bnde işletme 3 teym aynı fakültedeyzbnde bi arkadaşımla california ya gidicem siz ne zman gidiorsnz?
bnde işletme 3 teym aynı fakültedeyzbnde bi arkadaşımla california ya gidicem siz ne zman gidiorsnz?
bu soru kimeydi anlamadım ama bana diğil sanırsam çünkü aynı fakültede diliz
evet bende anlamadımm ıbbf de bırıne yazdii demekkii?..*..? ne ıs yapcaksınız oralarda? sızlerr .
daha henüz belli diil bizim ama sanırsam panama beach de sandwich artist olucak galiba bakalım
arkadaslar varmi sdu den edurehberle giden
acaba bana mı yazdıki bilmiyorum ama ben de iktisat 3 teyim, arkadaşımla utah a gidiyoruz ama fakülteden 2 kişi daha geliyor utah moab a. biz de edurehberle gidiyoruz
peki tamam ozamansiz eduerhber e ne zaman kyit oldunuz ve isinizi ne zaman sectiniz utah da ne is yapicaksiiniz siz?
15 kasımda kayıt olduk, 16 şubat jobfairde seçtik işimizi, ben garsonluk yapcam, arkadaşımda breakfast attendent olcak sizler napcaksınız arkadaşlar?
tam olarak tarihleri ben unutuutm yanı job faır tarıhını bıle unuttumm ben .. ama chicagoda six flags ta calısıcagımı bılıyorum birde tabiki İCEP le gıdıyorum benn 11hazıranda ıse baslıycam yani onlar ole sanıyoo. ben nezamn gıderım bellı olmazz....
bende chicagoya deil ama wisconsin dell e gidiyorum yakın sayılır
bizde büyük ihtimal orlando golden gate eğlence parkına gidiyoruz bakalım lady bird sen bizim enginle görüşmüşmüydün daha önce sdü den
sizin engin kim pek anlayamadım? edurehber den engin mi
hayır oda geçen sene edurehberle gitmişti bizim üniden engin dönem başında o birileriyle görüşmüştüde burdan edurehber yönlendirmiş acba sizmisniz dedim ama diil gabaa
tmm hatırladım evet biz görüşmek istemiştik ama görüşemedik arkadaşım netten yazışmıştı sadece
hatırladın dimitamam ozaman içim rahatladınese bakalım size amerikada bol şans vizenizi aldınızmı?
senin niye için rahatladı anlamadım ama öyle olsun yok daha vizeye gitmedik vizelerden sonra gitcez bi alsaydım rahatlıycam zaten de, sana da bol şans..
bizde vizelerden sora gitcez içimin rahatlaması geyikti boşver
bende vizemi aldım VİRGİNİA BEACH gidecem
lady bird naptınız gittinizmi vize görüşmesine ?
yaa saka gıbı benım 1MAYIS yaa yarın sabah5te yola cıkmayı dusunuyrum uff umranıyeden cıkıpp daha once hıc gıtmedıgım yere gıdıcemmm ppehhh
aykut fizik ten 50 almissin hadi ortalamayi gectin.bak ben chicago ya aldim bileti.alitalia dedin tutturdun .ucak konforsuz olursa seni varya anladin sen
jegelskerdeg sen sıx flagse mı gıdıyosun
evet bende 6 flags a gidiyorum.11 haziran.sen ne zaman?
bende 11 haziranda gıdıyorum brıtısh airwaysle ya sen
ben lufthansa ile gidiyorum senin ucus 09:00 galiba
yok bnm kı 08:30 british airwaysle gidiyorum bn sdu de ne okuon bn tarih 2, öğretim sen byuk ihtimal 1. öğretimsin galıba haa......
yok bende 2.ogretim .teknik egitimdeyim ben.sen operator mu olcan food a mi gircen?ben aykut la birlikte gidiyorum chicagoya.bizim okuldan baska varmı 6 flags a giden _?
benim bildigim yok baska gıden ama....sizin ne iş yapcagınız bellımi bizimki orya gıdınce bellı olcak yalnız orda bayagı kalabalık olucaz ama onu bılıyorum
ilk olarak opertaorluk yazdirdik ama ben simdi food a gecmek istiyorum suppervisior ile konusucam oraya gidince.sen burdaki oryantasyona mı katilcan yoksa ordaki ne mi?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks