Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
shengen vizesi fiyatlari nedir?
bilen varmi arkadaslar
S-pectacular
Bana BEST kursu çıkmış yahu İsveç'e. Shengen mi alsak napsak... Nasıl kaliteli mi, verdiğin paraya değiyor mu? Performans falan... ??
Ben de bu yıl Amerika'dan sonra Almanya'ya gitmek istiyorum. Gerekli belgeleri konsolosluğa sunduktan sonra bir sorun olacağını sanmıyorum.
Gerekli belgeler de Almanya'nın NYC Konsolosluğu web sitesinde yazıyor:
http://www.germany.info/Vertretung/u...ist__Visa.html
Konu übersetzer tarafından (08-06-2009 Saat 01:02 PM ) değiştirilmiştir.
"Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher."
"İki şey sonsuzdur, evren ve insanın aptallığı ama evrenden henüz tam emin değilim."
-Albert Einstein -
Arkadasimda ABD vizesini aldiktan sonra Schengen 'e basvurdu . Toplam 200 TL civarinda harcadigini soylemisti .
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
"Zwei Dinge sind unendlich, das Universum und die menschliche Dummheit, aber bei dem Universum bin ich mir noch nicht ganz sicher."
"İki şey sonsuzdur, evren ve insanın aptallığı ama evrenden henüz tam emin değilim."
-Albert Einstein -
Geçtiğimiz günlerde rastladığım bir siteden ve organizasyondan bahsetmek istiyorum.
Belki duymuş olabilirsiniz, ve sanırım duymakta ben geç kalmış olabilirim..
Ticari bir site, buraya yazıp yazmamakta tereddüt ettim,reklama girer mi emin değilim ama girerse yayndan kaldıracağız artık
Organizasyonun adı interfly.....İnter rail' ı çağrıştırıyor biraz. aslında prensip olarak aynı, shengen vizenizi alıyorsunuz...sonrasında tek fark, ulasımı trenle değilde ucakla yapıyorsunuz....gideceğiniz ülkeleri seçiyorsunuz, ve sizin için konaklama ucak vb. seyleri ayarlıyorlar..
birçeşit tur organizasyonu gibi geldi bana ilk basta fakat fiyatlar acısından oldukca uygundu....isterseniz sadece ucakları ayarlıyorlar ve kalacak yer sizede bırakılabiliyor...vb..
ayrıntılar için..
INTERFLY
buarada dikkatimi çekti erken kayıt için yazan son tarih sürekli değişiyor....: )![]()
okulda standi acmistilar gormustum arastirmistim biraz da kafama yatmadi cunku bunda cok bagli oluyorsun hangi gun nereye gitcegin falan belli ve az kaliyorsun interraile gore belki daha rahat ama bence interrail daha mantikli
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
Çok pahalıAlmanya'ya 20 euro'ya biletleri var sunexpress'in.. Oraya gidip, ordan trenle gezmek lazım sağa sola
![]()
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
doğrudur.....bana da güzel gelen tren fakat malesef cok zaman gerekyor, brazda yorucu oluyor tren yolculukları...ama fiyatlar banada pahalı geldi...
ya ben bişey sormak istiyorum şimdi brüksel konsolosluğundan shengen vizesi alıp brüksele gitmek istiyorum ancak brükselden italyaya uçup türkiyeye dönüşÃ¼mü italyadan yapmak istiyorum bunun için shengen geçerlimi giriş yaptığım ülkedenmi çıkmam gerekiyo?
merhaba arkadaslar bılen varsa cevaplarsa sevınırım suan amerıkadayım donusumde ıtalyada bır hafta kalmak ıstıyorum amerıkadakı ıtalya konsolosluguna vıze almaya gıtsem sızce sansım ne kadar olur? yoksa hıc ugrasmadan turkıyeden mı basvurayım?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks