abi o gıcık kadın bugun bana denk geldi tek bi soruda takıldım umarım alırım şu vizeyi
abi o gıcık kadın bugun bana denk geldi tek bi soruda takıldım umarım alırım şu vizeyi
Evet arkadaşlar sonunda bugun pasaportumu aldım vizeyi basmışlar... neden bilmiyorum üç yıldır en çok bu vizeden korkuyordum... darısı hepinizin başına.
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
Amerikan Konsolosluğu hakkındaki bütün düşüncelerim değişti.. Bu necroyada vize verdiler ya...
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
ben daha sana bişey demiyom... Allahından bul...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
bu arada en iyi tepkiyi babamdan aldım....
babam 3 yıldır kesilnikle amerikaya gitmemi istemiyor. bugun pasaportu alıp ilk onu aradım... diyalog;
-baba pasaportu aldım, vizeyi basmışlar..
-hadi yaa,, neyse oğlum napalım artık yapacak bişey yok
-nasıl ya????![]()
Darısı bizim başımıza artık
konun üzerinden 1 yıl geçmiş ama bu konu hakkında birşey sormak istiyorum. öncelikkle bende seneye 2.dönem erasmusla polonyaya gidiyorum(şubatin sonu) ve aynı zaman geldigimde Wat yapmak istiyorum(haziranın ortası). bu konuda vizeyi şubatta alabildini gösteriyor. bende şubatin sonunda gidicegimden işlemlerin o zamana kadar yetişebileceginden şüpheliyim. ne yapmam gerektigini bilmiyorum açıkcasi ya şubatta polonyaya gidip ordan bir şirketle anlaşıcam vizeyi ordan alicam oylede çok geç olurmu kayıt için yani. yada türkiyeden bir firma ile anlaşıp işlemleri yurtdşından halledip yurtdışından vizeyi almak mümkünmüdür. daha önce böle birşey yapan varmı?
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks