İngilizce benim de problem ya , valla yukarıda yazan arkadaşın yerine kendimi koydum.Aynı durum ben de var
)
Aynen ya ingilizce olmadı mı bazı şeyler olmuyor malesef..
İngilizce benim de problem ya , valla yukarıda yazan arkadaşın yerine kendimi koydum.Aynı durum ben de var
)
Aynen ya ingilizce olmadı mı bazı şeyler olmuyor malesef..
kardeşim pek takma bu kadar akışına bırak derim
1 firmayla gorusmeye gittim.ingilizceme yeterli degil dediler.ama ben kendimi ingilizce ifade edebildigimi dusunuyorum.yabanci biriyle konustugumda cok komplike cumleler olmadan simdiye kadar ifade edebildim.Yazarak ise gayet iyi derdimi tasami anlatabiliyorum.Konusurken ise herkeste de var olan bir pratik eksikligim olduguna inaniyorum ama tabii yine de pek kabul gormez boyle.
zaten amerika'ya oldu da gidersem pek fazla insanla muhattap olmadan, hayatima bir ek tecrube katmak icin gidiyorum.herkes 10 level gelistirirse ingilizcesini amerikada, ben 3 gelistirsem bile boyle, kendime bir kâr olarak gorurum.ama once kabul edilmek var.
ing ni geliştirebildiğin kadar geliştir gidene kadar ,özellikle vocabulary kısmında iş sözleşmelerinde adamların advanced aramalrının sebebi anlaşabilmek ötesi değil kimse senden fazlasını beklemiyo ,ki zten bizm öğrendiğimiz ing ile günlük konuşma dili yani amerikada kullanılan ing arasında farklılıklar var ister istemez zorlanıcaz amerikaya gittiğimizde
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks