arkadaşlar siz jfk den lake george a nasıl geçmeyi planlıyorsunuz?
arkadaşlar siz jfk den lake george a nasıl geçmeyi planlıyorsunuz?
20 haziran 2009 fort william resort otel... var mı orda çalışacak olan arkadaş? desene lake george de yabancılık çekmicez
halı saha maçı yaparız beyler![]()
espiyon bende bileti 30 una alıcam kardeşim belki senle havaalanında karşılaşırız aktarmalı gidecem bende senin kalma olayı ne oldu ayarladılarmı bana şirketten henüz dönen olmadı bu çin mahallesi olayı olurmu dersin bizim selman bulmanız zor olur felan dedi bana ama ne diyosun bu işe tunc bu sana benim araştırdığım kadarıyla bir kaç farklı yol var ama az kişi olursan en mantıklı olan otobüs görünüyor jfk dan air train oradan e treni ile greyhound ordanda glens falls a otobusler var 2-3 saatte bir onlarla glens falls oradan taksi great escape in önündesin valla ben en iyi yol bunu buldum daha iyi bir yol çıkmazsa bu yolu takip edicem
ben tekim hatta o gün uçacak başka kimse yokya ny merkezden direk geçmek istiyorum lake george'a.
arkadaşlar 13 haziramnda gidicek var mı lake george
arkadaşlar ben 18 haziran gece albany havalalanında olucam,nasıl gece ordan otobus,tren bişey var mı kalıcam mı gece ordalütfen yardım edin
Albany'den otobüsle Lake George'a gelebilirsin ama saatleri tahmin ediyorum ki sana uymaz. Bir gece kalman gerekebilir.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Slm arkadaslar varmı 12 haziranda gidecek olan..
bende lake george 24 haz.gidis![]()
![]()
15 haziranda vize görüşmem ve tüm watçılardan dua bekliyorum![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks