google earth den ufak bi arastırma yaptım norfolk int. airport ile virginia beach arası 19 mil yani yaklasık 30 km artık hiç bişey bilmiyorsak taksi ile ulasım sağlarız.
google earth den ufak bi arastırma yaptım norfolk int. airport ile virginia beach arası 19 mil yani yaklasık 30 km artık hiç bişey bilmiyorsak taksi ile ulasım sağlarız.
Geçen sene Virginia Beachteydim arkadaşlar sorularınız varsa cevaplayabilirim
ben bu yaz philadelphiada calısmak üzere anlastım fakat daha sonradan istemediğimi belirttim.cünkü hepsi türk olcakmıs kaldığım ve calıstığım yerdekilerin.virginia beach gözüme eğlenceli ve yasanabilir göründü ve sanırım oraya gitmek istiyorum.sirketim ayarlayamazsa oraya gidip iş bulma olasılığım cok düsük müdür ?
ben sheraton da çalışıcam,fakat kalıcam yeri henüz ayarlamadım,şirket birsürü adres linki göndermiş fakat burdan ayarlayıp gitmem ne kadar dogru görmeden bilemiyorum.ayrıca sheratonla ilgili bilgisi olan var mı acaba çalışma şartları falan olarak housekeeper olarak çalışıcam,tip lerden ümitliydm fakat tipleri managerlarn topladıgı söylenyo?bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim teşekkürler
Sheraton iyi bir otel arkadaşlarımdan duyduğuma göre güzel tip çıkıyormuş yalnız manager hızlı çalışırsan çok oda veriyormuş bu yüzden başka hızlı çalışırsın gözüne girersin ve tip toplama konusunda hızlı olursan kimse tiplerini alamaz saat 11 de bütün odaları kontrol etmen gerekiyor.Konaklamaya gelince şirketin seni alıp bir eve yerleştirmesi lazım bunlar olmadı diyelim her türlü kalacak yer bulursun sheraton a yakın motelller var bir süre kalıp beğenmedin mi başka bir yere çıkarsın .
hilton otel hakkında fikri olan varsa paylaşımını bekliyorum,ben de kalacağım yeri gidince ayarlarım diye düşünüyorum.açıkta kalmasak bari![]()
hilton oteli virginia beach teki lüks otellerden biri işte sıkıntı çekeceğini zannetmiyorum konaklamaya gelince açıkta kalmazsın gideceğin şirket yardımcı olacaktır geçen sene ordaki danışman beni almıştı ve evleri gezdiriyor beğenirsen kalıyorsun tabi kendi çıkarına göre yerleştiriyor yani hemen kultulmak istiyor haklıda çok öğrenci var
hilton oteli 31. caddede uzak yerlere yerleşmemeye dikkat et çünkü geçen sene benim otelim 37 deydi beni 11. caddeye yerleştirdi 1 ay zorluk çekmiştim sonra başka eve çıktım tabi depozito yanıyor bu yüzden ilk karar önemli
genellikle 19-28 caddeleri arası yerleşim yoğun oluyor
Bende 25 mayısta best western otelinde başlıcam.23 mayısta ucucam inş..uçak biletini 2 3 gune almış olurum.kalıcak yer belli değil daha.Tarihim erken kalıcak yer bulurum dıye dusunuyorum.İnş ayazda kalmayız![]()
@earthborn dostum ilk bir hafta motelde kalmayı düşünüyorum,tavsiye edebileceğin bir yer varmı ?
teşekkürler erthborn daha önceki cevabın için de,ben sheratonda çalışıcm da bana tavsiye edeceğin motel?burdan rezervasyon yaptrmalımıym sence motel için
önceden virginia ya gitmiş olan arkadaşlar Holiday Inn & Suites North Beach nasıl bi yerdir bileniniz var mı? Ben orada çalışacağım. Ve konaklama da evden falan bahsediyorsunuz nasıl oluyor biraz ayrıntılı anlatabilir misiniz?
Courtyard Virginia Beach Oceanfront/North 37th Street'de çalışacağım....
senin otelini de görmüştüm. benim çalışacağım yerin tam yanında arada 10 metre falan var
yani görmüştüm derken google earth den gördümbende ilk defa gideceğim virginia beach e
![]()
hehehe iyiymiştepeden nasıl gözüküyo onu soriyim bende....
tepeden pek belli olmuyor ama büyük sayılabilecek bi otel bence. fotoğrafları falan bayağı güzel google dan gördüğüm kadarıyla![]()
26 mayıs günü uçağı kalkan var mı??
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks