Work and Travel
Sayfa 14 Toplam 15 Sayfadan BirinciBirinci ... 4101112131415 SonuncuSonuncu
Toplam 437 adet sonuctan sayfa basi 391 ile 420 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Not ortalamaları soru/sorun başlığı{Ana Başlık}

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

not ortalamasını dert edenlere sesleniyorum 1.15 ortalamayla 23 mart cuma günü vize almış bulunmaktayım efsaneler listesinde yerim hazır heralde

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Smile

Alıntı MertErgun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    not ortalamasını dert edenlere sesleniyorum 1.15 ortalamayla 23 mart cuma günü vize almış bulunmaktayım efsaneler listesinde yerim hazır heralde
    ohaaaaaa nasıl nasıl oldu.Neden verdiler ne konuştunuz..Olay nedeir.Ne ayaksın sen anlatırmısın bize detaylıca

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı inek Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ohaaaaaa nasıl nasıl oldu.Neden verdiler ne konuştunuz..Olay nedeir.Ne ayaksın sen anlatırmısın bize detaylıca
    açıkcası wat işinin en kolay kısmı vize görüşmesiymiş bunca açılan başlık konuşmalar hepsi foss bunu istanbul istinyedeki amerikan konsolosluğu için kesin kez diyorumki heyecan gereksiz 4 gişe var 1 i tombul kadın herkese vize veren bu kadından arkadaş 30-35 saniyede aldı, kel adam yüzde 95 veriyo 1 i uyuz bir kadın var diğerine bakmadım neyse ben kel adama denk geldim bende bir gün önceden kafayı kazıtmıştım makara bir muhabbet ettik saçlarımız hakkında akıcı ingilizce konuştum not ortalamama bakmadı bile iyi konuşyosun ingilizce, iyi tatiller sana amerikada dedi 1.15 ile vize almış oldum böylece

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Smile

Alıntı MertErgun Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    açıkcası wat işinin en kolay kısmı vize görüşmesiymiş bunca açılan başlık konuşmalar hepsi foss bunu istanbul istinyedeki amerikan konsolosluğu için kesin kez diyorumki heyecan gereksiz 4 gişe var 1 i tombul kadın herkese vize veren bu kadından arkadaş 30-35 saniyede aldı, kel adam yüzde 95 veriyo 1 i uyuz bir kadın var diğerine bakmadım neyse ben kel adama denk geldim bende bir gün önceden kafayı kazıtmıştım makara bir muhabbet ettik saçlarımız hakkında akıcı ingilizce konuştum not ortalamama bakmadı bile iyi konuşyosun ingilizce, iyi tatiller sana amerikada dedi 1.15 ile vize almış oldum böylece
    İlk kez gidiyosun dimi sen?Bide akıcı ingilizce derken nasıl msela İNGİLİZCE YAZARMISIN.kAÇINCI SINIFSIN??Ben biraz hm hm diyerek konuşuyorum.Kelimeler aklıma gelmiyo heycandan.Ama konuşabiliyorum.Sorun olurmu sence

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

..................................
    Konu kubersify tarafından (10-01-2017 Saat 10:06 PM ) değiştirilmiştir.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Smile

Alıntı kubersify Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben ankarada gireceğim pazartesi günü, yani yarın. 1.60 ortalamam var bakalım sonuç ne olacak
    burdan mutlaka paylaşımda bulun alıp alamadığını ne konuştuğunuzu

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benim genel ortalamam 2.40 ama son dönem 1.69 geldi ingilizcemde akıcı sayılır sorun yaşar mıyım vizeyi alırken ?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı giray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim genel ortalamam 2.40 ama son dönem 1.69 geldi ingilizcemde akıcı sayılır sorun yaşar mıyım vizeyi alırken ?
    Hocam transkriptte son dönem ortalaması yazar senin internette gördüğün kadar detaylı yazmıyor transkriptte.Yani benim okulumda böyle.http://www.turkishwat.net/vize-ve-pa...r-resimli.html bu konuda resmini koydum trasnkriptin.O güne kadar aldığın derslerin ortalaması yazar..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Hazırlık öğrencisiyim, ortalamam belli olmadığı için girdiğim 3 sınavın notlarını yazıp, zarfa koydu öğrenci işleri. Notlar 47 , 50 , 44 şeklinde. Ortalaması 1,88 yapıyo ama kağıtta ortalama falan yazmıyo, sadece 3 not alt alta yazıyo. 11 mayısda vize gorusmem var, umarım sorun olmaz

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı egorentas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hazırlık öğrencisiyim, ortalamam belli olmadığı için girdiğim 3 sınavın notlarını yazıp, zarfa koydu öğrenci işleri. Notlar 47 , 50 , 44 şeklinde. Ortalaması 1,88 yapıyo ama kağıtta ortalama falan yazmıyo, sadece 3 not alt alta yazıyo. 11 mayısda vize gorusmem var, umarım sorun olmaz
    Hazırlık sınıflarında ortalamaya bakmıyorlar. Çok kafanıza takmayın. Aslında onlar için ortalaman önemli değil. Orada kalmamanı istiyorlar. Eğer orada kalmayacağınızı kanıtlarsanız tamamdır. Hiçbir sorun olmadan alırsınız. Onun için onu kanıtlamaya çalışın. Gerisi önemli değil.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı yucar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hazırlık sınıflarında ortalamaya bakmıyorlar. Çok kafanıza takmayın. Aslında onlar için ortalaman önemli değil. Orada kalmamanı istiyorlar. Eğer orada kalmayacağınızı kanıtlarsanız tamamdır. Hiçbir sorun olmadan alırsınız. Onun için onu kanıtlamaya çalışın. Gerisi önemli değil.

Sagolasın hocam cevap için, hazırlık hakkında birinden daha duymuştum boyle bisey. Zaten tam ogrenci sayılmıyosun gitmisken okulu bosverip kalabilirsin diye dusunebilirler denmisti. Dikey gecis yaptım ben seneye 1'den degil 3'den başlıcam, sanırım bunu soylersem okulu bırakacagımı falan dusunmezler

Alıntı Christ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rahat Olun 11 Nisanda 1.38 ile vize aldım.Fakat ortalamamı bir tek ben biliyordum.Bütün derslerden kaldığım için not ortalamam transkriptte yazmıyordu bile.Hatta ingilizce transkriptte sadece ders isimleri yazıyordu.Yani temiz traş olmuş bir şekilde güler yüzlü ve rahat gidin.Onlar çok güler yüzlü insanlar zaten sizlere yardımcı oluyorlar.
    Eyvallah

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Rahat Olun 11 Nisanda 1.38 ile vize aldım.Fakat ortalamamı bir tek ben biliyordum.Bütün derslerden kaldığım için not ortalamam transkriptte yazmıyordu bile.Hatta ingilizce transkriptte sadece ders isimleri yazıyordu.Yani temiz traş olmuş bir şekilde güler yüzlü ve rahat gidin.Onlar çok güler yüzlü insanlar zaten sizlere yardımcı oluyorlar.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Ya arkadaşlar gözlerime uyku girmiyor tabiri caizse.Benim agno'm tam 1.80 ve vize sınavlarım başlayacak 2 gün sonra vize sınavlarıma çalışıyorum ama bölümüm gerçekten çok zorr ama 1.80 ve bu civar bir ortalamayla vize almam ne kadar mümkün ? İngilizcem neredeyse orta seviye şu sıralar vize görüşmesine kafayı takmış durumdayım ortalama yüzünden lütfen yardımcı olun.Teşekkürler..
    Konu AnakinSkywalker tarafından (11-11-2012 Saat 05:19 AM ) değiştirilmiştir.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Tarih:26 Mart 2012
    ben ankarada gireceğim pazartesi günü, yani yarın. 1.60 ortalamam var bakalım sonuç ne olacak
    Taris:5 Mayıs 2012
    Arkadaşlar merhaba, ben ankarada girmiştim ve red yemiştim. not ortalamamla ilgili bi sorun vardı, 1.60 idi fakat memur ile olan konuşmamızda not ortalaması konuşulmadı bile.adam bana saçma sapan ailenle mi yaşıyorsun? buradaki güvencen nedir? evli misin? tarzında sorular sordu çok sinirlendim hepsine cevap verdim, biraz ağır gitmiş olabilirim fakat adamın tavrı çok sinir bozucuydu. Neyse ki, 11 mayıs'ta istanbul'da gireceğim vize görüşmesine son kez. Ne olur ne olmaz diye not ortalmamı yükseltmek için baya çalışmıştım sınavlara ancak okulumuz yeni bir sisteme geçtiği için notlarımızı öğrenemiyoruz internetten ve hocalarda açıklamıyor. sadece 2 tane yök dersi açıklandı. sizce ne yapmam gerekiyor? öğrenci işlerinden kaşeli bir yazı alıp götürsem olur mu? çünkü notlarım yüksek gelicek bundan eminim. bölüm başkanından her hangi bir yazı falan yardımcı olur mu? ingilizce konusunda en ufak bir sıkıntım yok.
    Tarih:11 Mayıs 2012
    bende sabah aldım vizeyi, 12 numaradaki genç temiz yüzlü birisiydi. baya muhabbet ettik. ankarada mart ayında alamamıştım çok zorluyorlardı. not ortalamam : 1.59

şimdiden cevaplayayım : ilk gidişim, 1. sınıfım, bu dönem ortalaman nasıl dedi sadece o kadar.
    Bak bi arkadaşın kronolojik olarak vize görüşmesi hk.da 3 mesajını alıntı yaptım.Gördüğün gibi bu işin bi kesin sınırı yoktur.Tek sorun o an görüşme sırasındaki memurun senin Türkiye'ye geri dönüş yapacağına inanmasıdır.Buda ikili diyaloğa bağlı tabi..

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Dediğin gibi bir sınırı yok ama insan işte panik oluyor..

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Hocam panik olması gayet doğal.Yani yaz için kurduğun hayaller o görüşmeye bağlı.Konsoloslarda bunun farkında ve onlarda heycanlı olmamızı anlayışla karşılıyor.Deki orda heyecandan konuşamadın onuda anlıyorlar.Hazır elinde koz varken vizelerine asıl yüksek not almaya bak..Çoğumuzun yaptığı gibi bu sayfalarda çözüm arama zamanını sınavlarına ayır

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Kesinlikle dediğin gibi çok hayaller kurdum ve hepsi ona bağlı Umarım her şey güzel olacak

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Olur olur merak etme,hala sınavlara girmiş değilsin..Bu fırsatı çok iyi değerlendir.Bak finaller demiyorum bile..Vize sınavlarına girmemişsin daha..dönem ortalamanı yüksek tutman bile faydalıdır..Bişeylerin çabası içinde olduğunu gösterir..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Exclamation Not Ortalaması Sıkıntısı Yardım Lütfen

Arkadaşlar benim not ortalamam 1,6 ingilizcem yeterli düzeyde 4.sınıfım fakat okulum 1 sene uzadı vize görüşmesinde sıkıntı yaşar mıyım acaba?Özellikle daha önce benim durumumda olup vize görüşmesine giden arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı Cihan WTA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar benim not ortalamam 1,6 ingilizcem yeterli düzeyde 4.sınıfım fakat okulum 1 sene uzadı vize görüşmesinde sıkıntı yaşar mıyım acaba?Özellikle daha önce benim durumumda olup vize görüşmesine giden arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum
    aramıza hoşgeldin

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Öncelikle selamlar arkadaşlar. Siteye önceden üye olmuştum ama wat işleri henüz belli olmadığından bu yaz netleşti gitmem ve ilk mesajımı yeni atıyorum. Benim de şu aşamada sorunum ortalama ve ingilizce seviyesi ile alakalı.

İngilizce seviyem pre-intermadiate ama geliştirebileceğimi düşünüyorum yaza kadar. Tabi şunu da biliyorum ki yaz ayına kadar geliştirmemin bir esprisi yok vize görüşmesi mart ayı gibi sanırım o yüzden o zamana kadar belli bir kıvama gelmem gerek.

Diğer sıkıntım not ortalaması. Şu anda genel ortalamam 1.82. Bir dönem önce yaz okulundaki ortalamam ise 3.36ydı. Ortalamamı 1.00'den 1.82'ye çıkarmıştım yaz okulu sayesinde. 2 yıllık bir okuldan fakülteye geçiş yaptım bu sene örgün olarak 3.sınıftayım. Bir yandan da açık öğretim okuyorum onda da son sınıftayım.

Sizce bu şartlar altında (O günkü şartlar elbette farklı olabiliyor görüşmede) nedir vize alma durumum. Bu dönem sonunda maalesef ki ortalamam 1.8 civarı olabilir maksimum. Minimum 1.65 civarı. 100 üzerinden ise 70 civarı. Hem açıköğretim var bi yandan hem de kendi okulum epey zorluyor. Vize görüşmesinde 2 bölüm birden okuduğumu vs söylesem ve geçiş yaparak buraya geldiğimi falan anlatsam vizede şansım olur mu? Önceki okulumdan da 2.90 civarı bir ortalama ile mezun olmuştum.

Tecrübeli arkadaşlar az çok bilgi verirse memnun olurum.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı salvatore Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle selamlar arkadaşlar. Siteye önceden üye olmuştum ama wat işleri henüz belli olmadığından bu yaz netleşti gitmem ve ilk mesajımı yeni atıyorum. Benim de şu aşamada sorunum ortalama ve ingilizce seviyesi ile alakalı.

İngilizce seviyem pre-intermadiate ama geliştirebileceğimi düşünüyorum yaza kadar. Tabi şunu da biliyorum ki yaz ayına kadar geliştirmemin bir esprisi yok vize görüşmesi mart ayı gibi sanırım o yüzden o zamana kadar belli bir kıvama gelmem gerek.

Diğer sıkıntım not ortalaması. Şu anda genel ortalamam 1.82. Bir dönem önce yaz okulundaki ortalamam ise 3.36ydı. Ortalamamı 1.00'den 1.82'ye çıkarmıştım yaz okulu sayesinde. 2 yıllık bir okuldan fakülteye geçiş yaptım bu sene örgün olarak 3.sınıftayım. Bir yandan da açık öğretim okuyorum onda da son sınıftayım.

Sizce bu şartlar altında (O günkü şartlar elbette farklı olabiliyor görüşmede) nedir vize alma durumum. Bu dönem sonunda maalesef ki ortalamam 1.8 civarı olabilir maksimum. Minimum 1.65 civarı. 100 üzerinden ise 70 civarı. Hem açıköğretim var bi yandan hem de kendi okulum epey zorluyor. Vize görüşmesinde 2 bölüm birden okuduğumu vs söylesem ve geçiş yaparak buraya geldiğimi falan anlatsam vizede şansım olur mu? Önceki okulumdan da 2.90 civarı bir ortalama ile mezun olmuştum.

Tecrübeli arkadaşlar az çok bilgi verirse memnun olurum.
    Genelde herkesin diyeceği şey iyi izlenim bırak tarzı şeyler olacak bende senin durumundayım ortalamam 1.80 ancak vizelerim çok kötü geçti.. Biraz şansa bağlı işimiz kardeşim

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Arkadaşlar ben vizemi nisan ayında alacağım fakat bu dönem 6 dersin 5inden kaldım Geçtiğim ders ise C. Sizce vizede sıkıntı yaşarmıyım?

Not: Henüz ilk senem geçen sene hazırlıktım bu sene 1. Sınıfa yeni başladım. Yardım lütfen :/ ingilizcem iyi konuşabiliyorum. Ama notlarım berbat
    Konu AcemiWAT tarafından (28-01-2013 Saat 04:43 AM ) değiştirilmiştir. Sebep: imla

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı AcemiWAT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben vizemi nisan ayında alacağım fakat bu dönem 6 dersin 5inden kaldım Geçtiğim ders ise C. Sizce vizede sıkıntı yaşarmıyım?

Not: Henüz ilk senem geçen sene hazırlıktım bu sene 1. Sınıfa yeni başladım. Yardım lütfen :/ ingilizcem iyi konuşabiliyorum. Ama notlarım berbat
    Bunun garantisini kimse veremez,konsolosla arandaki konuşmaya bağlı.Dezavantajlısın ama olmayacak bişey değil.Çok uzak değil,yukardaki yorumları okursan ne demek istediğmi anlarsın.2nin üstünde vize alamayan da var 2nin altında alanda da..Bi genelleme yapılamaz.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Benimki biraz daha farklı bir durum. Tecrübeli arkadaşlardan fikir bekliyorum. Bahar döneminde yüksek lisansa başlayacağım ve vizeye nisan gibi girsem saedece okuldaki vize notlarıyla bana vize verirlermi ??? bide hala yüksek lisans yapanlar gidebiliyolar dimi ?? daha önce 2011 de ohio da çalıştım.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart 1,78 ortalama vize alır mı

gençler başlıktada söylediğim gibi odtü 1.sınıf 1,78 ortalama vize alır mı? 100 üzerinden 67 gibi bir ortalama yapıyor işte ingilizcem çok iyi ama verirler mi bu ortalamaya vermezlerse boşuna masraf olmasın

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Hocam benım yaş 29 .. bu sene kazandım ben universiteyi .. Daha once profosyonel futbol oynuyordum bırakdım askerlıgımı felan tamamladım .. gecen senede okulu kazandım .. Donem ortalamam 2.73... yaşı problem felan ederlermı ne dıyorsunuz sıkıntı yaşarmısım vize konusunda?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı LaL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimki biraz daha farklı bir durum. Tecrübeli arkadaşlardan fikir bekliyorum. Bahar döneminde yüksek lisansa başlayacağım ve vizeye nisan gibi girsem saedece okuldaki vize notlarıyla bana vize verirlermi ??? bide hala yüksek lisans yapanlar gidebiliyolar dimi ?? daha önce 2011 de ohio da çalıştım.
    vize notlarını belgeleyip gidebilirsin,çünkü hazırlık sınıfındakilerde transkript olmadığı için öğrenci işlerinden kaşeleyip o şekilde götürüyor.Bende 2. sene vize görüşmemde alttan aldığım bi dersin vizesi açıklanmıştı onu belgeletip götürmüştüm.Hala y.lisans yapanlar gidebiliyormu bilmiyorum.Herhangi bi şirket çalışanı bunu bilir zaten..

Alıntı McHaleb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gençler başlıktada söylediğim gibi odtü 1.sınıf 1,78 ortalama vize alır mı? 100 üzerinden 67 gibi bir ortalama yapıyor işte ingilizcem çok iyi ama verirler mi bu ortalamaya vermezlerse boşuna masraf olmasın
    Ortalama tek başına kıyas yapılabilecek bişey değil.O anki konuşmada etkiliyor.Daha önce ortalaması 1in altında olup vize alanıda gördük 2nin üstünde ret alanıda.Garantisi olmaz hiçbirzaman.

Alıntı h2run Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam benım yaş 29 .. bu sene kazandım ben universiteyi .. Daha once profosyonel futbol oynuyordum bırakdım askerlıgımı felan tamamladım .. gecen senede okulu kazandım .. Donem ortalamam 2.73... yaşı problem felan ederlermı ne dıyorsunuz sıkıntı yaşarmısım vize konusunda?
    31 Yaşında programa katılan bi üyemiz vardı forumda..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

aynısı bendede var beyler not ort 1.37 hazırlık 100 uzerınden 72 ıle gectım ama busene dersler düştü baya bazı sebeplerim var bence 2.00 bolumden bolume değişiklik gösterebilir.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı ewerest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynısı bendede var beyler not ort 1.37 hazırlık 100 uzerınden 72 ıle gectım ama busene dersler düştü baya bazı sebeplerim var bence 2.00 bolumden bolume değişiklik gösterebilir.
    Moralini bozmak istemem dostum ama 1.87 ile forumdan bir arkadaşımız bu sene red almış.Bizim içinde çünkü benimde ortalamam 2.00 altında düşük sayılır.Bu sene Amerika çok zor gözüküyor eğer konsolosluk böyle işi çok sıkı tutmaya devam ederse..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)