Bu götürülecekler için daha güncel bi başlık açılsa çok iyi olcak sanki ? Yiyecek olarak birşey götürmek sıkıntı mı değil mi? Anladığım kadarıyla yakalanırsa çöpe, yakalanmazsa senle birlikte geliyor.
ben de güncel bir konu açılması taraftarıyım
Tabi yeni bir konu da açılabilir fakat bu kadar tecrübeye sahip arkadaşın tekrar forumda bir araya gelip deneyimlerini yazması çok zor bir ihtimal. Bizim oraya götüreceğimiz şeyler yıllardır değişmedi, bence konunun burada devam etmesi de güzel olabilir.![]()
soruyorum , bugun tarihli yeni bir konu acsak ne yarariniza olacak ? Amerika ya gotureceginiz seyler eskiden gereksizken simdi mi gerekli olacak ? Ya da ulkeler gumruk kurallarini senede bir mi degistiriyor? Bunun disinda varsa bir nedeni aciklarsaniz iyi olur. Konularin eskilerinden devam edilmesi onemlidir. 52 sayfalik yazi bulunuyor ki bu kadar bilgiyi nasil biraraya getirmeyi dusunuyorsunuz yeni konu ile ? Hadi sizler bu konudan haberdarsiniz ve okursunuz , onumuzdeki sene foruma giren kisiler bu konu diplerde olacagi icin sadee bu sene gidecek olanlarin yorumlarindan olusan bir konuyu okuyacak ve eksik bilgiler edinecek. KIsacasi yeni mesaj ya da konu yazilacagi zaman , once arama yapiniz. Arama sonucunda benzer ya da ayni konu mevcut ise oraya yazin. Yazin ki konu bilgi butunlugu devam etsin. Her sene gelen kisiler de bu konulari okuyarak gecmis tum bilgilere sahip olsun. Iyi forumlar.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Bu konu daha çok yiyecek üstüne kurulu. Ben bi ara baya okudum sıkılmıştım, karpuz götürmeye çalışan mı dersin vs vs..
Gaziantep Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%100 İng.)
Bunun disinda , yaninizda 2-3 parca kiyafet disinda hicbirsey goturmeyin. Yani sirt cantasini dolduracak kadar esya goturun o kadar. Orada alisveris yapacaginizi unutmayin. Yemek isine bulasmayin , Amerika`ya gittiginizi unutmayin. Herseyi kolayca bulursunuz , Turk marketlerini de. Bunun disinda bu program kulturel degisim programi , Amerika`nin kulturunu yasamalisiniz. Dunya`nin tum mutfaklarini kolayca bulabilirsiniz zaten.
yakınında darty varsa gitmeden oradan alabilirsin, eğer satış elamanı ve Sen Abd'deki priz boyutlarından emin değilsen çin malı Tüm ülkelerin prizlerini dönüştüren dönüştürüceler var onlardan al 30 lira.Gayet sağlıklı çalışıyor. Ayrıca Abd'de Wallmart ve bestbuy lardada kolayca bulabilirsin .
Elektroniğe abanmayın edeceğiniz 3-5 kuruş kar, gezin azcık akıllı telefon delisi oldunuz hepinizaylık surveylerinizi yapmayı unutmayın yoksa vizenini iptal edebilirler.
30 TL'lik bir şey alma ne yaptın yahu. 5 liralık küçük converterlar iş görür.
Gaziantep Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği (%100 İng.)
farklı forumlardan derlemeler yapıp not defterine yazıyorum, yakın zamanda toparlayabilirsem kendim için yaptığım listeyi burada paylaşacağım
beyler 2kiloda kuruyemiş alcam yetermi
![]()
Konu NightCrawler tarafından (31-05-2015 Saat 04:24 PM ) değiştirilmiştir.
Nightcrawler, Türk kahvesi belki tamam middletown'da bulamazsın ama kalanları at çöpe.![]()
Yazın Newport, Rhode Island!
Olsun ilk hafta yemek belese gelmis olur![]()
NightCrawler
Hayalimdeki bavuladamsın.
2011 Virginia Beach Housekeeping - 2012 Virginia Beach Bike Rental Attendent and Scooper-2015 Virginia Beach (inş) Scooper
Arkadaşlar oraya mevsimlik işçi olarak değil , kültürel değişim öğrencisi olarak gidiyorsunuz. Bırakın şu yemek götürme olaylarını ve gidin Amerikalılar gibi 3 ay yaşayın gelin. Emin olun ki Türkiye de bile yiyemeyeceğiniz yemekleri orada buşlursunuz. Amerika içince bulunmayan hiçbir yemek yok neredeyse.
abi hepiniz komedisiniz bence yaamerikaya mercimek mi goturulur ? off
yiyecek hiç bir şey goturmeyın iyimisiniz siz ?
new york a gelen kalin kiyafet getirsin ozellikle kalin palto ve bot !![]()
güncelll//
Ben de fazla bir şey götürmeyi düşünmüyorum. Oradan alacağım eğer gidersem tabii.
Arkadaşlar ben tütün götürmeyi düşünüyorum. Aranızda daha önce götüren var mı? Yanlış anlaşılma durumu olur mu? ve de limit hakkında bilginiz var mı? Teşekkürler
Tütün konusunda çok seçici değilsen hemen hemen her yerde tütün bulabilirsin benzincilerde vs. Oradan da alabilirsin gibi. Ha ben özellikle buranın tütünü istiyorum dersen sıkıntı olacağını sanmıyorum. Durumu açıklarsın en kötü çöpe atarsın .Orada sigara gerçekten büyük masraf içen arkadaşlara tavsiyem tütün alıp kendileri sarsınlar 10 kat falan ucuz oluyor.
bu başlığı gördükçe aklıma sadece 'para' geliyor. para götürün arkadaşlar
Hediyelik eşya götürün, oradaki insanlara Hatıra bırakın (madeni TL bile olur), insanlarla güzel diyaloglarınız olur daha sonrasında. Ben Türk kahvesi cezve lokum Antep fıstığı falan götürmüştüm, onun dışında hemen her türlü ihtiyacınızı ordan tedarik edersiniz zaten.
ıslak mendil
kulak çubuğu
ağda bandı
tırnak makası
ağrı kesici ( kesinlikle)
Valizime ilk koyacağım şeyler; ilaç (her şartı göz önünde bulundurarak), çabuk çorba, kuruyemiş ve priz dönüştürücü. Bunların olmazsa olmazlardan olduğunu düşünüyorum arkadaşlar. Benim ilk watım olacak başka tavsiyesi olan var mı?
Şu anda 9 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 9 misafir)
Bookmarks