fritz senin gidiş tarihin neydi?
fritz senin gidiş tarihin neydi?
sen sanki daha erken gidecektin.biz de 9una yer ayırttık. arkadasın birinin vizesi gelmedi onu bekliyoruz.bu arada seninle nasıl irtibata gecelim.ben halen özel mesaj atamıyorum![]()
ben 21 haziranda klmyle sabah 5.30da gidiyorum arkadaşlar amsterdam-memphis-mobile... sanırım burda herkes benden önce gidiyo ehh beni karşılamaya gelirsiniz artık![]()
Ben de 11 haziranda gidiyorum ve sanirim herkes benden sonra gidiyokarsilayacagim cok kisi olcak galba
![]()
bileti almadım bekliyorum vizeyi
bi kac gundur mobile da mc donalds ta(benimle ayni yer ve is) calisacak bi arkadasla daha konusuyorum. o da aynen senin gibi vize sonucunu bekliyo. yani bu durum da olan bi tek sen degilsin. o da global vizyondan. sirketi arayip durmus, heran gelebilr vizen, bekle biraz daha demisler. bu arada biletini hala almadiysan rezervasyonun iptal olmadi mi? onu da bi ogren istersen
fatihle mi görüşüyon
ewet fatih olmasi lazim. taniyosan ondan benim msn imi alabilirsin.
benim bi üst devreden arkadaş ama o aldı vizeyi
tam olarak 6 kişi tanıyorum hepside mobile geliyor aynı işe
ok alırım hangi saatlerde burdasın genelde
tevenen
daut
allergia
listener
ben su an sadece bu ark daslari taniyorum ama bi tanesiyle daha bugun konustum (fatih olmayabilr) vizesi hala gelmemis...
burda oldugum saatler belli olmuyo ama hemen hergun girmeye calisiyorum. bu sayfaya yazarsan yarin bakarim buyuk ihtimal
daut herhalde fatih o 24 ünde gidecek benim iki lise arkadaşımda gelecek 1temmuzda
walla isimlerini hep karistiriyorum onlarin![]()
inşallah benim vize cıkarsa beraber ucarız amerikaya herşey güzel olacak
sen devamli sirketi ara bence. ustlerine cok gitmezsen fazla ilgilenmiyolar. o da olmazsa konsoloslugu arayayim mi fln de. hatta ara![]()
Mobile yolcular sadece bu kadar mi?
1.fritz
2.allegria
3._DaUt_
4.tevenen
5.listener1402
6.hasan72
7.heja88
baska yok mu gelen?![]()
Safinaz...
walla bizim iş pek belli diil ama oraya gelebiliriz..florida/pensacola dedi şirket biz de hep florida die biliodk..sonra gelen kagıtlarda alabama yazıyo ama hala alabama mı florida mi tam belli diil..mc donaldsta calıscaksınız dediler wendys de calışcaklarmısız..kesin bisi söyleyemiorm bakarsın yarın orlando oluwerr..ben we 4 ark. bizde global wizyondayz unfortunately..
ewett en erken kim gidiyo pekii!!! önceden gidenler gidince lütfen bize bilgi versinler burdan... peki işverenlerinizle konuştunuzmu sizi almaya geliceklermi??
bende mcdonalds dayım mobilde 25 inde orada olacagım
arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun.. panik havasındayım!
beni karşılamayacaklar, akşam u.s.a saatine göre 21,00 da mobile de oalcağım. çalışacaım mc donalds şubesi ve de kalacak yerim belli deil..
bir iki yerde okudum iş bulamamışlar.. geri dönenler olmuş..
arkadaslar ben mobile alabamaya gidecem buraya daha once giden var mı nasil bir yer bilgi verebilir mi cunlu vize gorusmesindeki kadin bana gulumseyerek cok ilginc biryer dedi alabamada bulunan var mı yardiminizi bekliyorum
Ya Arkadaslar Yok Mu Hıc Aranızda Alabamaya Gıdecek OlanBen 9 Hazıranda Alabama Mobıle A Ucuyorum. Varsa Aynı Yere Gıden Benımle ırtıbata Gecsın. 32 Saat Sonra Vıze Gorusmem Var Bıraz Gergınım :\
![]()
biz de mobile'a gidiyoruz.bileti bugün alıcaz.8 hazirana alacaktık ama bakarsın 9una alırız.sen 740 € vermiştin dimi bilete.nerden aldın bir yardımcı olursan.fiyat cazip geldi
vizede başarılar
ewet 740 euro ya aldim bileti. adresusa dan. ayni ucakta bi arkadasim daha gelcek ama o pensacolaya gidecek memphis ten.
alabama mobilede bi arkadaşım üni okuyor dediğine göre çok sıkıcı biyermiş yane yapacak çok aktivite fln yokmuş ayrıca çok türkte yokmuş ama mekan bakımından heryer yeşil ormanlıkmşve arabasız orda ulaşım zormuş bildiğim kadarıyla
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks