Amerika'ya ben de 10 kere gitsem 11incisinde tekrar gitmek isterim
Amerika'ya ben de 10 kere gitsem 11incisinde tekrar gitmek isterim
ben 2 kere gittim...şimdi temelli gitme planları yapıyorum vala kimisi de bi daha adım atmam diyo tabi..
benim cedar point teki ilk izin gunumde hayalim gerceklesecek,ne zaman televizyonda yada internette roller -coaster gorsem agzımın suyu akardı;
Chicago'nun ve bölgdeki tüm outletlerin altını üstüne getirmek,deli gibi alışveriş yapmak bir de new york tuu yapayımbana yeterr zaten.
Senin direk beklenti, çünkü hepsinin gerçekleşmesi çok kolay
nyc de bi lokasyonda olucam...rockefellar plaza, hard rock cafe ya da planet hollywood..bakalım..darısı sizin başınıza
oo abi süpermiş ya.
kill them all-spartacus
kostüm partisine katılmak ve thor kılığına girmek istiyorum :d
helecan küpü
bolca eğlenmek ve amerikan aksanını az da olsa kapmak(gönül ingiliz aksanını öğrenmek ister tabi ama amerikada ingiliz alsanı zor gibi)
benimde ingiliz aksanı çok hosuma gidio ya ama harbı zor
kill them all-spartacus
benim hayalimmmm.... cebimde en az 2500 dolarla dönmek ve seneye bi daha amerikaya gitmek... bide amerikada artist olmak
21 agustosta taylor swıft konserı var ona gıtmek hayal olarak gosterılebılır...
ingilizce pratiğimi artırmak, laptop artı 2500 dolarla dönmek
iron maiden'ın sanırım 11 temmuzda konseri varmış ona gitmek ==>1
lady gaga'nın 4 temmuzda konseri varmış ona gitmek ==>2
bir adet netbook, bir adet notebook, bir adet süpersonik mp3 player, bir adet süpersonik cep telefonu, bir adet lcd ekran tv almak ==>3
türkiye'ye 1000 usd ile dönebilmek ==>4
harley davidson veya buell kask, motosiklet ceketi ve eldiveni almak ==>5
1000-1500 usd civarında jeep veya mini van tarzı v6 - v8 motorlu bi aracın yaz boyunca sahibi olabilmek==>6
bunları gerçekleştirmek için ikinci bir iş bulabilmek ==>7
san fernando vadisi'nin altını üstüne getirmek, los angeles'ı görmek ==>8
çok mu hayal kuruyorum :P
ya ben amerikaya gitmişken en kalitelilerini alayım diyorumrace kullandığım için harley çizme pek mantıklı değil kaldı ki harley çizme var bende kask olarak shoei xr-1000 yada xr-1100 almayı düşünüyorum. revit deri mont ve bir adet yazlık bir adet kışlık eldiven.. olur da hala param kalırsa bi tane de pantolon
hacı bu söylediklerin epeydir aklımda olan bi fikri yine gün yüzüne çıkartıyor: acaba orada motosiklet mi alsam?
abi lütfen race deme, rica olarak al yanlış anlama. ss yahu :P cbr600 falan mı var?
ehliyetle araba kullanıldıgını bılıormda motor sıkıntı olmasın hadı aldın dıelım orda motor sakat ıs kardesm basına bısı gelmesın al pasa gıbı jip
kill them all-spartacus
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks