sanırsam bıraz gec olucak su anda kusura bakma gıremedım forumasu an utahtayım lagoon parktayım beklentılerın altında kaldı dıyebılırım lagoon ıcın sen ne yaptın
sanırsam bıraz gec olucak su anda kusura bakma gıremedım forumasu an utahtayım lagoon parktayım beklentılerın altında kaldı dıyebılırım lagoon ıcın sen ne yaptın
beklentilerin alti dedigi 55-60 saat calismabunun altini cizeyim
![]()
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
burda haklılık payn var yalan yok 55 60 saatı goruyoruz sımdı![]()
selamlar. şimdi lagoon da olanlar en geç haziran 10 da mı gittiniz? keyfiniz nasıl? bahsederseniz sevinirim.
haftada 60 ı rahat görüyorsun hatta hiç day off almadan her gün çalışan bile var. ama çalışma şartları çok ta kolay degil. gölgesiz bir sürü ride var güneşte yanıyosun vallahi cok sıcak tarlada pamuk toplayan adam gibisin. ister guneste yan ister yagmurda ıslan seni sallamıyorlar köleleri gibisin resmen. shutle sadece sabahları var yani sabah off san 2. shiftin varsa kendi imkanınla gidicen yürücen otobüse bincen yürücen. bunun dısnda saat kasma acısından ideal ama zorlanıosun artısı ve eksisi bunlar
layton da yakin baya.. valla break lagoonda hersey ayni.. degisen birsey yok.. sadece relief olayinda tedbir almislar ve katilar bu konudacalistigin kadar saat veriyorlar relieflere.. onun disinda hersey ayni.. isteyen istedigi kadar shift alabiliyor..
Merabalar bende bu sene wat yapmayı düşünüyorum bu hafta içerisinde kayıt olucam öncelikle lagoonparka her şirketle gidebiliyormuyum yoksa belli başlı şirketler mi götürüyor sadece ? Birde ben eğlence parklarında çalışmak istiyorum Lagoonpark haricinde tavsiye edebileceğiniz eğlence parkları neledir teşekkürler şimdiden![]()
her firma yollamaz. birkaç firma yollar ama bu sene için kesin lagoonpark işi daha gelmedi diye biliyorum. bundan önceki senelerde genelde iki firma var yollayan.
Lagoon Parkta çalışacak arkadaşlar açılan bu guzel başlık altında yavaştan olaya girelim diyorum ve sözü size bırakıyorum![]()
Evet arkadaşlar nerde bu Lagooncular tek miyim yahu![]()
Bu başlığı güncel tutmaya devam edicem lütfen Lagooncular saklandıkları yerden çıksınlar yoksa fena olcak![]()
Bu sene yalniz gidiyorsun sanirim![]()
Yada Lagooncuların turkishwat sitesinden haberi yok iş fuarına 200 üzeri adam geldi ya hiçbiri mi buraya bakmaz anlamadım ki![]()
hocam madem kimse gitmiyor bizi 2016 için sen bilgilendir de konuyu benim gibi geç görenler lagoon u araştırıp gitmeye karar verir belkişu an okuyorum sondan başa doğru 20 sayfa geçtim. housing başlangıç tarihleri ve saatlik ücret hakkında 2015 bilgilerini bildirirsen sevinirim
![]()
O konu da hiç endişen olmasın kardeşim çoook çok uzun bir yazıya dökmeyi düşünüyorum ayrıntılı yani![]()
Fuardaki kisi sayisi 200 den azdi , ayrica nerdeyse buyuk cogunlugu sekerci isine yerlestiLagoon a az giden vardir diye dusunuyorum ama tek degilsindir o kadar da degil. Misal olarak 2008 de foruma yalan olmasin 3-4 kisi yazmisti lagoonpark a giden. O sene 42 kisi vardi
Forumun nufusunun buyuk cogunlugu izleyicilerden olusur hep. SAdece okurlar , bilgiyi alirlar sonra da yokolurlar kisacasi Tipik bencil davranisi
![]()
Bana söylenilen oydu bilmiyorum artıkta kesinlikle katılıyorum sana.Turkishwat çok büyük ve yararlı bir platform keşke bilgilendiğimiz kadar bilgilendirseydikte.Burdan İşini görüp gidenlere sesleniyorum arkadaşlar yapmayın bilgi paylaştıkça güzeldir.![]()
Ya arkadaş daha tanımadığım lagoon da çalışacak yabancı elemanlar email yolluyor kim var kim yok diye bizimkilerden ses yok hala tek basimayim![]()
Merhaba arkadaşlar ben de bu sene Lagoon'da çalışacağım 9 Haziran işe başlama tarihim. irtibata geçmek isteyenler mesaj atabilir
Merhaba kardeşim bende bu sene oradayım da isim soruşturmasına kaldık bekliyoruz. Benim iş başım 16 haziran pozisyonun ne vizeyi aldın mı ?
16 haizran kabul etti mi , 2009 dan sonra 10 haziran siniri koymuslardi.
Evet maalesef verdiğim tercihlerde utah yoktu tarihten dolayı dediğin gibi sonra iş fuarında David öyle bi güzellik yaptı. Hemen ilk sıraya attım lagoon işini ve aldım amma gel gör ki isim soruşturmasına kaldık pekte bi umudum yok açıkçası.
aciklanir isim sorusturmasi alirsin da vizeni ancak erken bekleme biranda aciklanir gidersin![]()
Fuatti seni hatırlıyorum iş fuarından hatta bayağı sohbet etmiştik. Ride Operator olarak gidiyorum vizemi 14 Nisan'da aldım, uçak bileti de tamam. sadece uçağa binip gitmek kaldı benim için
Hadi ya ciddi misin ben pek hatırlamıyorum kimse iyi adına sevindim kardeşim inş. isim soruşturması çabucak biterse bende ordayım bakalım görüşürüz artık![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks