sky seni tebirk ediyorum kardeşim
adam 400 küsürncü üye hiçbir gereksiz konuşma veya gerkli konuşma yapmıo sadece okuyorve de rep veriyo... =D
o kdr zaman geçmesine rağmen daha mesaj sayısı 80 küsürlerde =D
gerçek haytaa da fazla konuşmaz dinler güler ve rep mi verirsin? =D=D
![]()
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
:-))))))))))))))))))))
Arkadaslar AT&T uygun gıbı Cingular da onu gıbı gunde 1 dolara aynı sebeke ıcıne bedava konusuluyor eger oyle olmasa para dayanmaz oradakı kontor telefonların soyle bır kotulugu var bırısı sızı arayıncada sızden gıdıyor onun ıcın gunde 1 dolar olayı guzel hem sızı arkın arayıncada gıtmez yanıı.
o bu değilde konuyu pis dağıtıyoruz. admin den bi uyarı almayalım durduk yere.
"Admin bey gece tarifesinde biraz flexi olun lütfen kafa zaten karıncalı"
saat 03.15 olmuşkonu sapıtması normal , anlayışla karşılacaktır eminim D:
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
aa babos bende aktif katılımda cok iyiyim ama :-)))
bizim şirkette söyledi bu att(cingular) hatlarını iki seçenek varmış ama ilk kontör yüklerken
1)15$ veriyosun 1 ay sonra tekrar kontör yüklemek zorundasın şebeke içi aramalar ücretsiz arama yapılan günlerde 1$ sabit ücret kesiyor.
2)25$ veriyosun hattın 3 ay açık kalıyor günlük 1$ sabit ücret yok, şebeke içi görüşmeler bedava değil dakikası 25 cent imiş.
birde hattı ilk açtırırken 10$ kart parası ödüyormuşuz att ye. bizim şirket oryantasyonda isteyenlere verecekmiş bu sim kartları açtırmak ve kontör yüklemek için att nin tel numaraları var onları arayıp kredi kartıyla kontör yükleyebiliyormuşuz.
ben bi su dukkanı arayımda sorayım :-)
arkadaşlar, benim tahminim, orada sadece türkiye yi aramak için telefona ihtiyacımızın olmayacağı. yani, yazlığı aklıma getiriyorumda inanılmaz kontür gidiyordu. (: nerdesin, kaçta çıkıcan falan gibi soruları sormaktan gına gelmişti artık. tamam abd ye çalışmaya gidiyoruz ama hiç mi gerek olmayacak telefona. tamam yazarken farkettim saçma oldu biraz. olmayacak gibi. (: ?
:-)))
ben alcam yaa 40 dolar lazım dunya telekomdan kart artı at&t den hatt alcam kafama yattı :-))
arkadaslar simdi bnm bildigim 10$ actrma parasi veriyoruz 25$kontr yukluyoruz orasi ok sebeke içi arama bedava 1$ sabit ucretle ama bizi aradıklarında da 1$ sabit ucret dusuyor mu ki?yoksa sadece biz konustugumuzda mı dusuyor sabit ucret?
bizim şirkette at&t ve dünya telekom'u önerdi. Hatta hat verdi isteyen açtırsın diye.
gündfe 1$ konusunda bildiğin konuşursan her türlü düşer, hiç kullanmamalısın o hattı ogün. Ama AT&T arasında 1$'a sınırsız konuşmaz cidden iyi gibi duruyo.
arkadaşlar bu şırketler tarafından werılen sım kartlar war.bunları açtırmak ıcın i para dönuyoruz ve odedıgınız kadar acık kalıyo bunlar hakkında bılgısı olan war mı?
yardım masasında acılmıs konu var hacı
şöyle kısaca anlatıyım, şimdi bu at&t kartı dünya telekomu burdan arayıp açtırman lazım.
Toplamda 35$'a patlıyo bu at&t sim card'ı açtırmaymış kontoır yüklemesiymiş fln.
Neyse açtırdıktan sonra Amerika'da konuşmak istersen at&t arasında günde 1$'a sınırsız konuşabiliyosun. Türkiye'yi aramak istersen dünya telekomun hatlarını kullanarak Türkiye'deki sabit hatları dakikası 0.10 cent'e konuşuyosun.
Kısaca bukadar hatırlıyorum ama faydalı olmuştur umarım.
Ps:Burdan götürceğin telefon tri-band olması lzm (mesela 900/1800/1900 gibi) benim telefon dualband ondan napıcağımı düşünüyorum 0,o
tabi yaw, at&t oranın turkcell'i gibi birşey heryerde vardır.
Bide düzeltme yapiyim 0.10cent değilamerikadan türkiye'deki herhangi bir sabit hat dakikası 6.9 cent.
daha detay için şu şiteye bakmanı öneririm.
www.dunyatelekom.com
oo siteye baktım anladım bişi telefondada sureklı bızde hesap açın dıyıp durdu![]()
ehehe yani
ama cidden bana dünya telekom voip'den sonra en iyi iletişim olanağı gibi geldi
ölede onlara ayrı hesağ açtırıyosun.oda ayrı para onada werıyosun bı 25 dolar felan
yok toplamda 35$ daha öncedende dediğim gibi.
$10 - at&t sim card
$15 - at&t kontör
$10 - dünya telekom kontör
bukadar.
ben dunya telekoma para yatırmadım sadce at&t yi aldım.bırde onlarla uğraşmak ıstemedım.
bize at&t sim kartları bedava dağıttılar, isteyen dünya telekomu arayıp açtırsın diye. at&t'e kart a para verdiysen ayrıca para isticeklerini zannetmem, en yararlı bilgi galiba bi arayıp sorman dünya telekomu.
yok dunya telekomda para ıstıyor.hesaba koymak ıcın
Konular birleştirilmiştir..
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks