forumda amerikada hic bir ise yaramadigini soyluyorlar![]()
forumda amerikada hic bir ise yaramadigini soyluyorlar![]()
Şirket Seçim Yönergesi
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
BİZİM GÜCÜMÜZ YALNIZ KARDEŞİMİZİ YENMEYE YETİYOR!!! AZERBAYCAN 1 - 0 TÜRKİYE
aa evet ben alcam ondan istanbulda bi şirketle görüştüm form doldurup 15 ylt bide öğrenci belgeni gönderiosun gönderiolar sana..ben alcam bulunsun yanımda
bende sordum bu firmaya 590 seuro sultanhamette peki gidis tarihinde aldıktan sonra bi degişiklik yapma şansımız olur mu acaba çünkü benim sınavlara göre degişecek gidiş tarihim ya geç gitmek...şu an risk almayıp 1 temmuza alıcam bileti 30 haziranda tek ders sınavım var eger finallarde geçersem 15 i hazirana aldırmayı düşünüyorum. ceza filan mı öderiz acaba
onur
abi senin durumun bana ne kadar cok benziyobenimde aynen tek ders durumu var o yuzden bu zamana kadar bekledim zaten ama vize sonuclarına baktım muhtemelen kalmam tek derse. yani oyle umuyorum..
o yuzden finallerden sonraya alıcam. kalırsam da artık yapıcak bişey yok 135 euro cezayla deiştiricez tarihi..
eğer büyük şehirlere gideceksenişz newytork san-diego vb. gibi o cardın almanızda yarar var sitesinde indirimli yerleri gösteriyor birde oraya buraya girerken barlara vs.pasaportunuzu taşımınıa gerek yok onuda kabul ediyorlar türk kimligi vs.kabul görmiyor.
ben geçen sene aldım myrtle beach de sadece hardrock cafe de geçiyordu ogrenci menüsü alabiliyordun bu cardı gösterip
ama büyük şehirlerde çok yerlerde geçiyor hostellerde filan 1-2 dolar indirim sağlıyor almanızda fayda var yani
onur
Şu anda British ile NY 590€ mu?
abi bende öyle yaa benimde vizelerim çok iyi ama ne yapsam diye düşnüyorum vizeler finaller 6 haziranda bütler 22 haziranda bitiyor tek ders sınavıda 30 haziranda mezuniyet kep töreni balo filan var 11 hazirana kadar şeytan diyor 12 hazirana al bileti ama risk e girmek istemiyorum şimdi.
acaba bu 590 euroluk bilette tarih değişikligi oluyor mu olursa ne kadar ceza ödeyecegiz. bana bilgi verirsen çok sevinirim kardeş ya.
bende newyorka gidecegim. valla durumalarımız aynı![]()
onur
valla bilmiyorumki sen keske sorsaydın aramısken ben daha aramadım burayı.ben muhtemelen britishle alıcam gibi. ama yinede belli olmaz. bi kac gune kadar almayı dusunuyorum artık bi bilet daha fazla beklemek istemiyorum..
newyorkun neresine gidiyosun sen. işin konaklaman bellimi?
Ben Gecen sene İstanbul londra phoenix gidis newyork londra ist donus 620 euro ya almistim bu bileti aldıgın yere baglı kimisi 2 saat ugrasiyor yer ariyor kimisi 10 dk. bakıp pahalı secenekleri soyluyorlar
Gidiş dönüş tarihi belli birisi için çok ideal fiyat 590€ eğer gerçekten böyleyse.
Gidip britishden alayım bari.Çok büyük bi aksilik olmazsa gidiş dönüş belli.
belli idi netten işi kendim bulmuştum long island de ama vazgeçtim ordan, bi arkadaşım var newjersey west newyorkta, onun yanına gidicem belli degil yani işim daha ama ben gitmeden ayarlarım dedi sana. eleman arayan çokmuş yani.. benzinliklerde filan. zaten bu sene niyetim kalmak orda dikiş tutturabilirsem kalıcam. sen neresine gidiyorsun newyork un
onur
abi hakkatten bizim kaderimiz aynıbenimde arkadas var brooklynde banada o ayarlıcak
bende orda kalmayı dusunuyorum okul bitiyo bu sene. bi dil okuluna falan yazılmayı dusunuyorum. arkadas Kingsborough Community College de okuyo. onun okuluna yazılabilirm. bakalım gidince daha ayrıntılı arastırıcam. orda kalma olayında paslasalım abi. yardımlasırız vize uzatma proseduru hakkında bilgilerimizi paylasalım kalmayı basarırsak ikimizde aynı surecten gecicez muhtemelen..
Konu stephen tarafından (11-05-2008 Saat 05:37 PM ) değiştirilmiştir.
british degil arkadaslar aitalia firması bu sultanahmette. sdc turizm.
onur
Yahu alitalianın namı pek iyi değil diye biliyorum ben.
Hatta iflasın eşiğindelermiş. Satışı falan da olmadı Nisan haberiydi.Air France alacaktı. Berlusconi aray girmiş satışını engellemiş çok düşük fiyat diye.
Tamam belki 590€ çok cazip görünüyor ama Alitalia Nisan ayındaki habere göre günlük 1 milyon zarardaymış. Biletler patlarsa eyvah eyvah.
Arkadaşlar var mı böyle bi iflas olasılığı için yorumunuz??
bu arada newarkta kalıcam ben..
oo dostum newark uzak kalır brooklyn e arkadasın ordaysa.benim gidecegim west newyork a da 20 mile filan yarım sat yani. ama irtiaba geçeriz benımde bi arkadasım o kolejde okuyordu ama onunla irtibata geçemedim şu anda myrtle beachte o. baska bi arkadaşımın yanına gidecegim. bende koleje yazılmak istiyorum ama olmadı dil okuluna yazılıcam
newark newjerseyde, brooklyn uzak kalmaz mı sana.
beni facebooktan onur alkilic diye arat msj at istersen. burda msn vermek yasak galiba paslaşalım .zaten geçen sene wat ile giden arkadaşımda öyle yaptı ondan alıcam bende statü degişikli hakkında bilgileri, beraber hareket ederiz.
onur
dostum benim bi arkadaşımın dogum tarihi gün ay yıl şeklinde oldugu için kabul etmediler bence değiştir onu şirket ile irtibata geç boşuna başın agrımasın yani...bide okulunun uzaması önemli degil mutlaka iş şözleşmesi götür yanına okulu uzayan bi arkadaşa vize vermediler...
onur
arkadaslar ben aldım bu bıletten hatta buraya yazanda benım sdc turızm de bılet 590 euro ve alitalia ıle..
birisi gidis tarıhı degısıyormu dıe sormus ewet degısıyo oda ama kadının dedıgı eger yer varsa.yoksa yer fark odenıyormus ama tam yıne ayrıntısını bılmıyurm....![]()
KeNdİmE YeNi BiR bEn LaSıM
Yer yoksa neyin farkını ödüyorsun. Olmayan yerin farkını mı? Fark ödeyince bir anda sistemde yer olduğunu mu farkediyolarmış.
Değiştiriliyorsa değiştiriliyordur.Ya da değiştirilmiyordur.
Böyle kelime oyunlarına kanmayın arkadaşlar.
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
arkadaşlar o değilde,hiç şirketi aracılığıyla alan yokmu?bütün şirketler tanıtımlarında "ucuz uçak bileti sağlanması" ibaresini yazıyorlar,ama birçok kişi kendisi alıyor sanırım biletibende salı günü vizeden sonra bakacağım ama bugüne kadar hep şirket ayarlar diye düşündüm sanırım
![]()
Şirketine göre değişir vede şirketle biraz daha sıkı pazarlık yapın illaki daha ucuz bilet bulmalıyım die. internette bakıyorum daha ucuza var deyin. o zaman bulma şansınız artar![]()
ya bu sdc turizmi aradım ben, kadın ne aksi bişey oylefırca attı resmen
dedi ne kadara buldun en ucuz 669 dedim. onu alıcam dedim bu aksam. "ben senin için arastırıcam ucuza bulucam" dedi. "sen izin vermiyosun arastırmadan bilet alıcam diyosun" dedi bana kadın
bende "arastırmasam sizi bulmazdım dedim
" bakalım bu aksam arıcam dedi seni...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks