arkadaslar hiç merak etmeyin orada da bizim burdakiler gbi nargile kafeler var.yada en azından nargile içebileceğinz yerler var.ama buyuk ihtimalle burdakinden daha pahalı olacaktır...
arkadaslar hiç merak etmeyin orada da bizim burdakiler gbi nargile kafeler var.yada en azından nargile içebileceğinz yerler var.ama buyuk ihtimalle burdakinden daha pahalı olacaktır...
arkadaşlar közü dert etmişsiniz sanırım ama şöyle söyleyeyim.
amerikada gidip 1 kaç kilo kömür alın. Oradaki kömürler easy light deniyor kibriti çakıyorsun üzerine de parlatmak için bir sıvı var atıyorsun yanıyor. kömürler standart boyutta, ve yaklaşık 3 dk da nargile közünüz hazır.
geçen sene götürüp yapmış biri olarak kesinlikle götürmenizi tavsiye ederim ama benim gibi yolun yanında yakmayın![]()
sonra şerif arabalı adamlar içeriğini sorduğunda "sir, that's just tobacco, it is totally turkish and it's sweety tobacco, dont worry not a weed or marijuana. Its just like a sweety cigarette tobacco"
demek zorunda kalmayın. adam mala dönmesin![]()
abi sen niye yolun kenarında nargileyi yaptın orasına takıldım ben yani fantezi olsun diyemi abd de yol kenarındada nargile içmedik demeyiz flan hesabımıydı![]()
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
hiçbirşey olmaz ben 7 yıldır nargile yapıyorum kullanılan kömürler çoğunlukla odun kömürüdür yani mangalda kuıllanılan kömürler.
Arkadaşların bahçesinde kebap partisi yapıyorduk o sırada gordu bu arada polis![]()
Ben de dün bir tane orta boy nargile ve teçhizatını aldım..Götürecem yanımda hediye olarak![]()
Benim isverenim de istedi . Onun sayesinde bende icerim artik . Tek sorunum tutun gotururken sorun olur mu ?
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
arkdaşlar çok iyiolur ama ya.. nargile.. bence16 dolarda verilir be haftada vbikere..![]()
AEK
Ben de tereddüt ediyordum ama burada ve diğer sitelerde bir çok yerde 2 kg'a kadar tütün izni olduğu söyleniyor..Bu nedenle aldım ben de..Umarım bir sorun çıkmaz..Az para tutmuyor bu meret
Bir orta boy nargile,3 kutu tütün (nane,çikolata ve ahududu), 100 adet ağızlık, 1 kilo nargile kömürü ve 1 paket de özel kesim folyo toplam 55 lira tuttu..
Daha rakı alacaz![]()
[QUOTE=Birisi;50488]Ben de tereddüt ediyordum ama burada ve diğer sitelerde bir çok yerde 2 kg'a kadar tütün izni olduğu söyleniyor..Bu nedenle aldım ben de..Umarım bir sorun çıkmaz..Az para tutmuyor bu meret
Bir orta boy nargile,3 kutu tütün (nane,çikolata ve ahududu), 100 adet ağızlık, 1 kilo nargile kömürü ve 1 paket de özel kesim folyo toplam 55 lira tuttu..
Daha rakı alacaz[/QUOTaktarmali mi gidiceksin peki..
aktarmaliysa raki isi braz zor..
S-pectacular
free shoplarda biliosun ucuuza zaten raki alkol gb seyler
ama aktarmalilarda alamiosun bunlari
ben gecen sene alamamistim..
S-pectacular
ozaman tabi sorun yok..![]()
S-pectacular
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks