100 üzerinden 50nin altı notla işiniz imkansız gibi birşey. iyi çalışın.
100 üzerinden 50nin altı notla işiniz imkansız gibi birşey. iyi çalışın.
benim notlar düşük yani 2nin altında 1.6 civarlarında ama gidip gelmişliğim var ve şu anda vize alır mıyım alamaz mıyım bilmiyorum ama yani çok rahatım. sakin kafayla düşündüğümde vize alamayacağımı söylüyorum kendime ama yine de gidip düzgünce konuşucam inşallah bir sorun olmaz. alttan birkaç dersim var ve şuanda üçüncü sınıf olmam gerekirken ikinci sınıfım bilmyiorum nolucak.. sizce ne olur?
ya benim ortalamam 2nin üstünde ama son dönem ortalamamda düşüş war yani genel ortalamam 2.21 şu anda ancak bu son dönem ortalamam 1.75 falan o civarda o nedenle genel ortalamamdada düşüş olcak 2.08 gibi bişe olcak acaba bu vize almam için sorun oluştururmu??
çok saolun valla moralimiz düzeldi.Denicez sanırım şansımızı![]()
ya kimler aldı o vizeleri siz mi alamicaksınız?
fazla bir etki oluşturmaz
evet yozmenin dediği gibi 50 nin altına düşerse not biraz zorlar seni çok soru sorar ve vize vermeyebilir durumu iyi olanlara 2 soru soruyo anne baba ne iş yapıo kaçıncı sınıftasın evet arkadan adresini ver vizeni al diolar![]()
yani son dönemde ortalaman 1.50nin altındaysa sorrun oluşturur öylemi?? bnim ortalamam 1.80lerde glecei için ozaman bi sorun yok yaniii
ben 100 lük sistemi biliorum 50nin üstündeyse problem olmaz
100 lük sistemde 50 diye bi şi yok. niversitenin geçme notuna göre değerlendiriliyor. mesela marmara üniversitesinin geçme notu 50 olduğu için minimum 50 olması gerekiyor. ama bir ankara üniversitesi iseniz geçme notu 70 . o yüzden en düşük 70 olması gerekiyor..
aynen öyle bizde dersler yıllık geçme notuda 70(ankara üniversitesi) adamlar buna bakacaklar...ayrıca dersleri yıllık olanların belirtmesinde büyük fayda var yoksa biraz kasabilirsiniz neticede dönemlik dersleri olanlarla yıllık olanlar arasında fark büyük
bizde de 75 ama bazı ünilerde 50miş burda öyle yazıolar bende ona göre söyledim
4'lük sistemde geçme notu 1.8 mi oluyor ?
ya arkadaşlar her okulun not puanlama sistemi farklııı kısacası bnim ortalamam 2nin üstünde olcak genel ortalamam.
ancak son dönem ortalamam 1.75civrnda olcakvize görüşmesinde genel ortalamya bakarlarmı yoksa son dönem ortalamsınada bakıp düşüş olduuu zaman zora girermi sonuçta genel=2.08 faln dönem=1.75 bu nedenle vize almamda sorun olurmuu
eğer ki not ortalaman düşükse kendine iyi bir iki referans bulmaya bak büyük yardımı olacaktır tahminimce
Daha önce de başka bi başlığa yazmıştım ama korkuyorum ben de alamayacağım diye. Sizin dediğinize göre benim vize işi galiba zora girdi?
Geride kalan 4 dönemin ortalaması 2,48. Bu dönem 2'nin altına düşecek.
Ama genel ortalamada düşmez. Geçen sene de almıştım vize. Bu sene de alabilir miyim sizce?
yunus benim durumum senden vahim ama senin kadar stresli değilim. ortalamam kesinlikle 2'nin altına olacak.. ama artık konsoloslukta dil döküp almayı hedefliyorum
Yav benim ortalam 1.82 o kadar stres yapmıyorum.Ama işi şansa kesinlikle bırakamam o yüzden şu an finallere yükleniyorum.
sir_ en doğrusunu yapıyosun. ama gidecek olan arkadaşların çoğunda nedense notlarında bir düşme gözleniyor![]()
arkadaşlar ben ing. öğretmenliği okuyorum 2.sınıfım. 1. sınıf gno 3.39 idi (nasıl oldu bende bilmiyom öyle geldi) şimdi 2. sınıfın ilk dönemi pek iç acıcı değil
ben bu dönem alttan almadan geçersem Allah a duacıyım. sanırım ortalama 2.25-2.75 arası gelecek bu dönem. sorun bende değil sınıf böyle
acaba bu sorun yaratır mı? gno vurunca gene 3.00 a yakın bişe olur aama. niye düştü derse ne diyebilirim :-) arıza cıkartmazlar inş
bence referans dan ziyade iyi bir senaryo yazmaya başla bence..mesela kız arkdaşımdan ayrıldım psikolojim bozuktu kendimi derslerime veremedim gibi.. bu bahneyle kandıran arkadaşımız vardı![]()
simdi ortalama 2.70(bu donem haric)olsa ama bu donem ortalamamız 2 nin altında olsa vize almamız tehlikeyemi girio..bu donemindemi 2nin ustunde olması gerekiyo..
Benimki biraz daha vahim.2.42'den 2-2.1 gibi birşey olacak.Bence iyi bir bahaneyle gitmek lazım : )
wasab kardeş profilimde msni açık tuttum ordan alıp eklersen sevinirim
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)
Bookmarks