arkadaşlar...hangi şirketle gitmeyi düşünüyorsunuz..?...burada, şirket ismi yazabiliyor muyuz sayın admin =)
arkadaşlar...hangi şirketle gitmeyi düşünüyorsunuz..?...burada, şirket ismi yazabiliyor muyuz sayın admin =)
gazi üniversitesinin sayfasını canlandıralım nerdesiniz arkadaşlar gitmeyi düşünenler var mı bu sene
Ben varım
__2009 watçısı olma yönünde çalışmalar yapan kız __
hangi bölüm ve nereye gitmewk istiyosun gazi demek genel oluyo aslında
slm arkadaşlar ben geçen sene bi kaç arkadaşımla beraber wata gittim ve gerçekten çok eğlenceliydi bu sene tekarr gidicem.POSEİDON la gittim gerçekten çok yardımcı oluyorlar onlar herşeyi ayarlıyorlar sizin için gerçekten bugun ekadar duyduum en iyi firma.
selam bende gazideyim.bu sene (2009) ilk defa gideceğim.academix le gidiyorum ben gidecek arkadaşlarla görüşebilirsek çok iyi olur.New Jersey AC ye gitmeyi planlıyorum.
merhaba arkdaşlar bende iibfdenim 2009 wat programına bende katılacağım ( karya ) ile gidiyorum bende=) kaydımı yaptırdım ama hangi eyalete gideceğimi henüz karar vermedim bu hafta belgeleri toplamaya başlıyacağım inş.. bu sene gideceklerle iletişim halinde olursak çok ii olur=)
Selam dostum foruma hoşgeldin ben uzun zamandır buralardayım aynı okuldayız.
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
Gazi İİBF İşletme 1. sınıfım.
Kısmet olursa gidicez bu sene.
Varsa gidicek arkadaşlar paslaşabiliriz.
merhaba arklar ben de iibf çekodayım..ben de bu sene ilk kez gitcem new jersey six flagste kodak fotografçılık düşünüyorum ama henüz belli degil academixle gitcem ben de. görüşelim bilgilerimizi paylaşalım...
Gazi den gidecekler msn adresim profilimde yazıyor. Muhabbet isteyen eklesin
2009 yılı WAT programına ilk kez katılıyorum.
Çalışacağım İş:
Gaylord National Resort & Convention Center
Washington D.C.
Housekeeper, Houseman.
www.gaylordnational.com /
www.nationalharbor.com
Saat Ücreti:
8$ + overtime 12$
Konaklama:
Red Roof Inn - Motel
www.redroofinn.com
12.5 $ günlük.
Gazi'de okuyan arkadaşlar geri geleli ççook oluyor ama kimse neden nasıl geçtiğini yazmıyor?? Bende 2008 de gitmiştim Poseidon firmasıyla ve çok memnun kaldım..İ.İ.B.F deyim 6.senem şuan..amerikan futbolu takımının kaptanlarındanım ve her sene mutlaka takım arkadaşlarımdan giden oluyor amerikaya..tabiki benim gittiğim firmayla..onlar memnun kaldı 2010 için tekrar kayıt yaptıranlar var hatta şuanda..bakalım okul 7 ye uzarsa bende tekrar giderim belki
evet tanışmıştık..
benimde gaziden arkadaslarım gidiyorr siz nerelere gidiosunuzz ne iş yapmayı dusunuosunzz
2010 Wisconsin Dells/ Mt. Olympusda olacağım inş. şayet vize engeline takılmaz isek.
Gazi İktisatım. 1. sınıf.
Arkadaşlar Ben de gazide turizm okuyorum 2 yazdır amerikaya gidiyorum. hem edindiğim tecrübeler hem geliştirdiğim ingilizce hem de kazandığım birçok arkadaşlarım oldu. Wat programına katıldığım için çok memnunum. herkese bu tecrübeyi tavsiye ederim. yardıma ihtiyacınız olduğunda çekinmeden sorabilirsiniz. Hepinize kolay gelsin..
Bu sene gaziden giden yokmu ???
ben ben ben gitcem
gazili arkadaşlardan hiç ses çıkmıyo kimler gidiyo bu sene amerikaya özelliklede mühendislik fakültesindne giden arkadaş yok mu ???
ben varım gazi mühendislikten ... hangi bölüm seninki?
endüstri senin
ben de gidiyoruuummmmm
okul öncesi öğretmenliği 2.sınıf bittii
bu sene gidecekler nerelere gidiyor bakalım?
beyler bende varım da herkes mi armada ile gidiyor travel kısmında güzel bi ekip çıkarsa beraber yapabiliriz 4 5 kişi araba kiralar yada satın alınabilir
Gazi Üniversitesi epey sessiz kalmış. Bu yıl gidecek olan var mı bizden? Ben 2014 için gitmeyi planlıyorum.
Ben gidiyorum bu sene.
Hangi bölüm ve kaçıncı sınıfsınız?
Turizm Rehberliği 1. Sinif sen?
İktisat 1. Sınıf. Hangi firmayla gidiyorsunuz?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks