ben..pasaporttada bu foto var.
Tabikide 2 musty 'ninki(bnmki)
![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
en guzel benimki valla kimse kusura bakmasin
internetten tanistigim bayan arkadasim beni turkce myrtle beache hosgeldin onur yazisiyla karsiladi cok buyuk suprizdi yaesyalarimi bile arabasina kendi yukledi
![]()
onur
Avatar burada ! Sizinkiler gibi çakma değilOrjinal . Kendi çekimim
![]()
![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
benimkiyle fiorexinki arasında kararsız kaldım...![]()
"Her ne kadar psikopatlıkta gözüm olmasada, dalımı kıranın ağacını kökünden sökerim"
hmm herkes kendi kendine gelin güvey oluyo yawkimse kimseye oy vermemişki
![]()
yani avatarlar hakkındaki fikrim
necro- çok iyi
fiorex- orjinal
leventonair- kusura bakma murat kardeşim çok klasik bu tür avatarlar çok kullanılıyor![]()
beholder- idare eder
roma- komik
şimdi sıralamamı yapayım
1-necro
2-fiorex
3-roma
4-beholder
5-leventonair
fiorexinki türk bayrağı olduğu için tabiki bir numara ama milliyetçi duyguları bırakıp objektif olduğum için böle![]()
sanki cumhur başkanı seçtim ha
![]()
![]()
![]()
1. benim avatar.
.
.
.
.
85479658. ezginin avatar.
the end![]()
yani kimseyi kırmak üzmek istemem ama sonuçta gerçekler war benim avatarımın karizması karşısında durmak zordu yarışmacı arkadaşlar üzülmesin bidahaki sefere onlarda kazanır işallah.Galibiyetimi iş arkadaşım robert de niro ya armağan ediyorum..
Hey robert we r the champions m8![]()
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
bahaya arkadaşım gururum okşandı teşekkür ederim...
fiorex'in bayrağı ters duruyo neresi orjinal...![]()
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
onu bunu bilmem;bu başlık altında,`` En baba avatar oylaması``
benim avatar bu olsaydı benim kazanacağım kesindi.
![]()
Konu MaJ tarafından (14-06-2008 Saat 01:07 PM ) değiştirilmiştir.
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
valla en güzel istanbul manzarası bende![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
en kral benimki...
yuh bedduaya bak![]()
![]()
simdi puzzle'inkini gordum, koptum)
Puzzle nin cektigini az kisi cekmistir sanirim. Bende bir edurehber maduru olarak kendisini cok iyi anliyorum. Bu islerden anladigi icin kendince birseyler yapmis. Neyse araya avatar olayinda hala iddia li oldugumu sikistirayim![]()
O adamla biz beraber massachusetts springfield a gidecektik sirket benim isin iptal oldugunu soyledi, san diegoda is buldular bana, ayri dustuk kendisi gitti six flags de calisacakti konaklamasinda sorun oldu sirket her zamanki gibi isini dogru durust yapmadi acikta kaldi eleman oradan ayrilmak zorunda kaldi new york a gitti bir tanidiginin yaninda 2 hafta kadar kaldiktan sonra sirket tekrardan geri gitmesini konaklama ayarladgini soyledi. Tabi bizim PuZZle bir sevinc icerisinde kalkti new york dan MA ya gitti. Konaklama dedikleri adrese vardiginda sok oldu , cunku koreli bir ailenin eviydi ve evde zilyon kadar insan.. Megersem kadin okul donemi icin ev arkadasi ariyormus. Kadin acimis buna 1 gun konuk etmis sonra eleman geri dondu new york a. Oradan maryland e gitti oraya bir turk un yaninda calisiyor suanda. Stand gorevlisi alisveris merkezinde gozluk satiyor. suanda durumu iyi ama sirketin yaptigi gavatligi kimse yapmaz herhalde. Durum buadam avatarinda hakli. Gerci bana da bayagi stres yasattilar. Parami muhafaza ederekten ayakta kalmayi basardim. En basitinden 25 saate calisiyorum haftada
hesapta 40 saat + komisyonlarim vardi peeh.. Neyse ki ikinci bir is icin gorusmem var beklemedeyim. Yanlis baslikta yazdim bunlari ama idare ediverin dostlar.
Viva México cabrón
( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks