"Blessed are the hearts that can bend,they shall never be broken.."
bk88 amerika yı kötülemek için değil bu yazılar yani herkes dikkatli olsun ne olacağı belli olmaz. yoksa burdan daha rahat olacağınız kesin kızlar olarak. bu arada yazıdaki bilgi yanlış olmuş sigara yaşı 18 içki yaşı 21.
ya kesin öle olur sen bi de california ya gidiyorsun belki en rahat olan sen olursun orda. daha öbce de sölemiştim aslında aynı şirketteyiz ama ben görmedim bu işi yoksa kapardım hemen.
yok ya ayrılmam ama ben ilk önce güney california istiyordum düzgün i,ş bulamayınca bari batıya en yakın bir yer olsun dedimya bu arada bu forumda ilk 5 mesajdan sonra yazılanların konu başlığıyla alakası olmuyor
![]()
valla bizim iş ilginç olmuştu..sanada anlattım gibi massachusetts de olcaktık sora o iş gitti bize doğuda istediğimiz gibi iş bulamadılar..bizim en son düşüncemiz yer california ydı..sora baktık artık iş kalmadı..seçelim dedik..ny içinde stop over alınca oraları gezememe endişesi de ortadan kalktı.
valla bizden başka giden türk yok..bizden önce giden hiç türk yok..şirketin kobayları olacaz gibi ya hayırlısı![]()
dikkat edilecek onemli soz : wat ogrencisi umdugu degil buldugu iste calisir :P
Did u see the lights,as they fell all around u?Did u hear the music,Serenade from the stars?
ben razıydım kobay olmayaartık ordan dönüşte anlatırsın nasıl olduğunu ben tekrar giderim heralde ve aynı şirket olur. orayı seçerim seneye bu arada sen kaçında gidiyosun aynı firmayla uçuyoruz da
valla başından beri istediğin iş türünü sölersen öle olmak zorunda deil bence..ben onların uygun gördüğü iş için mi o kadar para verip gidicem dimi ama![]()
bak işte sende doru yolu bulmussun
ozgursum anlatırım tabi..valla güzel bi yer olursa bende gene giderim
ben 5 haziranda sabah atatürkten bincem sabah 6 da..yani haftaya perşembe..ve hala pasaport gelmedi çıldırmak üzereyim ya![]()
hadi ya ben de 4 ünde binecem. seninki aktarmalı mı gidiyo new york a benim uçak 12:30 da kalkıyo.
bk, biletini tam olarak ne kadara aldın..? bide dönüş tarihlerin nasıl..?
@ stephen,
ozelden msn ini yollarsan konusuruz yine daha sona bu konularla ilgili
yakın, çoktan geldi... :P19 Mayıs Pazartesi itibariyle yasak kapsamındaki bütün birimlerde, bina girişlerine, asansör giriş ve çıkışlarına, merdiven boşluklarına, ''Sigara İçilmez'' şeklinde uyarı levhaları asılacak.
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
ozgursum biletim roma aktarmalı gidişte ama ny a değil direk ordan los angeles a şeklinde..
chucky.. bilete tam olarak 850€ bayıldım5haziran istanbuldan kalkış..15 eylül la den kalkış,(5 gün sop over), 20 eylül nydan kalkış şeklinde..
oww o iyimiş içenler doya doya içsin 09 da devrim var öyse..
ya boyle bişey olamaz. resmen konudan konuya atlıyoruz ya![]()
devrim mi ? yapmayın arkadaşlar..içmeyen rahatsız oluyor biliyorum eskiden bende öleydim ama içenede ihtiyaç yani..yazın neysede kışın oturdumuz yerden sürekli dışarımı çıkcaz sigara içmek için.. ayrıca bu aralar ben gayet rahatım cafe,restauranlara daha gelmediben zaten kendimden çok işletmecilere yanıorum çok zarar etcekler..
sözüm içmeyenlere..tamam çok güzel bişey ama bizde insanız insaf gösterin biraz..bigün sizinde alışkanlınız olan bişeye yasak gelirse ilk ben gülerim![]()
bide konu WAT önemli bilgi arşivinde..valla mesajlar gidecek gibi geliyor..ya da konuyu el birliğiyle taşıyalım![]()
tamam hadi neyse 2009 a kadar için bari :P sanki benim elimdeneyse umarım böyle kötü alışkanlıklardan herkes kurtulurda böyle yasaklamalara gerek kalmaz ve konuda böyle dağılmaz
![]()
valla kusura bakma ama bana göre kötü bi alışkanlık deil açıkcası..o senin görüşün
not:nargilede gayet kötü bi alışkanlıktır der(senin varsayımından) içenlere bu yasaktan ötürü allah sabır versin deriçmeyenlere hayrını görün derim..konuyu dağıtmaktan ötürü özür dileyerekten off-topiclime bi son veriyorum.
ya arkadslr nargile lafını duynca bile cnm cekti hiç sigara kullanmadım ama nargile içiyorum walla![]()
konu yeterince kopmuş sincili kışkırtma yapma (: millet hazır zaten....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks