cok pahali 95 dolar ben evde kaliyorum gunluk 10/12 dolar arasi fiyat odersin ve isi kendim buluyorum
cok pahali 95 dolar ben evde kaliyorum gunluk 10/12 dolar arasi fiyat odersin ve isi kendim buluyorum
sen simdi kacak olarakmi calisiyosun?
seneye bende kalmagi dusunuyorum..
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
Hayir tamamen buraya yerlestim sayilir kendi isimi yapiyorum
illa Ucuz Biyer Istiosanız Utah A Gidin
Hehe:d
cohas dediğin yerde haftalık ortalaöma konaklama fiyatı ne kadar olur. Ayrıca grup olarak gelsek 4 kişşi fln kendimiz ev tutabşlir miyiz tutarsak aylık kira ne kadar olur ayrıca iş ücretler ne kadar saatlik olarak beni biraz bilgilendirir misin
yani once isi bulmalisin pardon once bir sirket bul biran onceellerindeki islere bakarsin ona gore secim yaparsin.. yani eyalet olarak para biriktirecegin eyaletler kiyi degil daha ziyade ic kesimlerdeki eyaletler ordaki islere bakarsan daha rahat para biriktirirsin...
florida için ne düşünüyorsunuz ?
evet FL pahali bir eyalet .. para on planda diyorsan iyi dusun derim
Wyoming Eyaleti yada Bu Eyaletin yukarı kentlerinden haberi olan varmı alış veriş Vergi ucuzluk .....
massacuathes hakkında bılgı sahıbı olan var mı pekı? pahalımıdır , konaklama nasıldır, hareketlımıdır vs![]()
ya arkadaslar nort dakota-dickinson hakkında bilgisi olan yokmu ?
ARkadaşlarlar en güzeli CA ya gidin ya hayat falan çok renkli oralarda..
wyoming jackson nasıl acaba ucuzluk acısından bilen varsa paylassın ltfn
maine hakkında ne düşünürsünüz?![]()
ya o değilde chicago nasıldır aceba???
destın panama cityyyy
wat ın work kısmı için değil sadece travel kısmı için ideal olsada,bugün imkanım olsa gidip yerleşmek isteyeceğim tek eyalet: California![]()
eyaletler arasi ucuzluk farki genel itibariyle sadece konaklama da olur.. belki benzin fiyatlari da degisebilir ama watcilarin buyuk cogunlugunda araba olmadigi icin sorun yokgenel itibariyle california , florida ve buyuk sehirlerin cevrelerinde konaklama oldukca pahalidir.. ucuz konaklamalar genelde kucuk eyaletlerde ve ic kesimlerdeki eyaletlerde olur..geri kalan hersey ayni heryerde wal mart var nasilsa
![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
doğru söylüyosun ozgursum...Cali'de olanlar blilrler konaklama pahalılığını.Bu sene olmayacak ama sırf bu yüzden gelecek sene kuzeydoğu-doğu taraflarını tercih edeceğim...
dogu kiyisini ucuz sanma sakinucuz yer araniyorsa yer bellidir ic kesimler
ya da kanada sinirindaki yerler..
kanada sınırı için örnek gösterebileceğin nereler var mesela?
north dakota , idaho , montana , minnesota, sonra bunlarin yaninda wyoming , utah gibi eyaletler de ucuz![]()
DESTIN PANAMA CITY EN IDEAL OLMAYAN SEHIRLER COK PAHALI :d
florida , california , nyc chicago , washington gibi yerlere gitmek istiyorsaniz yuksek kiralari gozden cikaracaksiniz..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks