bu neden oluyor, sorun para mı yoksa kız mevzusu felan mı çıkıyor, tamam kız arkadaş ayrılıklarını anlayabilrim de, erkeklere ne oluyor, bende duydum bikaç kişiden kardeşim dediği adamla kanlı bıçaklı olanlar felan, nedir olay*?
bu neden oluyor, sorun para mı yoksa kız mevzusu felan mı çıkıyor, tamam kız arkadaş ayrılıklarını anlayabilrim de, erkeklere ne oluyor, bende duydum bikaç kişiden kardeşim dediği adamla kanlı bıçaklı olanlar felan, nedir olay*?
http://piqzelwars.deviantart.com
Open up your 3rd eye Black Helicopters in the sky NonPhixion
tabi cnm cok haklısın ama orda ayrılmak fılan pek hoş olmaz yanı kız arkınla burda beraber ayarlıosunuz herseyı orda ortada bırakıosun olmaz yanı ne bılıyım ben ole dusunuorum
heryerde oldugu gibi bu olayda da "anlayis" mevzuu one cikiyor.arkadasiyla gdip arasi boulanda olur sevgilisiyle gdip ayrilanda.onemli olan anlayisli olabilmek bence.ama inanin cok sabirli vede anlayisli olsaniz birlikte gittiginiz kisiyi cok ama cok iyi tanimaniz gerekiyor.ben cok sukur buyuk problemler yasamadim ama ufak tefek kirginliklar olmustur.herseye hazirlikli olmaniz tavsiye olunur!
Ben bu yıl kız arkadaşımla gidiyorum bakalım ne olacak![]()
çok fazla sorun olacağını zannetmiyorum, sonuçta düşman değilki bu, güzel vakit geçirebiliyorsun ki sevgili olmuşsunuzbence güzel anılar, güzel paylaşımlarla dönüp gelinir...
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
Bn seneye sevgilimle gidicem bi problem yaşamicama inanıyorum inş.![]()
![]()
![]()
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
iyiki bu sene gitmiyorsun alaskada kız arkınla olmazdı heralde dimi![]()
Bu konuyu insanların gidiş amacına bağlayarak genellemek ne derece doğru bilemiyorum.Ben erkek arkadaş ile gidipte sorun yaşayanlar gördükten sonra kız arkadaşla asla diyorum![]()
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
ben kız olarak kesinlikle sevgilimle gitmem diyebilirken erkeklerinm bu işe girmesi büyük cesaret![]()
"Blessed are the hearts that can bend,they shall never be broken.."
amerikaya bırakın kız arkadasınızla gitmeyi normal bi arkadasınızla bile gitmek bence dogru deil. amerikada 3 ayın sonunda hala adam gibi iki kelime ingilizce konusamayan turkler vardı. bunların hepsi orda tamamen türklerle vakit gecirmekten kaynaklanıyo. eğer amacınız gercekten ingilizceyse bence türklerden uzak durun arkadaslar.
ya bende bazı arkadaşlarıma katılıyorum..kim ki, sevgilisiyle 3 ay boyunca başbaşa kalabilmiş...![]()
ben erkek olsam yalnız gider yabancı sevgili yapardım..yabancı dil baya bi gelişir sevgili söz konusu olunca![]()
bencede yanlış![]()
valla sevgilisiyle gidenler yanlış anlamasın takdir ediorum ama ben çekemezdim 3 ay sevgili falan![]()
erkek : şu zenci sana mı bakıo yoksa lan !!
kız : ayy bilmem ki ?? (bi yandan da gururu okşanır esas kızımızın)
erkeklan dövemem de ben şimdi bu hayvan gibi adamı napsamki)
kız : ayy bu asılıyo bana aşkım bişiler yaapp..
erkek : 3 deyince..arkana bakmadan kaç aşkım....
alınmayın arkadaşlar aman aklıma geldide böle bi durum yazıım dedim..
bu neya bk88 sende amma yazmıssın![]()
off topic yaptımı sanmıorum ama bidakine okumakla yetinirim konuları anton mrk etme![]()
konuyu çok sulandırdım adminlerimiz kızcakya da sevgilisiyle gidenler
![]()
ya çok riskli bi durum başlığı yeni gördüm ama etrafımda bikaç arkadaşım bu işe girişti bende doğrumu yanlışmı eksisi artısı ne olur diye düşünüyodum kendi kendime ama biçoğunu söylemişsiniz zaten kendi açımdan baktığımda zaten colorado ya dağın tepesine gidiyorum bişeylerden uzaklaşma ihtiyacı war hiçbi arkadaşımın gelmesini istemedim yalnız gidiyorum biçok şeyi yalnız yapmak çok çok uzak biyerde iyi bi tecrübe.ama ingilizce öğrenmek isteyen arkadaşlar içinde sevgiliyle arkadaşla gitmek gerçekten çok büyük handikap.ayrıca kendine hakim olmak bile bi meseleyken bide kız arkadaşının sorunları olucak .ayrıca 3.5 ay umarım ayrılmazsınız gibi bişeyde geliyo aklıma dünyanın binbir türlü hali war 3.5 ay çok uzun bi süre ve ayrılıkta sevdaya dahil..zor günler sizi bekliyo amerikaya sevgilisiyle gitmek isteyen arkadaşlar bana göre tabi size görede bisürü artınız wardır o sizin takdiriniz bu saatten sonra dönüşü yok zaten
![]()
Yabancı Sevgiliden Hiçbir Fayda Gelmez..ztn Sevmem Ben Sarışın Falan..en Iyisi Kendi Sevgilinle Gitmek..romantik Saatler Yaşamak..yabancı Sevgiliyle Vakit Geçirilmez..geçirilir Ancak Kısa Sürer :d
Bu Arada Yabancı Sevgiliyle Fazla Gelişmez Ing Bence.. 2 Kelime Yeter Anlaşmak Için
aslında önemli olan kız arkadaşla gitmek değil bence kız arkadaşla dönmek![]()
abi ben etrafta sarışanlarla buyudum ondan yabancı ve sarışın kızları sevmem .. bence yabancı bi kız arkadaşın da bi artısı yok üstelik tr kızları kimseye değişilmez..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks