[MENTION=12918]stratink[/MENTION] garip bir iş seçimi peki u 3 seçimine yerleşecek misin kesin ?
tahmin ettim ingilizce seviyen ne ? bahsisli isleri secmeye calis bari. Cankurtaranlik neden istemiyorsun?
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ingilizcem b2 civarı. mülakatta da excellent verdiler. bilmiyorum aslında çok iyi yüzerim ve severim yüzmeyi ama bir şey çok popüler olduğu zaman kaçıyorum hemen ben. cankurtaranlık bir moda oldu ve 10 kişi aynı evde kalmak istemiyorum. bu yüzden sessiz sakin yerlere kaçayım dedim. tabi şu da bir gerçek: erken kayıt olmama rağmen bu kadar dandirik bir listeyle karşılaşmak üzücü. ancak moralimi bozmak istemediğimden ötürü pozitif olmaya çalışıyorum
[MENTION=4815]strat[/MENTION]rink ben cankurtaranlık yaptım bu yaz ve yine gideceğim. Tavsiye ederim ama tabiki herkese uygun olmayabilir![]()
bize direk tek tek iş sundular o şekilde seçmiştim işimi. 83 işlik liste süpermiş![]()
ben maine eyaletinde eğlence parkı işi seçtim.
[MENTION=4815]strat[/MENTION]rink dedigim gibi pozisyonunu degistir islerin. Ayrica pennsylvania isi de iyi![]()
Hayırlısı olsun umarım istediğin işlere yerleşirsin.
Bana daha is sunulmadi umarim ay sonuna kadar gelir lsler gec kalmak istemiyorum.
Subat sonuna kadar is sunulmasi cok gec sayilmaz. Aralik ve ocak ise en yogun is sunulan aylar.
Mrhaba arkadaslar bugun sonunda kaydoldum srketeyarina kadr belgeleri tmamlayinca is suncaklarmis.size danisirim isleri
Bu sekilde nereye kaydoldugunu soyleyerek sirket ismi beyan etmenizde sorun yok. Ancak ozellikle bir sirketi ovecek ya da ozellikle berlirli bir sirketi karalayacak sekilde yapilacak yorumlar yasaktir. Buna dikkat ederseniz sorun kalmaz. Bu forumda hic sirket ismi gecmeyecek diye bir durum yok. Kim nereye ne kadara kaydolduysa yazabilir tabiki yorum yapmadan![]()
Ben de 2100 dolara kaydolmustum eylul ayinda.
Ben geçtiğimiz sene 1800 den kayıt oldum , dönmeden şirkete ulaştım ve 1900 den yeniden kayıt oldum ama bu fiyat ağustos ayı fiyatı ve şirketle ikinci kez wat yaptığım için ekstra indirimim oldu.
Block Island diye bir yerde The Beach Head adlı restorantta iş var. İş başlığında various yazıyor. Saatlik 9.60 haftalık 150 konaklama. Sizce ne kadar mantıklı
Konaklama pahalı ve adadasın yanı izole biraz. İzole bir yerde olacaksan bari maddi olarak iyi bir tercih olsun. Bence öyle yani
150 dolar konaklama biraz pahalı değil mi sence
Gideceğiniz yeri iyi seçmelisiniz. Gitmek için ödenen miktarlar büyüdü. Gideceğiniz şehir, iş ve konaklama mantık çerçevesinde birbiri ile uyumlu olmalı. Herkese iyi WAT'lar.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Merhabalar yarın iş mülakatım var. Öncelikle iş ve mülakat hakkında soru sormak istiyorum. Başvurduğum yer Stop&Shop Marstons Wills’te. Hakkında bilginiz ya da deneyimlemiş olan arkadaşlar var mı?
Arkadaşlar ben yazın erken kayıt oldum lifeguard olmak istediğimi söyledim ve yerleştirdiler, iş listesine bakmadım bile o yüzden zaten gösterilmedi de bana yerleştirdikleri için. Acaba hata mı ettim? Skype'ten iş veren ile görüşmem oldu. işe alındım. Saatlik 9 dolar haftalık konaklama 125 dolar Virginia. Konaklama biraz pahalı gibi ama imzaladım sözleşmeyi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks