abi iş dolayısı ile babam yurt dısında su anda 1aylıgına tabi 15
günü geçti.rusyada su anda iş yerınde ben durayım die çaırdı
abi iş dolayısı ile babam yurt dısında su anda 1aylıgına tabi 15
günü geçti.rusyada su anda iş yerınde ben durayım die çaırdı
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
anladım sana biras yasık olmuş tam ortamını kurmuşken ordan gelme neyse herşey hayırlısıyla sağlık olsun....
DODO arkadasim galiba ortada bir yanlis anlama var
IDO bi onceki sayfada da yazdi onun turkiyeye donmesinin sebebi babasinin cagirmis olmasi yani vizesinin yanmasi veya isten ayrilip sponsor larla problem yasamasi soz konusu deil
bir arakdaş pranı almazsın demişti. ALDIM.
Evet normal şartlarda vemezlerdi. Ama ben TC kuralları ile hareket eden bir insan değilim.
hıc bırsey sans degıl arkadaslar aynı sorunları yasadım hatta daha beterlerını..işi şans olarak degerlendırcek olsaydım emın olun bı sırkete danısmaz kendım cızerdım yolumu..hem para verıp hem sans demek sacmalık!! allah belalarını versın!
dedigin gibi belalarını wersin
adamlara müşteri buldum kızın başına neler gelmiş
bir de buraddan çıkarken annesine merak etme güvenılır ınsanlar dedim
falan
kız gelsin yazacam o şirketiin yedigi b....
aadamlar wat tarihinin belki hem en komik hem en düşündürücü şeyını
yapmıslar bana arkadasın tel de söledigine gore..
kız her gun aglıyorr![]()
only GoD CaN JuDgE me!!!!!
"FiRsT YoU GoT ThE MoNeY
TheN YoU GoT ThE PoWeR
WheN YoU GoT ThE PoWeR
YoU HaVe ThE WoRLd
YoU HaVe ThE WoMeN...
LaNeT OlSuN İçiİmdeKi İnsAn SeVgİsine
nerede o eski saf temiz bir beklenti olmdan olan sevdalar aşklar,,,,ya mecnun olmuş küpeli ya leyla kaşar
bu programin adi esittir amerikan emperyalizmi
insan ciddi ciddi oturup düşününce (tabi bunu buraya geldikten sonra yapabiliyorsun) bu olay çok saçma. gelebilmek için 3000$ harcıyorsun. Bu paranın yarısı en az ABD ye geliyor. Daha sonra çalışmaya başlıyorsun burada. 4000$ kazansın bu paranın çoğunu yine ABD de harcıyorsun. Sana ne kalıyor. Belki bikaç tane elektronik eşya ki onlarında ABD ye maliyeti 1000$ ı bulmaz. Kısacası maddi açıdan bi kazancımız olmuyor. Ancak insanın gerçekten hayata bakış açısı genişliyor ki bu bence paradan daha önemli. Hayat tecrübesi kazandırıyor. Kısacası tekrar seçim şansım olsa yine gelirim hiç düşünmem. Tabi böyle düşünmemde işle ilgili bi sorunum olmamasından kaynaklanıyor olabilir. Bunuda belirtmeden geçmeyim.
I beg for mercy, i plead, tell me
Why? why me?
propgramın parası varya hani şirkete ödüyoruz onun bir kismini geri aldım .
selam millet
foruma yeni üye oldum. bu yazılanları okudukça üzülüyorum. ben 2006 ve 2007de katıldım wat'a. bu sene 3lemeyi umuyodum ama peder bey arıza yaptıama yazılanları okudukça iyi ki gitmemişim de diyorum çünkü burda anlatılanlar benim yaşadıklarımdan çok farklı. bu kadar mı kötü geçiyo bu sene yaa?? :s
mağdurlara geçmiş olsun
Gel gidelim hamama,
Otur Barack Obama...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks