arkadaşlar hayallet süpperr!!!
hayal kurun ama hayal dünyasına dalmayın!!bende çok güzel
hayaller kurmuştum!!
kapılmamak lasım![]()
arkadaşlar hayallet süpperr!!!
hayal kurun ama hayal dünyasına dalmayın!!bende çok güzel
hayaller kurmuştum!!
kapılmamak lasım![]()
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
yok burda sadece fantezi yapiyoruz biz..ama belki bi kaci yapilabilir..neden olmasin![]()
S-pectacular
espiyon bende aynı şeyleri hayal etmiştim bende hep eski amerikan arabası sürmeyi hayal etmişimdir
Konu cengizzz tarafından (24-12-2008 Saat 03:22 AM ) değiştirilmiştir.
arkadaslar ama yanlis baslik altinda konusuosunuz bu konuyu..burasi bizim hayal dunyamiz..
S-pectacular
newyorkta bu sehir turu yaptiran otobuslerden birinde aksam gezisi yapmak.. ancak sazli sozlu keman darbuka esliginde.hatta otobusu komple turklerle kapatip bi turk gecesi mezeler,raki vs bole bi organizasyon yapmak![]()
benim bu seneki hayalim wat da sorunsuz bi donem gecirip ilk deneyimim yapıp seneye de (memnun kalırsam) tekrar kaydımı yaptırmak![]()
@yeto
sen nereye gidiousn abi..pensilyvanya mi yoksa newhempshiremi?
S-pectacular
benim de hayalim güzel bir ilk sene geçirmek bir de oralara kadar gitmişken birkaç konsere gitmek dönüşte de alıcaklarımı alıp dönmek
S-pectacular
S-pectacular
bende ilk defa gidicem tek gıdıorum bi ton şeyler geçıo aklımdan) ucaktan ilk indiğimde,konaklama,insanlar
![]()
porcelain kardeşim senin yüzünden tüm paramı konserlere harcayacagım gibi gözüküyor ! =) sen nereye ben oraya ben nereye sen oraya;
ben verimli bol fotoğraflı, bol anılı, ilginç bir yaz dönemi ümit ediyorum arkadasımlaaa
benim hayalim helal sut enmis bi amerikali kizla evlenmek,gecen yil basaramadim,insAllah bu yil basaririm![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Lise bitsin hayırLısıyLa Bende Bu hayaLLerden Bitane Kuracam![]()
hocam rakıyı burdan mı götürüyosunuz yoksa orda rahatlıkla bulabileceğimiz yerler var mı??=)
THE CITY NEVER SLEEPS
Ordaki Yabancı Hatunlara Eskişehirspor forması giydirip EsEsEs KiKiKi EsKi EsKi Es diye bagırttırıcam.
@emrESES_26 gercek fanatik...
egerki kiz sa garanti...
S-pectacular
Holywood yazısının önüne geçip karşıyaka atkısı açıp foto çektireceğim, empire state binasına çıkıp binanın herhangi bi yerine ksk 35 1/2 yazacağım, www.karsiyakausa.com sitesinin üyesi karşıyakalıların aylık olağan toplantısına katılacağım var mı ötesi![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks