Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 57 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 57 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Spirit isimli sponsor hakkında

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

gecen sene subat ayinda bir ay once basvurdugum halde isimle ilgili hic bisey bilmedigim icin o kisim bos olmasin diye sponsorun ismini yazdim oraya

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

o nası oluyor yaa?? bu arada spirit yerleştirmeleri yaptı, beni fishers island die bi adada otel işine yerleştirdi, bakalım ds ler ne zaman gelir??

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

peki zubeyir son noktaya geliyoruz spirit mi spiriNt mi

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben o kadar umutsuz değilim zira bizim şirketten başvuran arkadaşın kabulü geldi, formlarını bekliyoruz şuan ama yine de bekleyip göreceiz neler olacağını.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

arkadaslar cok ilginc srketler bulmussunuz..
    S-pectacular

**Newyork-boston-massachusetts-philedelphia-atlantic city-new jersey-washington**

--------------------------------------------
    did you start to feel it!!! by@S-pectacular

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

şirket ilginçliği falan değil bence olay. her firmanın böyle bir kaç kötü dedikodusu dolaşıyor, benim spiritdeki işlemlerim son hızıyla ve tıkıranda gidiyor valla arkadaşlar. daha demin spiritten kabul mailimde geldi şimdi işverenin ds belgesi olayını halledeceğiz onun dışında başka bir problem yok şimdilik. Sadece iş seçenekleri çokta güzel değil onun farkındayım.

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

işte problemde orda kardeşim, ben o senin aldığın maili ((((Congratulations! You were accepted into Spirit's Jobs America program. Spirit welcomes you to the Work/Travel program.

To ensure that you have a good experience during your Jobs America program, please review the Student Orientation Presentation on Spirit's website. To access the Student Orientation Presentation, go to the "Active Participants Login" section of Spirit's website (found at http://spiritexchange.com/participan...pant_login.asp).

Please note: You must review the Student Orientation Presentation before your visa can be validated and your Social Security Number processed after arrival in the United States. Review the Student Orientation Prese)))) 11-02-2009 da aldım, ve işim daha yeni belli oldu, yani job offerim yeni geldi, bişey daha söyleyeyim, işi seçtikten sonra seni kafasına göre yerleştirebilir-ki bana öyle oldu-dikkat et. benim şansımdan heralde çok kötü bi işe yerleştirmemişler, neyse iyi şanslar..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

biliyorum kardeşim şey oldu bana da zaten. Bu arkadaşı şu işe alalım falan yaptılar biz red ettik, red yazısının resmini falan çektik bişiler yaptık ki benim reddime rağmen beni oraya atmasınlar diye. Bakalım bizde kör topal bekleyiş içersindeyiz ben aslında direk 1400 dolar versem içim yanardı şuan, firmamım değiştirirdim de ben yanında 1 seviye ingilizce kursu aldım o yüzden mutluyum wat ı yapamassam bile ingilizcem advanced olacak =)

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

aslında aynı şeyler benimde başıma geldi ama bana alternatif sundukları iş fena değil, ondan dolayı ses çıkarmadım fazla..

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

ama bakalım biraz bilgi topluyorum şu anda bölge hakkında , heran çemkirebilirim...

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

http://www.spiritexchange.com/ ewet ben yanlis yazmisim. bu sitedeki sponsor iste..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Oha beni pa ya atmışlar san diego istiyordum, çok sinirlendim. Ben dedim gitmem bu işe sözleşmeyi falanda imzalamıyorum, work and travel firmasına da para falan vermemiştim bu işe gideceksin derlerse de vermeyeceğim para. Spirit şerefsiz!

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

alallaaaaaaa nekadar sacma is yapıyor bu spirit ya... umarım benim başıma böyle bişey gelmez sende itiraz fln et bişeyler değişir belki müşteri kacırmak istemezler sonucda.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

KANKA İTİRAz edersen 100 dolar itiraz bedeli ödüyorsun adamlara! beni mcdonalds a atmışlar saatliği 7 dolar anasını satayım. ben californiada saati 8 dolarlık işe başvurdum almadılar 39 kişilik yer vardı allahın belaları 3 kişilik yer olan mcdonaldsa atmışlar çıldırmak üzereyim.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

biliyorum o işi pittsburgh da.. spirite mail at neden diye? belki ordaki işverenle bi sorun olmustur 39 kişilik yer varken 3 kişilik pittsburgh a koymazlar heralde durduk yere

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ilk 2 tercihim değil 3.tercihime atmışlar beni. Ama benim advisor demişti ki formaliteden 5 tercih yap zaten spiritin iş seçenekleri de berbat! KİMSEYE ÖNERMEM

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

dünyanın bence en kötü sponsoru, şu ana kadar soorun yaşamamış tek bir kişi yok, işte bundan önce birileri tecrübe edinip yazsaydı buraya bu sponsoru bizde düşmezdik bu hataya, yenilere duyrulurr..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kesinlikle katılıyorum kardeşim. iş değişikiliği için 100 dolar istiyorlar vericem onlara bir 100 dolar ben!!!

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

şimddide ds 2019 belge krizi çıkması söz konusu aynı sponsorda, allah sonumuz hayır etsin, forumun gözünün içine aka baka eriyoruz eyyy spirit madurları...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kardeş senden de 850 dolar istediler mi ds i getirmek için? normalde iş bitince veriliyor para diye biliorm ben.

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

ds nin fiyatı 500 dolar dı diye biliyorum parayı vermeden getirtmezler ds yi

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ben şirkete son ödemeyi yapalı yaklaşık iki hafta oldu ama ds den hala haber yok ..soruyorum yapabilecğimiz bişey yok. ben bir ay derim belki erken gelir belki geç gelir bişey diyemem diyorlar...
    ne yapalım beklemektan başka çaremiz yok gibi galiba...daha bilet alacaz ...kim acıyacak bize bakalım bu gidişle....
    herkese bol şanslar dilerim ...tabi biz spirit madurlarının şansa daha fazla ihtiyacı olacak bu arada...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Abi adamların SÖZLEŞMESİNDE 100 DOLAR İŞ DEĞİŞTİRME ÜCRETİ YAZMIYOR VE İŞ DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN PARA İSTİYORLAR! HAY BEN BU FİRMANIN!

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    17

valla napacaz bilmiyorum, ben bide parayı peşin verdim gibi bişey odu, ama hiç bi haber yok , nisanın ortalarından gelecek ds ler diolar, tabi ben inanmadığımdn bilet rezervasyonunu yaptırdım, bekliyorum, ama artık dayanma sınırını aştı, ........ yapacakları işi, yeter yaaa, harbi yeter yani

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Benim de sponsorum spirit. Wat a subat ayında başvurdum yirmi şubatta job fair vardı işi oradan seçtim.O yüzden iş seçmi sırasında çok fazla beklemedim. Job offer filan hemen geldi. Sorun yaşamadım şimdilik bakalım orada sorun yaşamam umarım.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

spirit ds imi 2 günde gönderdi, vizem de geldi PA beni bekle diyorum akradaşlar

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı moshe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    spirit ds imi 2 günde gönderdi, vizem de geldi PA beni bekle diyorum akradaşlar
    gözün aydın dostum...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)