havaalanında satışı hangi akla mantık yasaklamışlar acaba yaa hani unutup falan gitsen uğraş dur onunla
havaalanında satışı hangi akla mantık yasaklamışlar acaba yaa hani unutup falan gitsen uğraş dur onunla
Duyuru
Yurtdışı Çıkış Harcı Konusunda Önemli Hatırlatma
26.12.2007
26.12.2007 tarihi itibari ile yurt dışı çıkış harç pulunun TÜRK HAVA YOLLARI bilet satış noktalarımızdan sağlanmasına son verilmiştir.
Bu sebeple; yolcularımızın ATATÜRK HAVALİMANI’na gelmeden önce yurt dışı çıkış harç pullarını, bankalardan veya İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI’nda GÜMRÜK SAYMANLIK MÜDÜRLÜĞÜ’nden temin etmesi gerektiği önemle duyurulur.
http://www.thy.com/tr-tr/corporate/n....aspx?aid=2255
böle bişi buldum google dan![]()
bu harç olayı nedir tam olarak, hangi bankaya yatırmamız gerekiyor. bankaya giderken pasaport dışında götürmemiz gereken bir şey var mı?
ben gecen yil ziraat bankasindan odemistim,miktarda yada bankalarda degisen birsey varmi arkadaslar?
ziraat bankasından ödeme yapılabiliyor arkadaşlar ve ödememiz gerekiyor
başlıkta muafiyet yazısını görünce, acaba yatırmıyo muyuz diye aklımdan geçti bi an ama zorunluymuş galiba. pasaportla birlikte ziraat bankasına gidip yatırıyoruz dimi, yani pasaportu götürcez illaki?
havaalanında odeyebılırsınız benim bıldığım..
benim uçak sabah 6 da kalkıyor. o saatlerde havaalanındaki banka açık olmaz heralde.
Bankaya ödeme yapmak zorunda değilsiniz. Vize kontrollerinin yapıldığı bölümün 50 mt kadar karşısında yurtdışı çıkış harcınızı yatırabilirsiniz. Karşılığında bir pul veriyorlar.
admin (at) turkishwat.net
Havaalanina kadar birakmaktansa,gidin bir ziraat bankasina yatirin cok bir is degil 15-20 TL arasi olmasi lazim.
arkadaşlar havaalanındaki bölümde çok kuyruk oluyor benden söylemesi bence boş bir gününüzde pasaport numaranız ve tc kimlik nonuzla size en yakın banka şubesine gidip yatırın ben öylle yaptım kafanız rahat olu 5 dk lık iş sonuçta
Bu dünya üzerinde şu an itibariyle tam;6.872.504.571 insan var !!!
Kimisi korku içinde kaçıyor,-kimisi günü kurtarmak için yalan söylüyor.Diğerleri gerçeklerle tam şu anda yüzleşiyor.Bazıları,kötü insanlar,iyiyle savaşıyor.Bazılarıysa iyi,kötüye karşı mücadele veriyor.
Dünyada yaşayan 6 MİLYAR İNSAN…6 MİLYAR RUH…
Ve bazen...
TEK İHTİYACIMIZ OLAN İÇLERİNDEN BİRİ
illa pul mu göstermemiz gerekiyor pasaport kontrolünde. bankanın verdiği makbuz yeterli değil mi? bu pulu bankadan da veriyolar mı?
geçen yaz barcelonaya giderken ödedim ben 15 ytl...havalimanında ödeyebiliyoruz...gümrük kısmının karşısında bi masa var..oraya veriyoruz...dert etmeyin bu kadar...
Kimisi korku içinde kaçıyor,-kimisi günü kurtarmak için yalan söylüyor.Diğerleri gerçeklerle tam şu anda yüzleşiyor.Bazıları,kötü insanlar,iyiyle savaşıyor.Bazılarıysa iyi,kötüye karşı mücadele veriyor.
Ve bazen...
Havaalanından 39 sn'de 15 tl karşılığında pul alınır, yalanır, pasaportun arka sayfasına yapıştırılır! Pulun satıldığı yer zaten pasaport kontrolünden geçeceğiniz yerdedir. Sıra falan olmaz. Sıra dediğiniz şey bankada olur. Ayrıca bu işlemi yapacağınız masa 24 saat açıktır.
yahu en kötü derdimiz bu olsun ha bankadan yatırın ha ordan ..bankaya yolu düşen,boş bulan ordan yatırsın..zamanınız olmazsa havaalanından yatırın ama yatırın yani 15 milyon bişe![]()
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
Ve bazen...
15 tl'yi paşa paşa ziraat bankamıza veriyoruz. ordan aldığımız dekontu da kim isterse gösteriyoruz havaalanında. bundan ötesi yok. ziraat bankası özel işlem şubelerinde çok daha hızlı şekilde yapıyorlar bu yatırma işini. muafiyet yok ama geçen senelere nazaran düşük bir ücret veriliyor. kendimizi kandırmayalım. binlerce dolar verdiğimiz şu programa 15 tl daha vermek çok koymaz sanırım.
Şirketteki görevli o dekontu göstermemiz halinde pulun verileceğini söyledi yanlış hatırlamıyorsam. Bugün bir daha soracağım ama 15 tl yatırdığına dair ziraatbank dekontu yetiyor bu iş için.
merhaba arkadaslar yarın en sonunda ucuyorum abd ye..birlikte gidecegim arkadas harc parası ıcın is bankası na 20 dolar odemis.almıslar yani.biz de 15tl biliyorduk da acaba harc parası mı degisti ? bilgisi olan arkadas var mı?
"Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher."
"İki şey sonsuzdur, evren ve insanın aptallığı ama evrenden henüz tam emin değilim."
-Albert Einstein -
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks