Merhaba arkadaşlar ben de Green River ya da Rock Springs McDonaldsta çalışacağım tabi vizeyi alabilirsem
Merhaba arkadaşlar ben de Green River ya da Rock Springs McDonaldsta çalışacağım tabi vizeyi alabilirsem
merhaba cikolata inşallah alırsın vizeni.İşin ne olucak housekeeper filan mı??
inan bana hiç MCye bakmadn.Direk gittiğin yer cekti dikkatimi Fenada olmaz hani MC Donaldsta housekeeping:P misafirhane temizliği filan
Evet Artık gidip görücez iletişim kurarız .d
merhaba
Arkadaşlar bende Wyoming Laramie ye gidiceğim . Laramie ye gideniniz varmı.
Arkadaşlar merhaba bende Pantry Assistant olarak çalışacağım Jackson Lake Lodge' ta uçak bileti alan var mı wyoming için ben şuan araştırma aşamasındayım.
Happiness Only Real When Shared
Açıkçası şirkete biraz geç kaydolduğumdan,ingilizce düzeyime göre kalan seçeneklerden en iyisi buydu diyebilirim,ıssız bir yer ama biraz parayı çıkartıp daha güzel bir tatil yapılabilir.Ben artık takmıyorum napıcaz Allahın dağında diye,parti falan oluyormuş,olmadı kendi kendimize eğlenecek bişeyler buluruz.
[QUOTE=megacracker;161220]Açıkçası şirkete biraz geç kaydolduğumdan,ingilizce düzeyime göre kalan seçeneklerden en iyisi buydu diyebilirim,ıssız bir yer ama biraz parayı çıkartıp daha güzel bir tatil yapılabilir.Ben artık takmıyorum napıcaz Allahın dağında diye,parti falan oluyormuş,olmadı kendi kendimize eğlenecek bişeyler buluruz. [/
benim arkadaşım gitti wyominge gitmişte onun ortamı güzelmiş eglenmiş baya sadece dönüşü kötü olmuş tabi bide 3 uçakla gitmiş.benim arkadaşlar vazgeçtiler tek kaldım ben ondan biraz rahatsızım tek gitmek konusunda
senin vail resorts mu?
Benim de orası,Headwaters diye bir yer
haziranın ilk haftası
tamam benim de Moran,orası şehrin adı zaten
wyoming - teton village gıdıyorum snake river hotel de calısıcaz 3 arkadas
bende vail resorta gidiyorum haziraz 17 de. dishwasher olucakmışım :S neyse hayırlısı bu arada sara borrow diye bi kadınla mailleşiyorum ordan bi sürü belge yolladı bana bunları doldur geri yolla diye sizede yollandımı böyle belgeler.
evet geliyor
Bende gtlc jacson lake lodge a gidiyorum 14 haziranda mural room host olarak.Sara Borrows un yolladigi belgelerden sadece 1 tanesi taratilip yollanacakti gerisi giderken yanimizda goturulcek
Hangisi yollanacak biliyor musun?Şu yurt-oda bilgileri-tercihleri yazan kağıt mı?
Önceden gidenlere sorum var,yemekler nasıldı?
Gtlc havaalanindan bedava shuttle sagliyor ya insan kaynaklari rezervasyon icin bir numara verdi.Ben direk sara borrows a mail attim 14 haziran saat 6 da jackson hole airportta olacam diye 1 haftadir cevap vermedi kadin ya simdi rezervasyon yapildi mi yoksa illa o numarayi mi arayacam?.gidecegi tarihi bildirip freeshuttle rezervasyonu yaptiran var mi?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks