Doğru bu konu hakkında bana bayaaaaaaa şey anlatmıştın![]()
Doğru bu konu hakkında bana bayaaaaaaa şey anlatmıştın![]()
""Let the game begin""
bundan sonra virginia hakkinda soru sormak isteyenler beni yemege goturme sozunu verecekler ilk onceBu kadar verdigim bilgi yeterli. Avukatlar bile ilk bir saatten sonra para almaya basliyor ben bu siteye iki yildir uyeyim
![]()
![]()
Peki.
@deryad
Bende williamsburg de çalışacağım.İhop adında bir restaurantta.İletişime geçebiliriz istersen burda da ABD de d.Umarım yakındır çalışağımız yerler.
@azuhazu
Sanayine bi ka sorum var
Benim çalışacağım adresi yazıyorum.Oraa biliyomusun?
-1412 Richmond Rd Williamsburg VA 23185
Richmond rd diyor.Acaba uzak mı williamsburge baya yoksa bir yolda mı burası.Eğer bukonu hakkında bi bilgin varsa anlatırsan sevinirim.
Hocam arkadaşımla beraber bizde aynı yere aynı şirkete gideceğiz
25 haziranda iş başı yapmamız gerekiyor vize alabilrsek 25i civarı orda oluruz
siz ne zamn gidiosnz ?
Aynen bizimde 25 haziran iş başı tarihi.Birlikteyiz o zaman orda.Özelden msj atıyorum.Sanada uyarsa msn falan alalım.Burda yasak vermek![]()
""Let the game begin""
Hadi yaaaa:S Banlancaz mı şimdi yaaaaa....
""Let the game begin""
Admin kusura bakma olmaz bi daha
""Let the game begin""
2009 Work and Travel (Virginia-North Carolina)
2010 Work and Travel (Lake George, New York)
2011 Internship (Germany)
2012 Internship (???Bratislava)
virginia beach e giden yok mu burada?![]()
kimler nereye gidiyor basligi var,oraya bak arkadasim.
Peki.
williamsburga gidecek olan arkadaslar vizeleri ne yaptilar acaba ??
Peki.
herkese selamlar. bende williamsburg mcdonalds tayım. 15 haziran işe başlama tarihim ancak 11 haziranda gidiyorum. birkaç gün new york ve new jersey de takılıcam 13 ü yada 14 ünde williamburg a geçicem. ıhop a baktım benm işyerimle arası 10 dakikalık mesafe. yolu o tarafa düşen arkadaşlarla haberleşelim özelden.
williamsburg nasıl bı yer ..pek gezılecek bı yer gıbı durmuyorr. birde howard johnson ınn hakkında bılgısı olan var mı?
yanls deılse adresı howard johnson inn 505 york street Williamsburg olması lazm...nasıl bı yer acabaa...earth den baktgm kadarylaa etrafta gezılcek pek bı yer yok yesıl bı kasaba gıbı gozukuyor sımdılk umarm eglencelı bı yer olr yada en azndan eglenbılecegmz bı yerlere vardr yaknda tabıı ucuz alsvers yerlerıde
Abi okumuyor musun konuyu? İlk 2 sayfada gerekli her şeyi yazmış adam zaten, oturup tekrar mı anlatsın?![]()
En azından neyle karşılaşacağını biliyorsun. Ben geçen sene giderken en ufak bir fikrim yoktu orayla ilgili. Açtığım konudan ne kadar çaresiz olduğumu görebilirsin.
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...rktown-va.html
Yorktown, Williamsburg, Newport News, Poquoson ... falan filan hepsi benzer ve yakın yerler. En azından sen bilmen gereken her şeyi öğrendin. Hiçbir şey bilmeden gidip dumur olmak daha kötü![]()
bu arada kimse ikliminden bahsetmedi nasıldır yazın williamsburg
mrb arkadaşlar ben 16haziran 13:55 britishairways le gidiyorum bu uçakla giden var mı?
işim de virginia da tysons corner center da stand işi...burayı bilen var mı ne düşÃ¼nüyosunuz yardımcı olursanız sevinirim![]()
Şu anda 11 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 11 misafir)
Bookmarks