Merhaba bende bu yaz ocean cıtyde olacagım ve Dead Freddies de calısacagım ucak fırması Alitalia gıdecegımonceden gıtmıs bırı var mı nasıl bır fırma
Arkadaslar gittigimde en yakin zamanda bisiklet satin almak istiyorum daha onceden gitmis olanlar varsa onerebilecegi yerleri soyleyebilirler mi yada bu konu hakkinda bir fikir verebilir misiniz?
Gittigin yerde büyük ihtimal walmart gibi büyük yerler olur bisiklet almak icin oralardan bulursun
arkadaslar 4 gundur oceancitydeyiz . 3 arkadasiz hala ev bulamadik. herkes evler dolu diyo bosta ev goren duyan yardimci olabilecek insanlar yazabilir mi ? resmen surunuyoruz![]()
Arkadaşlar 2016 için burada food lion düşünüyorum durum nedir bilen var mı acaba?
yaşam hakkında bilgi verebilir mi gidenler acaba?
Teşkkürler![]()
Housekeeping ve Baltimore pişmanlıktır.
en kötü wat tebrübesini edinmek istemiyorsanız housekeeping ve zenci sehirlerinden uzak durun
Arkadaşlar Ocean city de iş bulabilirseniz, size burayı sunarlarsa gidin. Samimi söylüyorum çok sıcak harika bir yaz şehri. Geçen yaz oradaydım ve güzel insanlarla tanışıp güzel anılar biriktirdim. Harika bir sahili, bir çok bar, cafe , club gibi eğlence mekanı var. Bilmem kaç kilometrelik cıvıl cıvıl insan kaynayan harika bir boardwalk u var. Sırf o güneşin doğuşunu sahilde izlemek için tekrar giderim. Ek olarak Rus ve Doğu avrupa öğrencilerinin sayısı çok. Haftasonları New York ve Baltimore gibi şehirlerden tatilci akını olur, haftasonları işler müthiş yoğun geçer. Washington, Baltimore , Atlantic city , philly , New york 4-5 saatlik araba mesafesindeler.
Ben de Ocean city-maryland'de çalışıcam bu yılev arkadaşı falan arayan varsa ulaşabilirr
Ocean city'de 2. İş imkanı nasıl? Konaklama haftalık 40usd karşılığında iş veren tarafından ayarlanıyor, 2. İş olanağı da varsa kesin orası olacak gibi tercihim.
40 dolarlik konaklama o bolge icin bedava sayilir. Konuyu bastan itibaren okursan baya bigliye ulasacagini dusunuyorum.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Tşkler Evet inceledim konuyu da,konaklamanın iyi olduğunu söylüyor herkes umarım orası olur.
olsun uğraşırız artık güzel bi travel için, mecbur![]()
Arkadaşlar merhaba bende bu yaz Ocean city e gitmeyi düşünüyorum HOLİDAY İNN de housekeeperlik işi var ancak kalacak yer mevcut değil danışmanım ortalama 90-100$ haftalık a bulabiliriz dedi. Tavsiyesi olan ve bu yaz gidecek olan varsa iletişime geçebilir tek başıma gideceğim hafif bi tedirginlikte yok değilmesajlarınızı bekliyorum
Konu hrnkrds tarafından (24-01-2016 Saat 05:42 PM ) değiştirilmiştir.
Ben de gidiyorum ve ben de o otel icin gorusmeye gidecem subatta, ilk defa gidecegim icin bi tavsiyem yok ama tirsiyorsan , yanindayim
eyvallah kardeşim , tırsma değilde bi heyecan durumu var tabi üst yorumlarda 40 $ a kalma yeri var yazmışsın sen hangi firmayla gidiyosun ? benim unitedtowers ve otelin ayarlamadığını söyledi.
Tırsma kısmı şaka tabi,heyecan bende de varben de aynı şirketle gidiyorum,bilmiyorum belki tek kişilik konaklama kontenjanı vardı belki onu da ben kaptım ya da farklı yerlerdir,sadece tahmin yürütüyorum,ben Holiday Inn için söyledim senin başka yerdir belki.
Aynen konaklama orada senin dediğin civardaymış fiyatları. Evet iletişimde kalalım, orda bulalım birbirimizi![]()
Arkadaşlar ocean city new jersey de olacak var mı?
Bende büyük ihtimalle Holidayy inn hoteldeyim. Çamaşırcılık bizim işimiz![]()
Benim is daha belli degil, birkac is alani vardi, sanirim ya mulakattan sonra ya da oraya gidince uygun bir pozisyona yerlestirecekler, tam sureci bilmiyorum ama anlasilan baya turk olacak ordasurekli vakit gecirmesek bile iletisimde kalalim yardimlasma adina
Ben de bu sene ocean citydeyim. Şirketim konaklama sağlamıyor konaklama araştırabileceğim siteleri önerebilir misiniz ya da siz Nasıl bulacaksınız ? Konaklama pahalı olduğunu söyleniyor ne kadar doğru ?
Arkadaşlar merhabalar.
Ben de bu yaz Ocean City deyim tabi vizeyi alırsak.
Seasonal Housing in Ocean City, MD |
Bu siteye bir bakın isterseniz konaklama için.
Baktım o siteye ama benim iş yerime çok uzaklar yardım için teşekkürler. Başka fikri olan arkadaşlar olup da paylaşırlarsa sevinirim
Hostelleri araştırdım da Maryland'in her yeri hostel dolu .Ocean City'de 1 tane bile yok. Şehir küçük hostel yok.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks