Work and Travel
Sayfa 13 Toplam 15 Sayfadan BirinciBirinci ... 39101112131415 SonuncuSonuncu
Toplam 437 adet sonuctan sayfa basi 361 ile 390 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Not ortalamaları soru/sorun başlığı{Ana Başlık}

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    BannedUser
    Guest

Alttan derse baksalar gecen sene benım 10 derse bakıp tektek sorarlardı. Dırek ortalama önemli.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

teşekürler makroklima ortalama dedigin tüm dönemlerin ortalamasını kastediyorsundur sanırım eger öyleyse sorun yoktur herhalde

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

benımde bir sorum olacaktı ben dikey geçişle geldım okuluma yanı 2 yıllık universiteden 4 yıllık universiteye geçtim ve 1. sınıf ve 2. sınıfı gecen yıl tek yılda aldım yanı bazı derslerden muaftım(diğer okulda aldıklarımdan) transkriptımde cogunun yanında MU yazıyor yanı muaf vize görüşmesınde bununla ilgili bir sorun olur mu,yada bununla ılgılı soru sorarlarmı bunlar nıye bole nedır bunlar dıye yoksa direk olarak ortalamayamı bakarlar?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı gokhantas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benımde bir sorum olacaktı ben dikey geçişle geldım okuluma yanı 2 yıllık universiteden 4 yıllık universiteye geçtim ve 1. sınıf ve 2. sınıfı gecen yıl tek yılda aldım yanı bazı derslerden muaftım(diğer okulda aldıklarımdan) transkriptımde cogunun yanında MU yazıyor yanı muaf vize görüşmesınde bununla ilgili bir sorun olur mu,yada bununla ılgılı soru sorarlarmı bunlar nıye bole nedır bunlar dıye yoksa direk olarak ortalamayamı bakarlar?
    sorarsada ac bak muaf ne demek miş ingilzice, ona gore derdini anlat

BannedUser
    Guest

Sorabilirler. hazırlıklı gitmen mantıklı zaten ing iyiyse bir sorun cıkmayacaktır sorsa bile.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Bende birsey sormak istiyorum.Vize gorusmesinde gorevli transkripti alip tek tek inceliyor mu ders ders.Ben gecen sene ve bu donem birer dersin finallerine girmedigim icin 2 tane dersim FF1 seklinde gozuyor.Tutupta bana sorar mi bu FF1 nedir diye?

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı drummer987 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende birsey sormak istiyorum.Vize gorusmesinde gorevli transkripti alip tek tek inceliyor mu ders ders.Ben gecen sene ve bu donem birer dersin finallerine girmedigim icin 2 tane dersim FF1 seklinde gozuyor.Tutupta bana sorar mi bu FF1 nedir diye?
    sanmıyorum.. ben hiç duymadım bu dersten niye kaLdın dedikLerini.. hem sorsa biLe hastaydım gidemedm finaLe dersin.. ortaLaman da iyiyse hiç didikLemez zaten..

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı cimbomlu10 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanmıyorum.. ben hiç duymadım bu dersten niye kaLdın dedikLerini.. hem sorsa biLe hastaydım gidemedm finaLe dersin.. ortaLaman da iyiyse hiç didikLemez zaten..

ortalama 2.20 de esas greencard durumu var o canimi sikiyor biraz,ilk kez basvuruyorum...

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı drummer987 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ortalama 2.20 de esas greencard durumu var o canimi sikiyor biraz,ilk kez basvuruyorum...
    greencard La hiçbir aLakası yok j1 vizesinin.. bakınız makrokLima greencard basvurusunu yaptığı sene j1 vizeside aLmış.. don't worry =))

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

greencard La hiçbir aLakası yok j1 vizesinin.. bakınız makrokLima greencard basvurusunu yaptığı sene j1 vizeside aLmış.. don't worry =))
    makronun aldigi biiyorum o sekilde kardesim ama makro sanirim 2.kez vizeye basvurdugu zaman greencard a basvurmus diye hatirliyorum,Yani sonucta bi gidip gelmisligi var ,ama ben ilk kez basvuracagim icin sorun teskil eder mi diye tirsma durumum var cok fazla ona kafayi taktim fena halde

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

ya zaten zarfı bize açtırıyor oraya kendin bi transkrip koysan anlaaz bile
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya zaten zarfı bize açtırıyor oraya kendin bi transkrip koysan anlaaz bile
    harbimi diyon ? iyi fikir asLında

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

harbimi diyon ? iyi fikir asLında
    bende öyle yaptı diğer arkadaşları bilmiyorumda ben amerikadayken tajikistandan gelen çocuklar vizelerini uzattırmaya gittiler photoshopla başka birinin banka hesabını gösteren kağıda kendi isimlerini yazdılar kımse bişey anlamadı
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

TW Üstün Hizmet Watçısı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı matador_36 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende öyle yaptı diğer arkadaşları bilmiyorumda ben amerikadayken tajikistandan gelen çocuklar vizelerini uzattırmaya gittiler photoshopla başka birinin banka hesabını gösteren kağıda kendi isimlerini yazdılar kımse bişey anlamadı
    transkripti banada actırdı da, yinede risk gibi geLiyor.. ama zamanLa akLıma yatabiLir b pLanı oLarak buLunsun bi köşede

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Arkadaşlar ben iktisat 4. sınıf öğrencisiyim. genel akademik ortalamam 2,54, ancak transkriptte görünen son dönem akademik ortalamam 3 ders alıp 1 inden kaldığım için 1.5 görünüyor. bu sorun olur mu?

Bir de okulu 3,5 senede bitirme şansım vardı 1 dersten kaldım. bu dönem derslerini yazın üstten alarak verdim. bu dönem 1 ders alıyorum, vize için sorun olur mu?

tecrübeli arkadaşların cevabını bekliyorum..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

axiboy benimde okulum bu sene bitiyordu stajım kalmıştı üstelik transkripte summer practise yazıyodu ancak adam son sınıf olduğumla ilgili hiçbirşey sormadı sadece okul ve bölümü sordu hiç zorluk çıkarmadan good luck dedi güler yüzlü olup göz teması kurdun mu adamların çok hoşuna gidiyo hiç zorlamıyolar

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

meraba arkadaşlar ben hazırlık okuyorum ilk donem ortalamam 88 ama ingilizcem cokta iyi değil 4 üzerinden yapıldığı için yorumlar sormak istedim hazırlık olmam vizede sorun olmaz umarum bu arada 15 nisanda gorusmeye gidicem

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Arkadaşlar gno 1.98 , geçen dönem ortalamam 1.83 ingilizcem iyi seviyede vize alırken bir sorun oluşturur mu istanbul dan başvuracağım.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Spawn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar gno 1.98 , geçen dönem ortalamam 1.83 ingilizcem iyi seviyede vize alırken bir sorun oluşturur mu istanbul dan başvuracağım.
    Hiçbir sorun oluşturmaz,eğer rahat kendinden emin ve güler yüzlü olursan.Ortalaması senden çok daha düşük arkadaşlar vize aldı ki İstanbul'daki görevliler zorla vize veriyorlar.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı burk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiçbir sorun oluşturmaz,eğer rahat kendinden emin ve güler yüzlü olursan.Ortalaması senden çok daha düşük arkadaşlar vize aldı ki İstanbul'daki görevliler zorla vize veriyorlar.

Teşekkür ederim inş alırım ya, mayıs sonunda sanırım randevum gelir 5 mayısta tüm evraklar tamamlandı bekliyorum işte

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Merhaba arkadaşlar. ben istanbul üni. ing. dili ve edebytı okuorum. bu sene girdim. hazırlık okudum. ailem 2 sınıfta gonderccez seni dediler. hazırlık okumasaydın seneye gidicektin bak sımdı 3 senen var dediler sonra ben sınava girdim 1e gectim ailem biraz telaşlandı şimdi birinci sınıfa gectigim için ilk donemın derslerini seneye alıcam. çarpraz gitmemde bir sakınca olur mu? butun derslerimi almamıs olucam. su an not ortalamam yok. ikinci donemin not ortalamasına ve ıkıncı sınıfın not ortalamasına göre mi bakıcam? confused

Profesyonel Watçı ByLyric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    16

Kardeşim biraz daha kabataslak bahsedersen anlayabilirim i confused too
    ---wat where amazing happens---http://www.turkishwat.net/image.php?type=sigpic&userid=7507&dateline=1307807  820

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ben hazırlık okudum sonra tatile girdik ya o sırada bizi bi sınava soktular gecerseniz 1. sınıfın 2. döneminden devam ediceksiniz dedile. neyse gectik biz. simdi been 1. sınıfın 2. dönemini okuyorum. benım su anda ortalamam yok bu senenın sonunda olcak . 2013de gidicem ben watla. senenin sonunda olacak notumla gelecek sene olacak notumun ortalamasına mı bakacak vize veren adam. yani yarım donem notum olmayacak ben mezun olana kadar hep çapraz gidicem okulda. bi sorun teskil eder mi diye soruorum?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Wink

Alıntı yagmursyner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben hazırlık okudum sonra tatile girdik ya o sırada bizi bi sınava soktular gecerseniz 1. sınıfın 2. döneminden devam ediceksiniz dedile. neyse gectik biz. simdi been 1. sınıfın 2. dönemini okuyorum. benım su anda ortalamam yok bu senenın sonunda olcak . 2013de gidicem ben watla. senenin sonunda olacak notumla gelecek sene olacak notumun ortalamasına mı bakacak vize veren adam. yani yarım donem notum olmayacak ben mezun olana kadar hep çapraz gidicem okulda. bi sorun teskil eder mi diye soruorum?
    Transkripte derslerinin sene sonu not ortalamaları yazacaktır zaten ve vizede de dikkat edilecek olanlar o notların olucaktır.Ama genellikle o güne kadarki notlarının toplamı en sonda yazar.Yazmassa tek tek bakar ve karar verir.Önemli olan genel bi düşüş eğilimi olmaması ve 2 nin altına düşmemen.İşler ters giderse neden ters gittiğini de anlatabilcek kadar bi inglizcen varsa o zaman alırsın.Ama hem notların düşük hemde ing. zayıfsa o zaman red alırsın.Benim 1.79 mesela ve 1 sayfa dolusu yazı yazdım ve şuanda ezberliyorum hatta ezberim bitti diyebilirim.Onun dışında notların iyi olursa zaten ingilizceinn çok iyi olmasına gerekte yok.FORUMDAN EDİNDİĞİM BİLGİLER SAYESİNDE SANA YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞTIM .

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

haklısın zaten daha bir sene var not ortalamam bi olussun da ona göre bir şeyler yaparım. şimdiden telaşlandım tesekkurler bilgi için

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

notum 1.99 ingilizcem normal düzeyde. bölümümde ingilizce yüzde yüz. 3. sınıfım, ilk defa gideceğim. vize alma şansım yüzde kaç??? korkuyorum

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Standart :)

Alıntı kid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    notum 1.99 ingilizcem normal düzeyde. bölümümde ingilizce yüzde yüz. 3. sınıfım, ilk defa gideceğim. vize alma şansım yüzde kaç??? korkuyorum
    yüzde 99 ihtimal alırsın.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

arkadaşlar benim genel not ortalamam 2,42..ama gecen sene bir dönemim 1,88 geldi..o düşüş aklımı karıştırıyor sorun olur mu ve ben geçen sene fransadan red yedim bununda bir zararı olur mu?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Benimde 1.97 bölüm çevre mühendisliği acayip stres yapmış durumdayım forumda daha önce giden arkadaşlar ve benim kendi wat yapan arkadaşlarım oldukça rahat alacağımı söylüyorlar inşallah alabilirim eğer ortalamaya takılırsa mühendislik zor filan birşeyler söylüyecez artık Büyük ihtimal 20 Nisanda görüşmem olacak inşallah hepimiz için hayırlısı olur.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

inşallah ama 2 ye yakın olanların işi gerçekten kolay olacağına dair birçok bilgi var forumda.O yüzden sıkıntı olmaacaktır bence.Ama inglizce pratik yapmayıda unutmayın ve kötü bi şanssızlık yaşamayalım derim ben.HERKEZ ALIP ALMADIĞINI BURADAN PAYLAŞIRSA DETAYLI BİR ŞEKİLDE BİZEDE FAYDASI OLUR.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)