Fazla sorun yapmayın yhaAama çok komik gerçekten !!
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
ibrik en iyisi ya.adama ne derler.
çok iğrençleştiğimi farkettim kusuruma bakmayın![]()
bence bu konuya gelene kadar çook düşünülcek şey var gibi geliyo bana..bi yolunu bulursunuz ya..takılmayın bence..
konuya kilit vakti gelmiş![]()
![]()
Time division multiplexing of fibre optic interferometric sensor
konunun b.ku cıkması bu olsa gerek![]()
ilk gördüğümde başlığı gülmüştüm baya (kişisel algılamayın..) şu önerilen çözüm yollarını gördükçe de gülüyorum elimde değil![]()
güzel bi konu acmıs ya arkadas güldüm valla ama önemli de bi konu cözüm bulmak lazım gitmeden...
Beni Çekemeyenler,Anten Taksın
'yara yapmasın' koptum buna yaa...hahahaah..alemsiniz ya..![]()
arkadaşlar bakıyorum da hekese komik geiyor bu konu. hayırdır yoksa yanınızda klozet mi götüreceksiniz?yoksa tuvalete çıkmaz mısınız?
yani konuyu açan arkadaş ciddi bir sorun olarak görmüş ki her Türk insanı için sorun olduğunu düşünüyorum! yani ben bu sıkıntıyı yaşadım biliyorum çözüm önerileri olan varsa bence söylesin gittğimizde herkes bu sorunu iyi anlayacak. amerikada ne alalım ne ne kadardan daha önemli gibi geliyor bana sonuçta temizlik önemli
bi arkdas amerikalilarinda gunde en az 2 kere dus aldiklarini ve cok temiz olduklarini solemis,
bana gore hic alakasi yok, tespitlerimden cok rahatlikla soyle soyleyebilirimki amerikalilarin %80i tualetten sonra ellerini bile yikamazlar, yikasalar bile sabun kullanmazlar, sonra gidip gunde 8 kere banyo yapsalar ne yazar,.
arkadaşlar bu sene için geçti ama gelecek sene gidecek arkadaşlardan işine yarayan olur belki, tabi bu çözümler konaklanacak yer belli olduktan sonra uygulanabilir ancak bi süre tutulacak artık.........
http://www.colonhealth.com/store/clenzone.html
http://www.sultanbidet.com/index.htm
Tek ve en iyi cozum islak mendildir.
Gunluk duzeninize gore kac gun watci olarak kalacainizi hesaplayin. Boyle turkiyede de amerikada da buyuk islak mendil paketleri var. Hesabinizi yapin alin paket paket kullanin.
Ayrica cantaniza ya da cebinize almak icin de 2 tane kucuk 10lu paketlerden ayarlarsaniz olay cozume kavusmus demektir.
Temizlik imandan gelir. Elin temizlik bilmeyen memleketlerinde temizligimizi biz de boyle yapariz kardesim. TURKUZ BIZ
Ya arkadaslar bu olayin Turk le Kurt le alakasi yok, isi millete vurmaya gerek yok kulturdur veya kultursuzluktur diyelim. Yani sayfalarca yazi yazilmis cozum islak mendildir, hijyeni yeteri kadar saglar heryerde de bulursun yani. Ayiptir soylemesi beklentiniz nedir anlamadim? Bal dok yala felan derler oyle birsey mi, insan kendi gercekleriyle yuzlesmeli ve onu benimsemelidir bu tarz marjinal girisimlere gerek yokgidin heryerde bulursunuz koca paket islak mendil alin cantanizda 1 tane bulundurun hatta cebinizde, hergun rahatlikla kullanirsiniz. Tesekkur ederim.
Viva México cabrón
( NY-San Diego-México-LA-FL-Costa Rica-Nic-Hon-El Salvador-Guate-FL-NY )
Çözüm:
1-Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi en temiz çözüm ıslak mendil hem elimizi pisliğe bulaştımamış oluyoruz.Dışarıdayken en garantisi sürekli bi paket ıslak mendil taşımak.Hem klozeti de silebiliyoruz.Sonuçta kaç kişi oturuyor değil mi?
2-Pet su şişesi veya o ayarda bir şey bulup öyle girmek.Evdeyken en güzel çözüm.
3-En rezil çözümü geçen mecbur kalınca buldum. Mercer County College'a gitmiştim. Sıkışınca şişe falan aramaya vakit kalmadan direk tuvalete girdim. Sonra jeton düştü.Ne yapayım derken gittim tuvalet kağıtlarını kat kat yaptım ve lavabodan ıslattım sonra klozete.
Yani kendi ıslak mendilimi yapmış oldum.Ama hazır yapılmışı varken hiç gerek yok böyle saçmalıklara.
Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.![]()
ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
http://www.turkishwat.net
bence en iyi çözüm biyolojik saatinizi ayarlamak,ve her tuvaletten sonra ewde bi güzel duş almak,veya okyanusa dalmak...
ya da water park da benim gibi lifeguard olarak çalışmak,her tualetten sonra şelalenin altında işini halletmek
şaka![]()
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
forumdaki en b..ktan konu....
Yaw ne uzatıyorsunuz girerken wc ye yanınıza pet bardakta su götürün işiniz halledikten sonra ıslatip islatip silin malum bölgeyi![]()
ya böyle eğlenceli, yani okurken güldüren konuya bende yazayım dedim,
farklı olarak tek söyleyeceğim, bu bize "onlar hergün duş alırlar abi" diyerekten bizden daha temiz lanse edilen amerikalıların aslında bu işi temizlikten değil, zorunluluktan yaptıklarını anladım, çünkü onların tuvalet sisteminde ve temizlenme konusundaki "taktik ve stratejik çözümlemelerinde"hergün banyo yapmak zorunluluk aksi halde kokarsınız.
Fırsat bulduğunda çılgınlık yapmayan, bilge olamaz.
en iyi çözüm bencede ıslak mendil. Birde berber sorununu hallettikmi gerisi kolay![]()
Cakil tasi :| :C![]()
Saka!
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
aslinda berber sorununu cozmek icin sac kesiminde yetenekli olan arkadaslar gidecekleri eyaletleri forumda belirtirlerse guzel olur.. en azindan sacimizi yabanci kasaplara kestirmemis oluruz![]()
beyler konu yön degistirdi ama bu berber sorunu ne ya (berberlerle alakalı ne gibi sorunlar olacakki) analamadım biraz acalım..
sole solim ben 3 ay boyunca berber bulamadim ki bulan arkadaslarda bin pisman oldu.Yani millet birbirinin sacini kesmeye baslamisti artik.iyi berber yok mu dersen tabiki vardir ancak ole kolay kolay bulunmuyor ayrica baya da pahaliydi..
walla herkes b.kunu cıkarmıs ama gereksiz bir konu olduğunu da düşünmüyorum
yine d herkese eyw![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks