugu icin dönünce sorun olusturuyor. ABD de büyüttük mideyi TR de ise ders, pc basında oturup bol yemeye devam edince ister istemez kilo alınıyor. Az ve sık yemek yemeniz şiddetle önerilir...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks