Arkadaşlar brett robinson px9 da calısacagım suana kadar denk gelmedim orda çalışacak arkadasa 9.06- 10.09 orda bulunacağım
Ben de px east te calışacağım ben de 15.06-04.09 arası oradayım
http://www.turkishwat.net/diger-eyal...tml#post190113 bu başlıkta uzun iki yazı var oku, yine de aklına takılan olursa yazarsın buraya
söyleme nedenim parça başı oluşu değil. senin otelinden odalar diğer ph otellerine göre 1.5 kat daha büyük. büyüklükten kastım metrekare cinsinden. yatak ve wc sayısı aynıdır. atıyorum 2 oda 1 salon unit verildi. diğer ph otellerinde bu odayı yaklaşık 1saat20dakikada temizler orta seviyenin üstünde bir housekeeper. ama east west onthebay gibi otellerde bu süre 1 saat35dakika civarı sürer. biri alır 23 dolar diğeri alır 35 dolar 15 dakikada 12 dolar fark var. günlüğe vurduğunda bu fark 50ye yakın oluyor. min 5 gün çalışıyorsun (7 gün çalıştığım oldu genelde off günlerimden çalışmak istedim ortalama 6 gün çalıştım) eder sana 250 dolarlık fark. biri alır net 250 dolar paycheck diğeri alır 470 dolar net check. where is the adalet diye ağlar diğerleri sen bu gece walmarttan hangi pahalı şarabı denesem diye düşünürsün
göreceksiniz ki farklı otellerde çalışan arkadaşlarınızdan biri 200 dolar alırken kimisi net 650 dolar alacak o zaman aklınıza beni getirin o çocuk demişti dersiniz![]()
bu arada ben de phx5 te çalıştım. ortalama paycheck im net 400 dolar civarıydı. kastığım halde bu kadar alabildim yani
Gidesim gelmedibende 3 yıl housekeeperlık yaptım turizm lisesindeım biliyorum yani işi o 3 yılda derslerde nöbetlerdeki yanlış olmasın
iş i imzalarken ögrendim pxlerin mutfak oldugunu bi nevi apart gibi Türkiye deki oteller gibi sanıyordum. Tam anlamadığım bi konu vardı student a student b A oda sayısına göre daha cok alıyordu sanırım fiyat
aynen bildiğin koca bizim evlerdeki gibi mutfakları var bazılarında abartmıyorum 25ten fazla tencere var. küfür ederek temizlerdim seasonal cleaning yaparken. nerden baksan 500 oda temizledim sadece 2 kere kullanılmış tencere gördüm kullanılmıyor bileboşver çok dert etme işi gücü, partilerin tadını çıkar derim e küçük bir köy 500 den fazla öğrenci dururlar mı hiç
![]()
Bu 21 yas sinira yerel barlar cok takiliyor mu yoksa tek eglencemiz partiler mi birazda parti hakkinda bilgi verirmsn
hiç öyle yakında düzgün eğlenebileceğin mekan yok. wharf diye bir mekan var orda biraz içip rock tarzı müzik eşliğinde muhabbet edebilirsin. onun dışında pensacolaya gidersin 1saat 15dk uzaklıkta iyi mekan denilebilecek bir kaç yer var ama taksi parası 70 dolar civari gidiş geliş 140 baya maliyet yani. 21 yaş sınırına içmeyeceğine inandırırsan takılmazsın öyle deyip içerken yakalanırsan cezası var sadece para da değildi yanlış hatırlamıyorsam.
phx5 benim çalışacağım yer iş de facilities attendant iş hakkında bilgin var mı hocam
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks