mayıs başladım mı bilet fiyatları biraz daha yükselicek. vizeniz varsa bileti bekletmeyin derim ben...
mayıs başladım mı bilet fiyatları biraz daha yükselicek. vizeniz varsa bileti bekletmeyin derim ben...
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
kayhan kardeş birşey soracam ben bu saatten sonra wata katılmak istiyorum senın yorumlarını okudum bilgine güveniyorum sence olabilir mi bu saatten sonra wat
Konu kayhan86 tarafından (22-04-2012 Saat 09:05 PM ) değiştirilmiştir. Sebep: düzeltme - metin ekleme
2008,2009,2011 wat katılımcısı
2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer
2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
ok tesekkurler
arkadaşlar şirketim bilet ayarladı bana hemen fiyatını yazıyorum lütfen bi yorum yaparsanız sevinirim
Air France**
19 haziran istanbul atatürk -> paris
paris -> Atlanta
atlanta - > NewYork
Delta**
20 ekim New York -> İstanbul
vergiler dahil 685 €
29 Martta aldım bileti.
Gidiş
Klm Royal Dutch Airlines
13 Haziran İstanbul Atatürk -> Amsterdam -> Houston, TX
Dönüş
Klm Royal Dutch Airlines
2 ekim New York -> Amsterdam -> İstanbul
Vergiler Dahil 600 €
7 haziran Alitalia ile ROMA-CHICAGO aktarmalı TRAVERSE CITY/MI (chicago'da 6saat duraklama)
21 eylül Delta ile NEW YORK-İSTANBUL NON-STOP
710 €
12 haziran ist-roma-chicago (alitalia)
24 eylül n.york-roma-ist (alitalia)
590 euro + 40 euro (vade farkı)
bunlara bir de wisconsin dells'e ulaşım ücreti de eklenecek o ne kadardır bilmiyorum henüz.
4 Haziran istanbul-paris-salt lake
10 Eylül los angeles-new york
15 Eylül new york-roma-istanbul
799 Euro
23 haziran ist.-paris-atlanta-norfolk
10 ekim ny-ams.-ist
640 €
09.06.2012
İSTANBUL - PARIS--PARIS - BOSTON
Air France
17.09.2012
NEW YORK-İSTANBUL
Delta Air Lines
564 €
Arkadaşlar daha geçen hafta gidişte lufthansa aktarmalı united airlines ile washington ardından dönüşte united airlines ile gene almanya üzerinden aktarmalı şekilde biletimi aldım.
Bilet için 500-550 tl world puan ödedim.
8Fiyata tüm vergiler falan dahil tabi zaten world puanınızı 3 kat sayıyorlar)
Şöyle ki babamın kartını adiosa çevirtip kendi puanlarımızı onun hesabına aktardık.
Zaten 300 lira çıktı kalan 200 küsür lira da avans world puan oldu 1 sene içerisinde kazanmamız gerekecek ama sorun olmayacaktır.
Bu şekilde www.bookinturkey.com'daki fiyatı 1550 tl olan bir bileti 550tl'den az bir fiyata almış oldum.
35 lira + 25 euro gibi bir fiyat cezası var uçak bileti tarihinin değiştirilmesinin.
1550 tl gerçek fiyatı olan bir bilet aldığımdan değiştirdiğimde de aynı klasmanda bilet bulabileceğimi düşünüyorum yani cezası çok olmayacaktır bana gene telefon aracılığıyla yardım alabilme imkanı olabilir Yapı Kredi seyahat hattıyla
Bu şimdi mi söylenir diyenler kusura bakmasın.
Henüz biletini almayanlarda bunu düşünsün.
Kafadan 1000tl kara geçtim.
Zaten uçak biletini de puanla alınca sanki ailem hiç para ödememiş gibi oldu.
Bu şekilde alacaklara uyarı :
-Adios kartın limitine göre avans puan alınıyor olması lazım.
8000se limit mesela 400 lira borç alıyorsundur 5000se 250 lira borç alıyorsundur gibi.Yani bunun planını iyice çıkarmadan boşuna adiosa geçmeyin sonra limit yetmedi vs diye uçak biletini alamayıp daha geç şekilde normal bileti almaya kalkıp daha fazla para ödemeniz gerekebilir.
-Puan aktarımı sadece 1.derece akrabalar arası oluyor.
-Süreli puanlar aktarılamıyor.
-Aldığınız avans puanı kapamak kolay birçok kampanyası oluyor zaten world'ün.
Sırf Play Card'la 500 lira limitle ben sadece 1 kampanyada 90tl kazanmışsam zaten siz hesap edin.
Detaylı bilgi için şuraya da bakabilirsiniz.
Adios kart ile dünyayı keşfe çıkıyos! İnanılmaz kampanyalar! Yanıyor! İpuçları!!
Transit vize gerekir mi diye lufthansa'yı aradığımda ABD vizeniz varsa tek aktarma yapacaksanız Almanya'da sorun olmaz dediler ama farklı bir durum varsa söylerseniz sevinirim
Not : Setur'un bookinturkey.com sitesinin fiyatları fena gelmedi bana
SEHIRLER HAKKINDA DETAYLI BILGI ICIN TIKLA
http://www.turkishwat.net/eyaletler-...nun-sehri.html
11 mayısta vize görüşmem ancak biletimi aldım. Çünkü bilet iadesinde 25 euro kesinti yapılıyor. vizeden sonra 100 euro fazlaya bilet almaktansa vize alamazsam eğer 25 euro gitmiş olucak sadece.
13 haziran istanbul - amsterdam / amsterdam houston
16 ekim new york - istanbul non stop
601 euro.
arkadaşlar benim sorum tam olarak bilet fiyatlarıyla ilgili değil ama, sitelerden bilet araştırırken bir sitede munich aktarmalı olan bilette almanya vizesi olup olmadıgını kontrol edin fln öle şeler yazıyodu. Anlamadıgım nokta aktarmalı gittiğimizde de aktarma yapacagımız ülkenin vizesini almış olmamız mı gerekiyo ?
http://www.turkishwat.net/vize-ve-pa...son-nokta.htmlarkadaşlar benim sorum tam olarak bilet fiyatlarıyla ilgili değil ama, sitelerden bilet araştırırken bir sitede munich aktarmalı olan bilette almanya vizesi olup olmadıgını kontrol edin fln öle şeler yazıyodu. Anlamadıgım nokta aktarmalı gittiğimizde de aktarma yapacagımız ülkenin vizesini almış olmamız mı gerekiyo ?
18 haziran ist jfk nonstop gidiş
10 ekim jfk ist nonstop dönüş 585 dolar
Konu mygoodies88 tarafından (05-05-2012 Saat 12:06 AM ) değiştirilmiştir.
arkadaşlar çoğu kişi newyorkta inece , gideceği yerlere nasıl gidecekler ? veya neden newyork ta iniyoruz onu anlamış değilim, açıklama yapabilecek var mı acaba
Gideceğin yere nasıl ulaşacağının araştırmasını kendinde yapabilirsin,ama buradan yazarsan da yardımcı oluruz.Öte yandan,neden genel olarak JFK'ye inilmesininde bir çok sebebi var,ama belkide en önemlisi Avrupa'dan Amerika'ya aktarma yapan havayolu şirketlerinin birçoğunun hem Amerika'nın en büyük havaalanlarından biri olması sebebiyle hemde Birleşik Devletler'in Avrupa'ya en yakın havaalanı olmasından dolayı burayı tercih etmesidir.Avrupa ve Amerikan kuruluşlu hava şirketlerinin Codeshare anlaşmalarına baktığımzda birçoğu JFK yı ana üs olarak belirler Amerika'da.Ayrıca yine Amerika içinde istediğin bütün noktalara bu havaalanından iç hatl uçuşları vardır.Bunlar sadece bir kaç sebebiarkadaşlar çoğu kişi newyorkta inece , gideceği yerlere nasıl gidecekler ? veya neden newyork ta iniyoruz onu anlamış değilim, açıklama yapabilecek var mı acaba
Aslında bu dediğinde çok değişken.Mesela bilet fiyatlarını araştırırken merak etmiştim İst-Londra-JFK yerine IST-LONDA-MIAMI biletine bakmıştım daha ucuzdu.Zaten bilet işi tamamıyla bir kumar aldığın dönemde pahalı olup daha sonra ucuzlayabiliyor yada tam tersi.anladım şimdi teşekkürler.. ve sanırım fiyat olarakta farkediyor mesela alabamaya inmekle JFK ye inmek arasında fiyat farkı var gördüğüm kadarıyla.
3 Haziran (THY Direk uçuş)
İstanbul - Los Angeles
2 Ekim (THY Direk Uçuş)
Los Angeles - İstanbul
760 €
Henüz vize almadım, vize reddi durumunda %100 iade ve 1 kereye mahsus ücretsiz tarih değişikliği hakkı var
11 Haziran İstanbul-JFK (Delta-nonstop)
16 Eylül JFK-İstanbul(Delta-nonstop)
537€
7 haziran istanbul-jfk (non-stop)
27 eylül jfk-istanbul (non-stop)
445 euro
DELTA AIRLINES
Konu blackwind11 tarafından (05-05-2012 Saat 01:57 AM ) değiştirilmiştir.
12 haziran / istanbul ist - frankfurt fra - houston iah
10 ekim / new york jfk - munich muc - izmir adb
€650
lufthansa tüm uçuşlar
Konu kzlsakal tarafından (05-05-2012 Saat 03:59 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: aktarma
14 haziran ist-denver
15 eylul ny-ist
750 € air france
18 haziran
istanbul paris
paris mineapolis
22 eylül
newyork paris
paris istanbul 700euro Air france dakotaya gidecem bi de otobuse binecem pestilim cıkar herhalde
Biraz yorulabilirsin ama ama birde ilk kez gidiyorsan o heyecanla yorulduğunu bile anlayamayabilirsin Sadece gitmeden önce minneapolis-dakota arası sefer yapan otobüs firmalarını ve bu firmaların sefer saatlerini araştırmanı tavsiye ederim.Sonra minneapolis'e indiğinde sudan çıkmış balığa dönme18 haziran
istanbul paris
paris mineapolis
22 eylül
newyork paris
paris istanbul 700euro Air france dakotaya gidecem bi de otobuse binecem pestilim cıkar herhalde
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks