Benim istediğim iş upper istiyor bakalım hayırlısı olur inşallah hepimiz için
Dün danışmanımla konuştum ve şöyle dedi kendine anahtar cümleler yaz çünkü bir dakikalık bekleme süresinde kamera kaydetmiyor eğer hızlıysan internetten bile aratıp bulabilirsin bazı şeyleri tarzı birşey söyledi sizce bu ne denli yapılabilir ?
ben duymadım oyle birsey
Ama dikkat edersen su 15 soruda illaki bir tanesi ndn wat istedin oluyor veya bu soruya alternatif olarak hangi yetenegi gelistireceksin yada amerikada karsilasacagin en buyuk zorluk bi digeri sana american culturu yada kendi kulturunu anlattiracak bir soru geliyor. Bir soruda iş müşteri iliskisinden. Son olarak yapabildigim tahminamerikada neyi ozleyeceksin veya buna alternatif hayatinda en deger verdigin kisi kim. Bu saydiklarima verecegin cevaplar birbirine yakindir ben boyle dusunuyorum.
![]()
bir dakikalık hazırlanma süresinde kayıt etmiyor diye biliyorum ben
Etmese bile o surede bi is cevirmenin verdigi heyecanla bile mulakati yakabilirsin bence deneme
Biz izleyince göstermiyor ama onlar görüyor olabilir. Bence onu iyice öğren ona göre yap sonra ters tepmesin
dailymotionda bir tane ciee mülakat adında video var onu izledim ve oradaki arkadaşın hazırlanma safhası görünmüyor. zaten çalışıp giricem ama olası ters sorulardada anahtar kelimeler yardımcı olabilir 1 dk iyi bir süre
Başka giren oldu mu mülakata
Furkan sorularda 1 dk yi dolu dolu konusabildin mi? Ben sorulara cevap verince 35 sn filan oluyor
Bugun giren olsaydi onlardanda alirdik be soru
Would do you want to participate in a program that is located in the US?
What will you miss the least while away from Turkey
Where were you born? Tell me something interesting about that place.
What will you miss most while away from Turkey?
What will you miss the least while away from Turkey?
Bu da başka forumda benden sonra başka birinin paylaştığı sorular. Ayrıca bir kişi daha paylaştı bugün onunda benim sorularımla tamamen aynı haberin olsun
Ya su 15 sorudan sorsalarda gecsek ben su 2 dklik konusma suresinden cok umitliyim gecirecekse beni o gecirecekgecen yil giden bi arkadasim adam akilli anlamadim sorulari gulme felanda yapamadim son kisimda kendimden bahsedip heycanliyim amerikaya gitmek cok istiyorum cart curt demis ozur dilmeis kapatmis gecmis adam
![]()
ne hazırladınız 2 dk lık konuşmaya ? ne tarzda cümleler yani
Bunlar ne ya ben tırsmaya başladım galiba![]()
Dostum iste kisaca kendini tanit program hakkinda iki yağla sonra kendini amerikaya gidene kadar gelistirecegini soyle ne kadar cok istedigini soyle tesekkur et bitirsakin olmak onemli bak
![]()
ben çok duraksıyorum konuşurken tekliyorum. anlayıp cevap vermede sıkıntı yokta o fluent olayı yok bende![]()
Dostum yaptigin zaman sorulari paylasabilir misin eko
.ıs ıt ok to disagree wiht a manager? why or why not?
If a costumer is upset, what would you say to him/her?
What urged you or attracted to you sign up for this program?
would do you want to participate in a program that is located in the us?
Beyler şu 3 soruda sırasıyla tam olarak ne soruyor ne tarz bir açıklama yapabiliriz. Yardımcı olurmusunuz
Konu gry123 tarafından (02-11-2015 Saat 03:39 PM ) değiştirilmiştir.
Müdürünle anlasmazlik yaşar misin neden neden olmasin
Eger musteri uzgunse ona ne soylersin
Seni amerikadaki programaya katilmaya iten heycanlandiran sey ne
Amerikadaki bu programa neden ne kadar katilmak istersin
Yasarim ancak herseyi konusarak halleriz
Mutlu etmek icin onunla sohbet eder biseyler ikram ederim
Diger kulturleri ogrenmek tecrube etmek istiyorum ayrica insanlara kendi kulturumu tanitmak isterim felan felan oradan yuru dostum![]()
Ciee mülakatlarında yanlış hatırlamıyorsam bir hafta veriliyor ve bu bir hafta içinde dönen sorular aynı. Yani söyle söyliyim yanlış hatırlamıyorsam 5 tane soru vardı bu beşli soruya bir grup dersek aşşağı yukarı 3 4 soru grubu dönüyor aynı hafta içinde, bir sonraki hafta soru grupları güncelleniyor. Bu sebeble bırakın kendine güvenenler girsin ilk günlerde mülakata onlar soruları yazsın forumlara fikriniz olur, sizde sondan bir gün önce girin. Son güne bırakmayın bi aksilik olabilir. Son iki dakikalık bölümde önceki sorularda tam açıklama yapamadıysanız kısaca onu açıklayın. Ben iki dakikalık bölümde beni amerikayı görme isteği uyandıran iki diziden bahsettim( how i met your mother ve dexter) bu dizilerin etkisinden dolayı gezmek istediğim sehirleri söyledim son olarakta benim videomu inceleyecek kişiye teşekkür ettim yalakalık olsun diye ( i dont know who is gonna check mm interview but i wanna thank you for your time i hope my accent is easy to understand) . Son olarak soruyu anlamadıysanız bile o soruyu geçmeyin bırakırlar geçemezsiniz mülakatı. İşin püf noktası fazla konuyu saptırmadan konuşmaya çalışın ciee sizin konuştuğunuzu görmek istiyor bide sağa sola bakmayın direk kameraya odaklanın ve mimiklerinizi kullanın. Sınava girecek arkadaşlara bol şans
Banada oyle geliyor
kardeşlerim öncelikle bugün mülakata girdim çıkmış soruları veren arkadaşlara çok teşekkür ederim 2 soru geçen yılın (çalıştığım sorulardan) 3 soru sizin verdiğiniz dün çalıştığım sorulardan geldi. sorular arkadaşında dediği gibi değiştirip veriyor olabilirler dakikaları tam anlamıyla kullandım biraz tekleyip yalnış cümle kurduğum oldu ama upper çıkacağımı düşünüyorum.inşallah herkese başarılar
Sorulari tam olarak yazabilir misin kardesim bizde yarin sabah firicez![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks