harika bişeymiş o sprey yaa türkiyeyede 10 kutu getirmek lazım
acıkcası ben burdada ütüsüz giyiyorum![]()
ya herkesin evi hazır evindeki eşyaları bile belli. cok moralım bozuluyor okuyuncaben sokakta mı yatıcam
![]()
o tür spreyler burada da var yıllardır ama önermiyorlar kimyasal içerikten dolayı.
ilk defa duydum bu spreyi ben.
merak da ettim dogrusu
adi ne acaba..arastrmak lazm
S-pectacular
kaldığım evde çamasır makinesi yoktu, elde yıkıyordum ilk zamanlar...ütü ise eski watcılardan kalma birşey bulmustum...
sonra ev değiştirdim, yeni evde ürü çamasır makinesi ( merdaneli) ve kurutma makinesi vardı...serme derdi olmadan....
gezi zamanında ise, bunlardan hiç biri yoktu,, kaldığımız otellerin ütüleri mevcuttu odalarda....ayrıca 8 adet 25 Cent yani 2 dolar ile çalışan çamasır makineleri vardı...parayı bayılınca deterjanını alıp makineyi çalıştırıyorsun,, sonra kurutup ütüye...
dert değill bunlar ya..tek sorun çamasır olsunn...![]()
Ben de ilk gün ütü almıştım 7 dolara , 3 ay idare etti beni ve 4 arkadaşı,
bavulda yer olsa Türkiyeye bile getirirdim![]()
ben camasir makinasi konusunda sunu soyleyebilirim. bizim evde vardi hem camasir makinesi hem de kurutma makinesi. camasir makinesinin uc ayari vardi. sicak soguk ilikbizim merdaneli camasir makineleri gibi. camasirlari ustunden koyuyosun falan... neyse, camasirlarimi 3bucuk ay icinde bir kez makineye attim. bazilarinin dikisleri sokulmus olarak cikti. zaten yikama 15 dakika suruyo
bi de ardindan kurutma makinesine attim. besbeter oldu
bundan sonra da hep elimde yikadim camasirlarimi. her banyodan sonra bir de camasir yikiyodum. bir sure sonra aliskanlik oluyo, zor gelmiyo
![]()
Forumda sürekli erkekler yazdığı için zaman zaman böyle potlar normal![]()
hic onemli degilevet forumda bayan fazla yok, belki de var da yazmiyorlar. neyse konuyu dagitmiyim
![]()
ütü mü ??? o ne ki?? ben işte gömlek ile çalışmama rağmen çok kırışmaya müsait kumaşları 1-2 kere ütülemişimdir...laundry e askı götürüorum...kurutucuda iyice kuruduktan sonra askıya asıp eve getiriodum...hiç bi kırışıklık yoktu...günde 12-14 saat çalışıoduk off günümde zaten çamaşır yıkayarak 3 saat gidiodu...bi de ütü ile uğraşamam abi kusura bakmayın![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks