Hayırlı olsun
Kardesim hayirli olsun sevindim vallaha![]()
nerdesinaçıklama bekliyoruz
Party yapıyor sanırım arkadaşgelemedi foruma
![]()
geldimevet şindi açıklıyorum.
öncelikle bizi çagırdılar 13.45 gelsin dediler.telefon falan yasak malum.buraları kısa geçiyorum x-ray'dan de geçtikten sonra.belgeleri falan ayarlıyolar.neyse bindim asansöre VA katına çıktım.sıra aldım once belgeleri bi verdim. sonra bi numaram daha geldi parmak izlerini verdim.sonra geçtim en saga bekledim büyük bekleyişe
13 numaraşı giyeşeye gittim.orta yaşlı kumral bi kadın vardı.konuşma tam olarak şöyle geçti ::
nasılsın --- iyiyim siz?
iyiyim sordugun için saol
nereye gidiyorsun --- los angeles , santa monica
ne iş yapıcaksın -- food serve worker.burada kendim yapacagım işten bahsettim.müşterilere servis falan edicem gibi.
bölümün ney? --- yiyecek içecek işletmeciliği.
bölünle işin cok güzelmiş biriyle alakalı dedi-- evet benim için cok iyi dedim.(bu sırada imza falan attı kaşe falan bastı bi kagıda. )
bunu okudun mu ?( insan hakları muhabbeti ) - evet menejerim bi kaç gün once gondermişti.okudum dedim.
sonra 2 kagıt verdi.(burda yusuf yusuf ettim )bunları dedi gezerken yanında bulundur dedi. eyv dedim.sonra bi kagıt verdi verdigin adresteki ptt'den alabilirsin dedi pasaportunu.ha
en son have a nice holiday dedi thanks good day dedim ve kaçtim
transkiripte bakmadı bile açtı ama hiç umursamadı oyle attı kenara üsste dedigim şeyleri imzalamayı başladı.şans mı kader mi kısmetmi bilmiyorum.
bu arada bi kıza dısarda hava nasıl diye sordular bilmedi red yediiçimden yardım etmek geldi.ama yapamadım.
genel olarak boyle.
Valla bu is şans ısı bölümünde etkisi olmuş tekrar hayırlı olsun.
ben sana ne dedim şansın var ise transkripte bakmaz demedim mi? Darısı başıma
gözün aydın,hayırlı uğurlu olsun,darısı bizlere inşallah
inş. arkadaşlar inş. herkez alır da murat dalkılıç kim o la ki![]()
hyrlı olsn dstm
Valla dostum şanslıymışsın hayırlı olsun. Benim görüşmemde 13 Mayıs 13.45 te not ortalamam 2.01 sınır yani, son sınıf öğrencisiyim fakat okul bitmiyor umarım bi aksilik yaşamam. Bir fikri önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.
kardeşim benim 25 nisan 13.45 visa interwiev dıye yazım var onu bir oku istersen
Merhaba arkadaşlar
Bende 24 nisan 8.45 de ankarada girdim görüşmeye...Size sunları söyliyim ortalamanız 2.00 üstünde ise ve ing orta düzeydeyse almamanız imkansız.Gözlemlerime gelince ankarada lily diye 8 numaralı bankoda ki kadın sabahtan akşama kadar RED VERMEDİben 8.45 de girdim 12.10 da cıktım içerde 2 tane WAT öğrencisi kaldık benden sonra girenler dahi cıktı,tabi yusuf yusuf heyecan dorukta
Numaram yandı gittim.
-nerede okuyorsun ?
-Eskişehir OSMANGAZİ ÜNİVERSİTESİ
-Neden eskişehir ?
-Eskişehirliyim dedim
-Nereye gidiceksin ? ne iş yapacaksın ?
-Mc donalds,CREW MEMBER
sonra transkiriptimi aldı ortalamam 2.19
-en sevdiğin ders ne dedi ?
-bende finans ve ekonomi dedim
son soru bombaydı zaten HANGİ TAKIMI TUTUYOSUN DEDİ ?
BEŞİKTAŞneden BEŞİKTAŞ dedi ben anlamadım sonra seviyorum beşiktaşı dedim sadece şakaydı dedi güldü.
DS 2019 belgesini kaldırdı ve bunu kaybetme dedi ve iyi tatiller dedi
Şimdi arkadaşlar pasaportumun içinde lastikli bir şekilde DS 2019 belgesi ve diğer belgeler vardı,pasaportun üstünde de numaram vardı.Kadın ne mühür ne de imza hiç bişey yapmadı,ben ve benimle OCEAN CİTY marylanda gidecek olan 2 arkadaşımda 8 den aldı onlara da mühür ya da başka bişey yapıp vermemiş...Bu bizde soru işareti olarak kaldı tabi
Hiç ama hiç heyecan yapmayın ! GÜLÜMSEMEYİ UNUTMAYIN
HERKESE İYİ ŞANSLAR
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks