amanınnn..ben de ingilizcem var sanıodum tam olarak anlamadım formda neler sorduğunu:S
amanınnn..ben de ingilizcem var sanıodum tam olarak anlamadım formda neler sorduğunu:S
ya şimdi sordugum soruya gülceksiniz ama sorucam valla benim bileti şirket aldı klm den ama ben izmirde oturuyorum klm nin burda acentası yok bana 2 sayfalık bi çıktı verdiler orda uçuş detayları yazıyo..bileti istanbul havalanında uçağa binmeden alırsın dediler..bişey olmaz dimi yani hemen uçağa binmeden nsl gidip alcam kazıklanmadım dimi
Ezgi.. biletin alındıysa ve ticket number elindeyse..Pasaportunla bile gitmen yeterli.. Ekstra bir bilet vermeyecekler.. Elektronik bilet dedikleri bu işte
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
arkadaslar bu soruyu tekrar sormak istiyorum gozden kactı heralde
bu soruya sunu da ekleyeyim. burdan munihe giderken ucagımızdaki koltuk numarasıyla munihten newyorka giderken oturacagımız koltuk numarası aynımı. bu iki koltuğuda ataturk havalimanındamı seciyoruz. yoksa birini munihtemi.?
aynı diil..ben deltayla gidiyorum.new yorka gideceğim koltuk nosu ile new yorktan richmond a gideceğim koltuk nosu farklı..
tamam bi soru daha sorucam ama gene gülmek yok ticket numarası nerde yazyıo..ya utanıyorum artık ne kdr saçma soru varsa bıkmadan usanmadan sordum yıl boyu fiorex çok sağol ya usanmadan cewaplıyosun seni forumun en sabırlı elemanı seçmeleri için burdan tüm yetkililere sesleniyorum bana bu kdr tahammül ettiği için fiorex i yılın watçısı seçelim
ezgi sana verilen numarayı klm nin sitesine girip kontrol edebilirsin last name we booking nr sorcaklar sana ordan bakabilirsin
All the miles that separate disappear now when I'm dreaming of your face..
yukarda date in hemen altında booking ref war işte o
bu yüzden fiorex forum yöneticisi zaten. çok sabırlıdır o çookkk..
bilet numaran yukarda solda yazması lazım ticket number die..
stephen +1 dostum
hiçde bi kere gayet güzel çıkmışım hatta pasaporttada bu resmimi kullandım hem siz önce shinoda nın avatar resmine bakın
Bayanlara özel olarak yardım ettiğimi düşünenler profilime girip postladıgım 700 küsür mesajın kimlere yardım ve hizmet ettiğini görebilirler.. Başka yorum yok.Ayrıca ezgi evet fotoyu değiştir. bi daha yardım yok yoksa..
gerçekten iç karartıcı bi foto fiorex allah kolaylık wersin kaç kere baktın bu resme o cevapları verirken acaba
o kadar guzel cıkmıssınki senin yazdıklarını okusammı okumasammı diye iki kere dusunuyorum.:=)
o yuzden diyorum ben okuyup okumama konusunda tereddut ederken fiorex okumakla kalmıyo bide cevaplıyo
avatar resmine bakılmaksızın forumdaki herkesin(ezgide dahil olmak uzere ) sorularını yanıtlamaya calısan fiorex için kocaman bir alkıs arkadaslar)
Başıma bi kaç kere geldi .Böyle eleştirilere maruz kaldım.Hemen patlatayım dedim..
stephen bundan önceki başka uçak tecrübelerimi düşünerek koltuk numaranın her uçakta aynı olmayacağını söyleyebilirim ..atatürk havalimanında check in yapıcaksın sonra çıkıcaksın gidicein yere kadar bidaha check in yapmicaksın hocam..benim bildiğim bu
stephen (V for Vandetta) ben cevap verdim ama görmedin sanırım..
@kerempi
tesekkur ederim kanka
@sirona
yok senin cevabını gordum ama tesekkur etmeyi atladım koltuk numarasından ziyade check-in işlemini ogrenmek istiyodum o yuzden tekrar yazdım sanada tesekkurler
rica ederim kardeşim
rica rica ni demek..
Aktarma yapacağın yerde uçuş kapısında tekrar check-in yapılıp biniş kartınız basılıyor.
IST cıkıslı ucak için boarding pass alıosun.. Onun uzerındede koltuk numaran vs yazıyor.. Aktarma yapacagın yerde de ucagını değiştirecegin için orada yeni bir biniş kartı ve yenı koltuk numarası alıosun.
ilk sayfada sironanın verdiği bilgilerde yazıyo. heralde orda 2 adet derken biri istanbulda diğeri munihte verilecek demek istemiş.
ok fiorex teşekkur ettim
fiorex ben farklı biliyorum .check in i yaparken sana yapacağın uçuşlar için atatürk havalimanından çıkarken bütün uçuşların için boarding pass larını vericekler ve sonrasında sadece uçağa biniş işlemlerini yapıcaksın diye biliyorum yanlış olabilir ama böyle biliyorum
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks