arkadaşlar benide kurumum oraya yönlendirdi ama beach değil su parkı dediler ve lifeguardlık dediler ....oralarda su parkına rastlayan warmı yada bilen bn çünkü tam adını bilmiyorum henüz![]()
arkadaşlar benide kurumum oraya yönlendirdi ama beach değil su parkı dediler ve lifeguardlık dediler ....oralarda su parkına rastlayan warmı yada bilen bn çünkü tam adını bilmiyorum henüz![]()
ya suparkı var çok güzel bi kaç tane ama lifeguardları rda sınav yapıyolar sonra boş kalabilirsin sana daha garanti bi iş ayarlasınlar
http://themeparks.about.com/cs/water...waterparks.htm
South Carolinadaki Water Parkların tam listesi burada mevcut . Kolay gelsin![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
şehir merkezine en yakını ve en güzeli myrtle waves'dir. çalışması da çok eğlencelidir. orada çalışan çok arkadaşım vardı. gayet memnunlardı. direk mayolarının üstüne bi şort geçirip işe gidiyolardı. eğlenceli bir ortamı var ayrıca.
arkadaşlar bu yaz myrtle beach e gidiorum işalalh... şehir hakkında bilgisi olan nolur bana ulaşssın
columbiya ya gitmiş arkadaşlar varmı acaba yapmg de olucam bende bu yaz ayrıca caroline hakkında daha detaylı bilgi bulamadım
![]()
antiwar89 bende bu sene mytrle beach e gidiyorumm..tanışalım seninle..benimde fazla bi bilgim yok orası hakkında .birbirimize destekçi oluruz..(turk kardeşliği)
2009 da myrtle beach e giden var mı
ben düşünüyorum, hard rock parkta, aslnda aklımda bi de cedar point ohio war.. Ama gece eğlencesi, tatil ve alşweriş bunları myrtle beachte daha rahat bulabilirm heralde?? Gitmiş olan arkadaşlar bilgilendirebilirmisnz bi?amerikaya gitmiş gibi hissedermiym myrtle beachte?
Myrtle Beach bilmem ama benm kuzenim amerika da penslyvanya da yaşıyo ve ohio ya pek gitme sıkılırsın dedi. İnşallah myrtle breach iyi olur 2. iş de rahat buluruz da biraz alışveriş yaparız. Konaklama ayarladın mı?
yok ben myrtle düşünüodum ama bugünden itibaren vazgeçmiş we new jersey yolcusu olmuş bulunuorum![]()
bende düşünüyorum myrtle beach i..bilen arkadaşlardan daha fazla tavsiye alırsak sevinirm..
Arkadaşlar bu sene kız arkadaşım ve şirketten bir kaç arkadaşla myrtle beach e lifeguard veya lemonate işine gidicez .Daha tam belli değil sizce nasıldır ? ev ayarlanıcak ulaşım sizce sorun olurmu . Yürüyerek evden işe ulaşım fazla sıkıntı değilmiş ama siz ne düşÃ¼nüyorsunuz arkadaşlar ?
denenebilir.
2010 yazında Myrtle Beach'e giden var mı?
Konu ophelia23 tarafından (08-03-2010 Saat 09:21 PM ) değiştirilmiştir.
Arkadaşlar ben south carolina hilton head ısland a gidiyorum gidenınız varmı???
Aksilik çıkmazsa biz 4 kişi myrtle dayız bu yaz.
arkdaşlar merhabalar;
bir arkadasımla bu yaz south carolina da myrtle beach de calıcagız.ama iş saatimiz aksam 4 saat ,gunduz baya bos vaktımız var.
2. iş için ne yapmamız gerekiyor nerelere basvurabılırz gitmeden ayarlamamız mumkun mu baglantısı olan varsa paylasırsa cok yararlı olur
birde ;
bilet alanlar ny'e ordan aktarmalı mı aldı ? yardımcı olursanız sevınırm
herkese selamlar.![]()
Merhabalar , bende bu yaz Myrtle Beach teyim 14 Haziranda THY ile gidiyorum , Orada Riceman's Custom Jewellery de çalışacağım , Myrtle a gidecek arkadaşlarla tanışırsak güzel olur .... :d
2.iş konusunda bende yardm istiyorum arkadaşlar.
Arkadaslar gitmenizi pek tavsiye etmem..Ulasim acisindan cok sorun oluyor,,fakat yinede eglenceli bi yer..2. is icinde ordaki lunaparklarda bulmaniz kolaydir..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks