bende delaware gitmek istiyorum gecen sene bi arkadasım orada calısmıt cok guzel dedi bu sene beraber gidelim dedik ama halen netten iş arıyoruz.Bulabileceğimiz bir yer varsa yardımcı olur musunuz
bende delaware gitmek istiyorum gecen sene bi arkadasım orada calısmıt cok guzel dedi bu sene beraber gidelim dedik ama halen netten iş arıyoruz.Bulabileceğimiz bir yer varsa yardımcı olur musunuz
Arkadaşlar merhabalar.
Bende bu yaz Delaware-Rehoboth Beach'te olacağım. Papper's Inc.'te çalışacağım. O bölgeye gidenler mesaj yada mail yoluyla dönerse sevinirim...
Biz vizeyi ve uçak biletini aldık. 11 haziranda gideceğiz.
Benim daha vize sürecim var ama red alırım gibi bir korkum pek yok. Onun dışında iş başlangıç tarihim 8 Haziran. Yani daha erken orada olacağım, sorunsuz vizeden geçersem tabiki...
Benimde vize sorunum olmassa mauıs sonu gibi gidicem cuma günü vizem var haziranada sarkabilir gidecek arkadaşlar varsa tek gidiceemben
teşekkür ederim korkuyorum biraz benim hazırlık yeni bitti sıkıntı olur diye
rahat ol ya ezgisik sıkıntı olmaz rahat davranmaya calış zaten pek zorlamıyorlar..ben 8 hazıranda ordayım hangi şirkette calıscaksın ben rehoboth beach sea shell shop.tayım...
Konu alkan20 tarafından (09-05-2011 Saat 10:51 PM ) değiştirilmiştir.
Vize görüşmesi 1 dakika sürdü bizim.
- Broşürü okudun, anladın mı?
- Okul ne zaman bitecek?
- Nereye gideceksin?
- Neden amerikaya gitmek istiyorsun?
- İyi tatiller.
Hazırlık okuduğunuz için sorun yaşamazsınız. Asıl sorun Rehoboth Beach'te ev bulmak bizim için şu an
ayni caddedeyiz ben bi basında sen diğer basında..ins bi sıkıntı olmadan adapte olursun oraya gıdıp kendın bakmanı tavsıye ederım..ben hazıran 8 de orda olcam maalesef senden sora..
Bende tahmini 5'i 6'sı gibi Delaware'de olacağım. Kalacak yer ayarlıyor şirket 95 dolardan. İlk sersemlik sürecinde avantaj olur diye düşünüyorum. Daha sonra olmadı birşeyler ayarlayacağım...
yakın yerlerde çalışıyoruz. Orada muhtemelen karşılaşırız sürekli
gençler JFK-Rehoboth Beach, DE.. arası öğrenciler için ulaşım sağlayan bir şirket bulduk konaklama-banka hesabı açma-western union-ulaşım-geziler-partiler gibi öğrencilere yonelik bir şirket... bi incelemenizi iletişime geçmenizi öneririm.. jfk-rehoboth 75$ fiyat çok uygun gibi....
(( Ocean City Student Center ))
giden arkadaşlar ev durumlarını ve fiyatlarını yazarsa çok iyi olur. bir hafta sonra oradayız biz de.
merhabalar,
bu sene bnde rehoboth beach e gitmeyi düşünüyorum da 2011 den geçen seneye değişen bir sey oldu mu 2012 de de gidenler de bildiklerini paylaşırsa sevinirim konaklama açıksından.
birde see shell food da çalışmayı düşünüyorum orada çalışanlar karşılaştıkları durumları paylaşabilirler mi?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks