gecen sene subat ayinda bir ay once basvurdugum halde isimle ilgili hic bisey bilmedigim icin o kisim bos olmasin diye sponsorun ismini yazdim oraya
gecen sene subat ayinda bir ay once basvurdugum halde isimle ilgili hic bisey bilmedigim icin o kisim bos olmasin diye sponsorun ismini yazdim oraya
o nası oluyor yaa?? bu arada spirit yerleştirmeleri yaptı, beni fishers island die bi adada otel işine yerleştirdi, bakalım ds ler ne zaman gelir??
peki zubeyir son noktaya geliyoruz spirit mi spiriNt mi
ben o kadar umutsuz değilim zira bizim şirketten başvuran arkadaşın kabulü geldi, formlarını bekliyoruz şuan ama yine de bekleyip göreceiz neler olacağını.
arkadaslar cok ilginc srketler bulmussunuz..
S-pectacular
şirket ilginçliği falan değil bence olay. her firmanın böyle bir kaç kötü dedikodusu dolaşıyor, benim spiritdeki işlemlerim son hızıyla ve tıkıranda gidiyor valla arkadaşlar. daha demin spiritten kabul mailimde geldi şimdi işverenin ds belgesi olayını halledeceğiz onun dışında başka bir problem yok şimdilik. Sadece iş seçenekleri çokta güzel değil onun farkındayım.
işte problemde orda kardeşim, ben o senin aldığın maili ((((Congratulations! You were accepted into Spirit's Jobs America program. Spirit welcomes you to the Work/Travel program.
To ensure that you have a good experience during your Jobs America program, please review the Student Orientation Presentation on Spirit's website. To access the Student Orientation Presentation, go to the "Active Participants Login" section of Spirit's website (found at http://spiritexchange.com/participan...pant_login.asp).
Please note: You must review the Student Orientation Presentation before your visa can be validated and your Social Security Number processed after arrival in the United States. Review the Student Orientation Prese)))) 11-02-2009 da aldım, ve işim daha yeni belli oldu, yani job offerim yeni geldi, bişey daha söyleyeyim, işi seçtikten sonra seni kafasına göre yerleştirebilir-ki bana öyle oldu-dikkat et. benim şansımdan heralde çok kötü bi işe yerleştirmemişler, neyse iyi şanslar..
biliyorum kardeşim şey oldu bana da zaten. Bu arkadaşı şu işe alalım falan yaptılar biz red ettik, red yazısının resmini falan çektik bişiler yaptık ki benim reddime rağmen beni oraya atmasınlar diye. Bakalım bizde kör topal bekleyiş içersindeyizben aslında direk 1400 dolar versem içim yanardı şuan, firmamım değiştirirdim de ben yanında 1 seviye ingilizce kursu aldım o yüzden mutluyum wat ı yapamassam bile ingilizcem advanced olacak =)
aslında aynı şeyler benimde başıma geldi ama bana alternatif sundukları iş fena değil, ondan dolayı ses çıkarmadım fazla..
ama bakalım biraz bilgi topluyorum şu anda bölge hakkında , heran çemkirebilirim...![]()
http://www.spiritexchange.com/ ewet ben yanlis yazmisim. bu sitedeki sponsor iste..
Oha beni pa ya atmışlar san diego istiyordum, çok sinirlendim. Ben dedim gitmem bu işe sözleşmeyi falanda imzalamıyorum, work and travel firmasına da para falan vermemiştim bu işe gideceksin derlerse de vermeyeceğim para. Spirit şerefsiz!
alallaaaaaaa nekadar sacma is yapıyor bu spirit ya... umarım benim başıma böyle bişey gelmez sende itiraz fln et bişeyler değişir belki müşteri kacırmak istemezler sonucda.
KANKA İTİRAz edersen 100 dolar itiraz bedeli ödüyorsun adamlara! beni mcdonalds a atmışlar saatliği 7 dolar anasını satayım. ben californiada saati 8 dolarlık işe başvurdum almadılar 39 kişilik yer vardı allahın belaları 3 kişilik yer olan mcdonaldsa atmışlar çıldırmak üzereyim.
biliyorum o işi pittsburgh da.. spirite mail at neden diye? belki ordaki işverenle bi sorun olmustur 39 kişilik yer varken 3 kişilik pittsburgh a koymazlar heralde durduk yere
ilk 2 tercihim değil 3.tercihime atmışlar beni. Ama benim advisor demişti ki formaliteden 5 tercih yap zaten spiritin iş seçenekleri de berbat! KİMSEYE ÖNERMEM
dünyanın bence en kötü sponsoru, şu ana kadar soorun yaşamamış tek bir kişi yok, işte bundan önce birileri tecrübe edinip yazsaydı buraya bu sponsoru bizde düşmezdik bu hataya, yenilere duyrulurr..
kesinlikle katılıyorum kardeşim. iş değişikiliği için 100 dolar istiyorlar vericem onlara bir 100 dolar ben!!!
şimddide ds 2019 belge krizi çıkması söz konusu aynı sponsorda, allah sonumuz hayır etsin, forumun gözünün içine aka baka eriyoruz eyyy spirit madurları...
kardeş senden de 850 dolar istediler mi ds i getirmek için? normalde iş bitince veriliyor para diye biliorm ben.
ds nin fiyatı 500 dolar dı diye biliyorum parayı vermeden getirtmezler ds yi
ben şirkete son ödemeyi yapalı yaklaşık iki hafta oldu ama ds den hala haber yok ..soruyorum yapabilecğimiz bişey yok. ben bir ay derim belki erken gelir belki geç gelir bişey diyemem diyorlar...
ne yapalım beklemektan başka çaremiz yok gibi galiba...daha bilet alacaz ...kim acıyacak bize bakalım bu gidişle....
herkese bol şanslar dilerim ...tabi biz spirit madurlarının şansa daha fazla ihtiyacı olacak bu arada...
Abi adamların SÖZLEŞMESİNDE 100 DOLAR İŞ DEĞİŞTİRME ÜCRETİ YAZMIYOR VE İŞ DEĞİŞİKLİĞİ İÇİN PARA İSTİYORLAR! HAY BEN BU FİRMANIN!
valla napacaz bilmiyorum, ben bide parayı peşin verdim gibi bişey odu, ama hiç bi haber yok , nisanın ortalarından gelecek ds ler diolar, tabi ben inanmadığımdn bilet rezervasyonunu yaptırdım, bekliyorum, ama artık dayanma sınırını aştı, ........ yapacakları işi, yeter yaaa, harbi yeter yani
Benim de sponsorum spirit. Wat a subat ayında başvurdum yirmi şubatta job fair vardı işi oradan seçtim.O yüzden iş seçmi sırasında çok fazla beklemedim. Job offer filan hemen geldi. Sorun yaşamadım şimdilik bakalım orada sorun yaşamam umarım.
spirit ds imi 2 günde gönderdi, vizem de geldi PA beni bekle diyorum akradaşlar![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks