benim 14 gün oldu arkdaşlar hala bekliyorum![]()
benim 14 gün oldu arkdaşlar hala bekliyorum![]()
benımkıde acıklanmadı gıttı acıklansada bılet alsak artık
pasaportum vize basılmış olarak bugün geldi arkadaşlar...darısı sizin başınıza...
saolun arkadaşlar....
bnm 12 gün oldu hala tık yok yha :S:S
1hafta 2gündür, yani 9gündür
beklemekteyim arkkadaşlar ,biletler aldı başını gitti moralim çok bozuk ...
"sabah 09.00, akşam 18.00. sonra başka mecburiyetler. sıkışıp kaldık. sırf yeme, içme, barınmanın bedeli bu kadar agır olmamalı. hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. bir ömür karşılığı bir ömür yani. ne saçma."
Allah sabır versın arkadaslar ıns.hepınızınkı vızelı olarak gelır.
10 gün olacak yarın,hayır yabancıda değilim ki geçen yılda girdim,neden böyle bekletiyorlar![]()
sonunda konsolosluk vizeyi bastı bugun elime ulaştı pasaport arkadaşlar
darısı tüm vize bekleyen watçılara...
"sabah 09.00, akşam 18.00. sonra başka mecburiyetler. sıkışıp kaldık. sırf yeme, içme, barınmanın bedeli bu kadar agır olmamalı. hayatta kalabilmek için bir ömür veriyoruz. bir ömür karşılığı bir ömür yani. ne saçma."
vize görüşmesine gireli 2ay 19gün oldu
konsolosluğa pasaport ile dsyi göndereli 9gün oldu
bekliyorum bugün yarın gelir inşallah
ben arayacağım artık,boşa stres yapıyorum biliyorum ama bilet alamadım,plan yapamadım 10 gün oldu nedir bu bekleyiş.
vizelerini alan tüm arkadaşlara hayırlı olsun...
8 gün oldu hala beklemedeyiz..bugün cuma gelmezse hsonu da gelmez pazartesiye kalıcaz.Belki daha da sonra![]()
arkadaşlar halinize şükredin bence çünkü biz hala dsleri beklemekteyiz daha gelecektee vizeler basılacaktaa biletler alınacaktaaa başka bi aksilik çıkmazsa amerikaya gidileceküstelik 15inde orda olmamız gerekiyor. çok fazla düşünüp canınızı sıkmayın derim herşeyin hayırlısını dileyin ozaman hem bekleme süresi daha hızlı geçecek(mi acaba?
hemde içiniz rahatlıcak ben böyle avutuyorum kendimi
![]()
vizeye gireli 81 gün oldu bekliyoruz bekliyoruz bekliyoruz
bizde 18 martta girmiştik vizeye. ds 2019 lar gelince geçen hafta yolladık pasaportları. 7 gündür beklemedeyiz. Bu iş sabır istiyo gerçekten...
Forumda bu başlığı her görüşümde ds ve vize sonucu bekleyen arkadaşların adına üzülüorm.Ins kısa surede sonuclanır...
sonuçlancak sonuçta ama hep zarar ediyoz bilet almak iptal ettirmek 50 euro..almamak beklemek daha masraf,her gün fiyatlar artıyor..
neden bu kadar uzatıyorlar ya vize için allah allah. biz sanslıydık sanırım görüşmeden iki gün sonra pasaportumuza yolladılar. umarım sonucu bekleyen arkadaslarda olumlu bir yanıt alırlar.
Daha ds si gelmeyen ler varSanırım haftaya gelecekmiş. Sizce konsolosluga gidip gelmesiyle beraber kac gunde sonuclanır.
DS beklemesi ayrı bir sıkıntı, vize beklemesi ayrı bir sıkıntı off ofGecen sefer DS le beraber girmistim 2 günde bitmisti bu sıkıntı. Bu sefer stress yüzünden kalpten gidicem galiba. 25 günde DS gelmesi ve konsolosluga postalanıp vize basılması lazım ki ucagı kacırmayayım :S Allah herkese sabır versin...
9 gün oldu bekleme süresi.pazartesi sonuca ulaşırım die düşünüorum
20 gün oldu pasaportu yollayalı tık yok :S
nasıl bi sıkıntı ben bilirim, ağlıcaktım az daha, ama sonunda gelioya, sanki bekleyen ben değilmişim gibi, bi rahatlık bi rahatlık sormaa
herkese allah sabır versin, hayırlısı olsun herkez için...
and i wonder, if you ever wondered the same. and i still wonder..
ben daha pasaportu vizeye bile yollamadm:S
konuyu açarken haftalarca beklicem sanmıştım ama en erken bizimkiler geldi heralde yaa...tam 1 hafta sürmüştü benimki,isim soruşturmasınada takılmıştım..sonunda 5 yıllık vize le geri geldi pasaport..acaba şimdi bu sorun olur mu onu düşünüorumm,dertler bitmio bi türlü..![]()
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks